Назад до Семинари и изложения

Семинар с Крион и Лий Каръл, Марина Мечева и цялото семейство

Когато преди години Крион и Лий Каръл посетиха България, това събитие в духовния живот на мнозината призовани бе ключово. И не само за тях! Но чрез тях и много, свързани с невидими светлинни нишки, магнитният майстор предизвика истинска експлозия от светлина и пробуждане на много души, очакващи този момент. Толкова отдавна, сякаш в друг живот бе този величествен момент.

Толкова много неща се случиха в следващите две години, че са неизброими и трудни за описване от човешка гледна точка. Ние вече живеем в един съвсем нов свят. Промените разцъфват във всеки осъзнат миг и еволюцията на колективното ни съзнание, на цялата планета се разгръща с такива темпове, че изумява и най-напредналите ни събратя от Космоса. България като частичка от целия планетарен пъзел пое своята роля на катализатор на промени – на всяко ниво на съществуването. Марина Мечева – българският канал на Крион ни даде онази гледна точка и онази нежна и любяща духовна енергия и информация, която само през нея можеше да достигне от Крион до нас. Книгата й КРИОН – ВЕТРОВЕТЕ НА ПРОМЯНАТА донесе безценна информация от магнитния майстор.

И сега, точно две години след голямото събитие, сме готови за следващата стъпка. Ако през 2011 бе пробуждане, то днес пробудените майстори от тази страна на воала вече са готови за истинската трансмутация. Трансмутацията е нещо, което се случва след като една планета е преживяла хиляди трансформации. Сега вече говорим за същинската промяна в ДНК кода на човечеството. На цялата планета. И цяло съзвездие, начело с магнитния Майстор Крион е тук, за да ни помогне да случим тези промени.

7 и 8 септември 2013, София, Кемпински хотел Зографски. Зала София.

Вход: 270 лв. за всеки, заплатил таксата до 15 Август,
а след 15 август – 300 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ на e-mail: info@kryonbg.info

Бихте могли да заплатите таксата за семинара чрез e-pay и easy-pay както обяснено тук , или по банков път. Пишете ни на посочения E-mail адрес за подробности относно банковата сметка, както и за да бъдете записан за семинара.

За заплащане на таксата на място в центъра на София, заповядайте на адрес:

София, ул. “Три Уши”6, ет.1, офис 1 
тел. +359 2 810 49 19 или моб. тел. + 359 878 99 66 01
За всякаква допълнителна информация относно програмата, лекторите и специалните гости на:

www.kryonbg.info или + 359 886 734 859

Очакваме потвърждението за присъствие от специалния гост д-р Тодд Овокайтъс!

От екипа

Моля, споделете информацията! Семейството се събира….

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Ясно е, че без пари не може, но такса от 300 лв. е наистина непосилна. Напомня ми за един случай с 400 лв. - толкова искаха преди години за среща в Асеновград с друг господин и учението му тогава.
Анонимен
Безумно е да се искат пари, що се отнася до духовното! Не приемам хора, които твърдят, че са духовни водачи и просветители, а искат неизразимо много пари за съответната дейност! Срамота!
Анонимен
Мн е скъпо за Булгария
Виж още отзиви
Коментирай
loading...