Назад до Семинари и изложения

Рейки терапия в аура център Самхита, град Пловдив

Аура център „Самхита“  Ви предлага едно комплексно решение за постигане на  вътрешен баланс на психическо, енергийно и физическо ниво с помощта на  аура диагностика, психологични консултации, рейки, терапии и йога.

Когато всички чакри са балансирани, енергиите на тялото ни свободно протичат през тях, не срещат никакви пречки и така тялото  функционира на оптимален режим.

Вярва се, че Рейки енергията протича през тялото и ръцете на лечителя и достига реципиента или местата, нуждаещи се от енергия или лечение. Най-забележимият, незабавен ефект от процедурата обикновено е състояние на дълбока релаксация, както и прилив на сила и енергия). Биомагнетичните пулсации от ръцете на Рейки Майстора са в честотен обхват с мозъчните вълни и научните изследвания на честотите необходими за оздравителен процес показали, че те преминават напред и назад през целия обхват на терапевтичните честоти и по този начин те могат да стимулиратоздравяването на всяка една част от тялото.

Самата дума Рейки означава духовната енергия на Вселената и се състои от два йероглифа: Рей  и Ки. Рей е  божествено съзнание, мъдрост, идваща от Бога. Ки (чи, прана) - жизнената енергия, която е присъща на всичко живо на земята. Рейки е състояние, възникващо при съединението на земята и небето, при което човек се явява проводник, съединяващ ги в едно цяло.

Именно с тази енергия работят всички лечебни системи в света. Но за разлика от тях, при метода на Микао Усуи благодарение на специална "настройка", човекът получава възможност безпрепятствено да получава и предава вселенска енергия на всички живи същества - хора, животни, растения, като при това не полага никакви усилия и не употребява своята собствена енергия.

Процесът на оздравяването става на всички нива на вътрешните ресурси на организма и не изисква никакво вмешателство отвън.

Лечебната система Рейки възстановява в човека равновесието на всички системи и вътрешната хармония на целия организъм, изцелява физическото тяло, емоциите, ума и душата, връща чувството за спокойствие, безопасност и просперитет.

Чрез рейки сеанси може да се балансират чакрите и да се укрепва енергийното състояние на организма, както и общото физическо и психическо състояние на човек.

Иницирането в рейки дава възможност на всеки човек да провежда тази енергия за винаги. 

 ЦЕНА: 30лв

www.auracentersamhita.com

Facebook: Аура център "Самхита"

e-mail: auracentersamhita@gmail.com

тел: 0988 805113

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

 

 

 

Рейтинг:
2.8/5 на базата на 31 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...