Назад до Самоконтрол и мотивация

Сигурни признаци, че сте открили своя пламък близнак

Живота ни се променя по невероятно красив начин, когато открием истинската любов. Чувството на любов ни кара малко по малко да се пречистим от всички негативни неща, които показваме на яве или крием дълбоко в себе си. Когато обичаме и сме обичани ние засилваме вярата си в доброто. Смеем се много по-често и по-лесно прощаваме на хората около нас. Представяме ви няколко неопровержими доказателства, че най-накрая сте открили вашата половинка и пламък близнак.

Развивате връзката си на подсъзнателно ниво и започвате да се разбирате без думи

Вашия пламък близнак ви пази гърба и вие пазите неговия. И двамата от сърце искате най-доброто за другия и взаимно се възползвате от уникалния житейски опит и разбирания, които имате. Желанието с което полагаме грижи за другия води до една по-дълбока връзка, която се развива на подсъзнателно ниво. Двамата започвате да комуникирате на едно много по-дълбоко ниво, без да се налага да използвате думи. Започвате да разбирате езика на тялото на своя партньор.

Чудесата започват да се превръщат в ежедневие

Трудно е да се прецени дали ежедневието се променило чак толкова много, но хората, които са открили своя пламък близнак определено започват да гледат по-ведро на света и всеки следващ ден става малко по-светъл. Пламъка близнак се грижи за нас, одобрява всяка наша стъпка и е готов винаги да прости грешките ни. Когато имаме такъв човек до себе си е много по-лесно и ние да започнем да правим абсолютно същото. Ние носим тяхната любов постоянно в себе си и затова сивото ежедневие става по-светло, а грижите и страховете, по-малко плашещи.

В живота на хората около вас започва да има все повече любов

Съзнателната обич води до създаването на още повече любов. Когато вашите приятели видят отношенията, които имате с вашия пламък близнак, те са склонни да следват примера ви и също да намерят своята сродна душа. Помогнете на приятели и роднини в опитите им да открият истинската любов. Бъдете близо до тях, ако някой им разбие сърцето. Празнувайте заедно, когато най-накрая открият правилния човек.

Свързвате се на по-дълбоко ниво с приятели и роднини

Връзката между вас и вашата половинка е невероятна. Начинът по който не физическите аспекти (състрадание, любов, разбиране) подхранват положителни физически реакции (по-лесно даване на прошка, по-динамичен живот, по-здравословно хранене) е доста впечатляващ. Можете да насочите тази положителна енергия и към отношенията с близки и приятели, като ги подхраните с подобни аспекти на любовта. Виждате как любовта и състраданието се отразяват положително на връзката с вашия пламък близнак и осъзнавате, че ако се отнасяте с повече хора по този начин, ще получите същите невероятни резултати, изразяващи се в една по-дълбока и пълноценна връзка с тях.

Възгледите ви за света се променят

Вие с вашия пламък близнак сте две различни личности, които обаче са в състояние да работят като една много добре смазана машина. Със задълбаване на връзката ви и ангажирането ви във все повече нови начинания, ще забележите нещо много красиво. Ще започнете да си влияете един на друг, когато става въпрос за основни вярвания и разбирания. Не бива да се страхувате от това. Бъдете отворени за новите възможности и останете непреклонни за нещата, които наистина са важни за вас. Когато промените се случват случайно и не принудително, решенията все още да ваши лични. Когато усетите, че дадена тема или проблем започват да стават натрапчиви, трябва да седнете и да поговорите с любимия си човек.

 

Рейтинг:
3.4/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Така е
Виж още отзиви
Коментирай
loading...