PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Семинари и изложения

Аура камера в център Самхита, град Пловдив

Аура център „Самхита“  Ви предлага едно комплексно решение за постигане на  вътрешен баланс на психическо, енергийно и физическо ниво с помощта на  аура диагностика, психологични консултации, терапии и йога.

Аура Камера е система която основно изчислява данните благодарение на биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човека. Тези данни са взаимно свързани и се обработват от компютърна програма, която визуализира емоционално-енергетичното състояние на човека. Всички физиологични данни се изчисляват  което позволява да се идентифицират и да се покажат като изображения на аурата в цветове, нейната големина, информация за чакрите, както и баланс на Ин и Ян енергиите в организма. Има ли блокажи или енергийно замърсяване в аурата.

Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на физическото и психическо ни здраве. 

 ДИАГНОСТИКАТА НА АУРАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА:

 •          Какво означават цетовете на аурата. Как работят енергийни центрове на човек. Как  органите, които се намират в близост до чакрите, са свързани с тяхното функциониране. Дали си индиго или кристален човек, интимна сфера и съвместимост.

•          Разберете в дълбочина своите качества, силните си страни, както и аспектите, върху които да работите и да подобрявате.

•          Осъзнаете зависимостта между емоционалното си състояние и вашето физическо здраве. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите.

•          Научите да контролирате своето психо-емоционално състояние и да смекчите въздействието на външни влияния, при избор на най-добрите решения в трудни или деликатни ситуации.

•          Виждате промените след духовни практики, йога, кристалотерапия и други техники върху вашето цялостно състояние.

•          Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра и как да използвате външни енергийни източници  в различни ситуации в живота.  С какви минерали, аромати, храни, други техники може да я активирате.  

 

Цялата информация с  цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите  в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще  получите в електронен вариант.

ЦЕНА: 30лв

www.auracentersamhita.com

Facebook: Аура център "Самхита"

e-mail: auracentersamhita@gmail.com

тел: 0988 805113

гр.Пловдив, ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...