PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Японски хороскоп: Какво разкрива кръвната група за характера ви

Според Японския хороскоп, кръвната група разкрива много за характера на хората и взаимоотношенията им с останалите. Затова в Япония е нещо обичайно да те попитат коя ти е кръвната група, за да определят по какъв начин ще си взаимодействате с теб.

Кръвната група се определя от това какъв тип антигени имате в червените кръвни телца. Хората с кръвна група А имат антигени тип А, кръвна група В имат антигени тип В, кръвна група АВ имат и от двата вида антигени, а хората с 0-ва кръвна група нямат антигени.

Ако някога сте дарявали кръв или са ви правени кръвни изследвания, би трябвало да знаете каква кръвна група сте. Това е важна информация, тъй като не всички кръвни групи са съвместими. Например, ако сте с O-ва кръвна група и ви прелеят кръв от кръвна група АВ, може да имате сериозни здравословни проблеми и дори да се стигне до фатален край.

Възможно ли е кръвната група да даде информация за характера ви и това как си взаимодействате с останалите хора? Открийте кръвната си група в списъка по-долу и проверете сами, дали написаното отговаря на характера ви!

Кръвна група А

Ако вашата кръвна група е А, значи според японците сте способни да използвате дълбоко вкоренената си сила, за да останете спокойни, когато около вас цари хаос. Чувствате се комфортно в компанията на други хора, избягвате конфронтацията и обичате мирните взаимоотношения. Най-често интровертните личности са точно с такава кръвна група.

Преследвате мир и хармония, като в същото време се стремите да сте мили и любезни. Основен недостатък е, че често не се сработвате достатъчно добре с останалите хора. Въпреки това хората ви харесват и разчитат на вас, защото сте много надеждни и предсказуеми. Хората с тази кръвна група са креативни и артистични. Едновременно чувствителни и концентрирани върху съвършенството.

Според японския хороскоп хората с този тип кръвна група се разбират най-добре с хора от същия тип или хора с кръвна група АВ.

Кръвна група В

Хората с кръвна група В са най-практични. Те успяват във всяко свое начинание, защото работят усърдно и изучават всеки един аспект от работата, с която са се захванали. Насочват цялото си внимание към нещата, които вършат. Това ги прави хипер фокусирани и им помага да виждат дори най-малките детайли. В състояние са да изпълнят дори привидно невъзможни задачи, водени от силното желание да постигнат целите си.

Това, че се съсредоточават повече върху мислите, отколкото върху чувствата, кара останалите хора да ги възприемат като прекалено сериозни и дори студени. Тези хора са оригинални, спокойни и обичат да изразяват волята си. Имат добри намерения, но понякога действат прекалено импулсивно и това заблуждава околните.

Според японския хороскоп хората с кръвна група В се разбират най-добре с други хора от същата кръвна група и с кръвна група АВ.

Кръвна група АВ

Хората с кръвна група АВ са най-трудни да бъдат категоризирани. Те проявяват двете крайности едновременно. Например те могат да бъдат едновременно много отворени към непознати и срамежливи, като преминават много бързо от едната към другата крайност. Те са отговорни и надеждни, но не са в състояние да се справят със задълженията си, когато се изисква твърде много от тях. Готови са да помогнат на всеки, стига да имат възможност, без допълнително стресово натоварване.

Хората с кръвна група АВ често се интересуват от метафизиката и изкуството. В Япония се смята, че връзките с партньори от тази кръвна група са най-трудни, тъй като често са непредсказуеми. Определят свои собствени изисквания за хората с които се обвързват и когато отсрещния човек не отговаря на очакванията, бързо губят интерес към него. Въпреки това тези хора са много внимателни и чувствителни.

Кръвна група АВ е съвместима с хората от всички останали кръвни групи.

Нулева кръвна група 

Хората с O-ва кръвна група са енергични, комуникативни и дружелюбни. Те са по-гъвкави и се адаптират по-лесно от всички останали кръвни групи. Лесно се ангажират с големи проекти, но изпитват затруднения в упоритото и продължително преследване на целите и в много случаи се отказват твърде лесно. Не са много надеждни и последователни в дългосрочен план.

Хората с O-ва кръвна група са много отворени и казват това, което мислят. Ценят мнението на останалите хора и обичат да бъдат душата на компанията. Известни са със своята увереност. Според хората в Япония тази кръвна група е най-добрия избор за интимна връзка.

Нулевата кръвна група се разбира най-добре с хора от същата кръвна група или от група АВ.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

М. КОСТОВА
ПРИ МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО НЕ ОТГОВАРЯ -- КРЪВНА ГРУПА - А - И - О -
Виж още отзиви
Коментирай
loading...