PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

6 признака, че интимния партньор ви манипулира

Взаимоотношенията между хората в много случаи са сложни и многостранни. Това важи в още по-голяма степен, когато става въпрос за най-близкия човек - интимния партньор. Някои хора подмолно се опитват да манипулират своите партньори и по този начин блокират тяхното развитие като личности. Представяме ви няколко признака, показващи ясно, че интимния ви партньор е манипулатор.

  1. Чувствате едно емоционално непостоянство – Едно от нещата на които манипулаторите се наслаждават най-много, е насаждането на чувство за вина в партньорите си. Когато човек се чувства виновен за нещо, той малко или много започва да мрази и себе си. Това да се мразиш за постъпките си емоционални колебания. Едно от нещата, които ще забележите, е че в живота ви се завръща чувството на стабилност.
  2. Взаимоотношенията с приятелите и близките ви се влошават – Манипулативния ви партньор може, без дори да подозирате, да влоши отношенията с хората, които обичате. Приятелите с които сте прекъснали отношения, вероятно са готови отново да възстановят приятелството си с вас. Опитайте се да привлечете отново тези хора в живота си.
  3. Самоуважението ви е на много ниско ниво - Наличието на манипулативен интимен партньор е нещо много сериозно и трудно за преодоляване. Точно както Луната скрива Слънцето по време на Слънчево затъмнение, манипулатора хвърля сянка върху вас и вашата личност. Когато се отървем от манипулативен партньор, живота за нас ще стане много по-светъл и чувството ни за самоуважение ще нарасне неимоверно.
  4. Забравяте за нещата, които преди са ви носили наслада – Манипулатора може да ви накара за забравите за хобитата, които ви носят наслада, точно както ви отдалечава от любимите хора. Когато се освободите от такава връзка, вие сякаш проглеждате наново и отново си спомняте за нещата, които ви правят щастливи.
  5. Не живеете в мир със себе си – Когато в живота ви има манипулатор, никога няма да усетите мир със себе си и света в който живеете. Освободете се от манипулативната връзка и бавно, но сигурно ще намерите вътрешния мир за който копнеете.
  6. Имате чувството, че не можете да вярвате на никой – Това ще отнеме доста време, но постепенно вярата ви в хората ще започне да се възвръща.
Рейтинг:
4.2/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Ани
Аз също искам да се отърва от такъв човек той си тръгва когато пожелае и се връща когато пожелае караме да съжалявам за неща които не съм правила изпокараме с всички хора които са ми били подкрепа и са ми подавали ръка просто се чудя как да се откажа от този тип
i az iskam da se otarva ot takav tip napravo sam qdosana mn na sebe si i nz kak da go narpavq
Вяра
Да, такъв човек те унищожава като личност, целенасочено.
и аз искам.. дали ще успея ....
В момента точно от такъв човек се опитвам да се отърва.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...