PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

9 уникални симптома на Духовното пробуждане

Духовното пробуждане е един непрекъснат процес, чрез който човек узнава за своята връзка с безкрайността и осъзнава своята духовна същност.
Въпреки, че всички сме родени с възможностите за Духовно пробуждане у някои лица тези "симптоми" често остават на доста ниско ниво.

Когато човек усети, че върви по пътя на духовното пробуждане, той променя своята личностна нагласа към Вселената и обръща повече внимание на процеса наречен "Духовно пробуждане".

Някои от най-често срещаните симптоми за Духовно пробуждане:

Повишен интерес към метафизични теми и паранормалности

Често хората намиращи се в процес на пробуждане засилват своя интерес към различни метафизични теми и явления. Интересуват се от скъпоценни камъни, минерали, медитация, рейки и всичко, което се възприема като източник на енергия. Тези неща могат да помогнат на индивида да разбере, подсили и усети по-добре своето духовно пробуждане.

Необичайни усещания в областта на Коронната чакра

Коронната чакра се в централната част на главата и по-конкретно в областта на фонтанелата. Тя е основната ни връзка с Висшия разум и Вселената. Когато някакво странно усещане това е индикация, че се намирате в дълбока връзка със Вселената и сте много по-възприемчиви към нейната енергия.

Шум в ушите

Чести са случаите, в които хора намиращи се в процес на духовно пробуждане или постигат високи вибрации се оплакват от лек шум в ушите. Освен шума в ушите имат и по-остър слух и долавят дири и най-лекия звук.

Леки втрисания и вълни по тялото

Тези "симптоми" са знак, че сте успели да уловите от вълните и енергията на Вселената.

Повишено състрадание и съпричастност

Чрез духовното пробуждане, успявам да уловим от енергията на заобикалящите ни хора. В резултат на това ставаме по-склонни за общуване с други хора, чрез смирение и любов.

Често забелязване и фокусиране върху 11:11

Цифрата 1 се разглежда като духовен знак. Тези, които се намират в процес на духовно пробуждане често и съвсем случайно спират своя поглед на повтарящи се единици. Виждат 11:11 в телефони номера, електронни табла, регистрационни номера, разписки и други.

Редовни случаи на синхроннност

Синхроничните съвпадения също са част от процеса на духовно пробуждане.

Изразен интерес към дейности насърчаващи връзката Дух-Тяло-Дух

Такива занимания са: йога, медитация, източни бойни изкуства, книги с подобна духовна тематика.

Получаване на съобщения от Вселената в точния момент

Когато се намираме в духовна свързаност с нашата природа, ние получаваме знаци и послания от Вселената, изпратени за да ни вдъхновят или подкрепят. Така например в напрегната ситуация намираме точните думи или действия, които сме търсили дълго време.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...