PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

Хей, виж това е 11:11. Сигурно ви звучи познато

Това са единствените числа в 12 часовият часовник, които могат да се повторят четири пъти. Толкова ли е важно повторението на единиците и какво може да означава това?

 

 

 

Феноменът

Много често човек среща повторението на точно тези цифри в различни електронни уреди, регистрационни и телефонни номера и други. Вероятно сте забелязали, че има моменти, в които тези цифри постоянно изкачат пред очите ви и други, в които не ги виждате изобщо.

Според някои теории, в моментите когато виждате 1111, вие получавате знак от Вселената или душата ви иска да ви покаже, че около вас и в периода, в който намирате се случва нещо важно и значимо. 

Други твърдят, че при виждането на тези числа пред личността се отваря прозореца на съдбата и каквото си пожелаеш, това е се случи. Една от любимите ни теории е тази, че когато видиш повторението е да благодариш на Вселената и да продължиш – останалото е нейна работа.

Според нумерологията числото 11 притежава качества, като: търпимост, толерантност, честност, духовност, интуиция и чувствителност. В някои материали се споменава, че виждането на тези цифри е като бъг в матрицата, което дава възможност за директно общуване с духовния свят и достигане на по-високи вибрации.

Не знаем дали тези теории са доказани и верни на 100%, но знаем, че внезапната им поява носи усмивка на лицето и ни кара да се чувстваме добре и за момент да се върнем с цялата си чистота, и сърдечност към детството – А може би, това е и едно от влиянията на числата?!

Хей, погледни там! Това е 11:11...! 

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...