Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  Над 100 въпроса, за да изживееш удоволствието от истинското общуване

Над 100 въпроса, за да изживееш удоволствието от истинското общуване

Над 100 въпроса, за да изживееш удоволствието от истинското общуване

Знаеш ли къде е скрита тайната на истинското щастие?

Здравей, казвам се Ани и с картите, който създадох ти разкривам отговора на този и още много други умни и качествени въпроси! Предполагам и на теб ти прави впечаление как хората общуват все по-малко един с друг и все повече са се вторачили в екрана на телефона или таблета си, а вкъщи семейството е разпределено - децата пред компютъра, родителите - пред телевизора. Разговорите са рядкост, стойностното общуване лукс. Партньори живеят заедно от години и не знаят за какво мечтае другият. Дори самият ти рядко, а може би никога не оставяш насаме със себе си, вместо това забиваш случалките в ушите или усилваш телевизора на макс. И ето как пропускаш щастието, а то e там до теб, скрито в истинското, стойностно общуване, в споделянето на мисли, идеи и емоции.

 Какво кара любимия човек да се усмихва?

Какви са мечтите на твоето дете или родител?

Какво изпускаш когато вечно бързаш?

Тези и още над сто въпроса във всяка кутия те очакват, за да изживееш щастието от истинското общуване! Ако искаш може и да ти го обясня научно, с термини като окситоцин, допамин, серотонин, но вярвам че това не ти е нужно. Всичко, от което се нуждаеш, за да си щастлив е да оставиш всички екрани настрани, да вземеш умните карти и да потънеш в приятен и забавен опознавателен разговор със себе си или с любимите хора до теб!

Ако търсиш начин да сплотиш семейството и да изживеето заедно незабравими спомени, тези карти са за теб!

Ако искаш да изпиташ онзи трепет от първите дни на запознанството с твоя партньор, тези карти са за теб!

Ако искаш да промениш нещо в своя живот, но не знеш какво, тези карти ще ти помогнат да опознаеш по-добре себе си!

С обич Ани!

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 3149

Коментари за Над 100 въпроса, за да изживееш удоволствието от истинското общуване

    Подобни статии