PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Семинари и изложения

Парамита Център, Стара Загора организира: Дегустация на масажи, терапии и Аюрведа - 28 октомври, 2018 година

„Здраве и Релакс“ зоната в център "Парамита" предлага богата гама от древни методи за лечение, традиционни масажи, терапии за релакс, тонизиране или със специална здравословна цел.
На 28 октомври – неделя от 12:30 часа започва нашето събитие на представяне на различните масажи, терапии и Аюрведични процедури, на което ще ви предоставим възможност да се докоснете отблизо до нашата прекрасна атмосфера на хармония и лично да опитате как се провеждат различните процедури чрез вълшебните ръце на нашите специалисти и да получите допълнителна информация за тях.
Понякога имаме нужда от нещо специално, за да се откъснем от шума на града и ежедневието, мечтаем за спокойствие, красота и хармония и си мислим, че можем да ги открием само далеч в някоя екзотична страна! Преживяването, което търсим е съвсем близо до нас, само на една ръка разстояние!
Позволете си да преживеете удоволствието, подарете си релакс и оздравяване, вдишайте ароматите на природата, защото всички ние заслужаваме Божествения дар – Живот и нека го изживяваме във всеки един миг!
Всеки посетител може да се включи в удобно за него време в течение на интервала 12:30 - 17 ч. и има възможност да участва в томбола, в която избраните печеливши ще имат шанса да си направят по-продължителна терапия от нашите предложения!
Крайният час на приключване на събитието е плаващ според посещаемостта !

Линк към събитието за повече информация

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...