PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

Самолети редовно разпръскват в атмосферата арсен,олово, барий и други вредни химикали!

Шокиращите разкрития са на президента на Световната коалиция за защита на селското стопанство – Розалинд Питърсън. Питърсън направи своите заключения пред ООН, заявявайки, че повече не може да се пренебрегват доказателствата за силно замърсяване на атмосферата и почвата с алуминий, барий, олово, арсен, хром, кадмий, селен и сребро.

Всички тези химични елементи се свързват с редица здравословни проблеми като: увреждания на сърцето, неврологични ефекти, проблеми със зрението, стомашно-чревни разтройства, увреждания на бъбреците, хормонални проблеми, увреждания на черния дроб, репродуктивни проблеми, понижение на имунитета и много други.

Според някои конспиративни теории властите разпръскват тези химикали във въздуха с цел драстично намаляване на световното население. Белите следи оставяни от самолетите са известни като Чемтрейлс и се наблюдават все по-често в Америка и Европа (включително България). Те са характерни с това, че не се разсейват в продължение на часове и дори се разширяват, образувайки пелена от тънък облачен слой. Много хора са убедени, че правителствата ни използват като опитни мишки, разпръсквайки тези отровни химикали над големите градове.

Речта на Розалинд Питърсън пред ООН за Чемтрейлс, генното инженерство и моделирането на климата, посредством системата HAARP. За съжаление видеото няма български субтитри!

Интервю с Розалинд Питърсън за Чемтрейлс и други шокиращи разкрития с български субтитри:

Рейтинг:
2.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...