Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Август 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Август
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Август

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец август, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец август – 8. 9+8=17, 1+7=8. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец август се намира под влияние на числото 8 и трябва да чете за лична година 9, месец август.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Задълбоченото разбиране за нещата ви дава силата и правото да искате. Вие имате смели мечти и вярвате, че само когато човек дръзне да навлезе надълбоко в обекта на своето желание и го осъзнае, той може да го покори. Затова смело преминавате всякакви опасности, като неизменна част от пътя към голямото завоюване. Овладявате предмета на вашите въжделения изцяло, като не се опитвате да игнорирате онази част, която изглежда трудна, недостижима и може да накърни вездесъщия образ на вашата личност. Напротив, поставяте пред себе си кристално огледало, което точно и ясно отбелязва и слабости, и грешки, а когато ги видите ясно и приемете като реалност, вие печелите многократно по-голяма сила. Желанието ви да успеете във всичко, което подхванете не може да бъде наречено единствено и само амбиция за успех. Тя граничи със стремеж да свършите нещата по толкова блестящ начин, който да се доближи до подвига. Идеята за героя и неговия образ е вклинен в съзнанието ви изначално и ви кара да се хвърляте в неравни битки, които да печелите. Затова в настоящия си проект влагате много воля, хъс и смелост, като това може да бъде оприличено на някакво буйство, лудория. Вие не сте примирени и желанията ви нямат граници, не сте и от хората, които могат да бъдат ограничавани.

Вашите приятелства са истински и се отличават с много преданост, защото са създадени и утвърдени в безбройните спечелени битки. Това са хората, които са се намирали в близост до вас и са ви разбирали и подкрепяли.

Ключова дума: Отприщване, отпушване – нещо, което е било задържано сега има възможност да се прояви.

Образ: Битка между малоброен от едната страна и многоброен противник от другата. Благодарение на волята си за победата малобройната войска побеждава, като показва какво означава наличието на дух.

Вие сте лидери на фирма. Имате големи замисли, но трябва да преборите конкурентна фирма. Правите болезнена реорганизация, но набирате сили и успявате да се докажете в двубоя. Оглавявате новообразваната фирма, но не уволнявате, а оставяте най-добрите служители, показвайки се като далновидни, справедливи и добри ръководители.

Работа: Вие сте лидерът, водачът, който предвожда голямата битка преди рухването на ненужното. Приемате нещата твърде драматично и се хвърляте с цялата си енергия и сила, на която сте способни, за да завоювате нова позиция и да обновите дейността. В победата си обаче вие не сте отмъстителни, а по-скоро обединители и успявате да покажете далновидността на решенията си и умението да правите новаторски и авангардни нововъведения.

Притежавате дълбочина и едновременно мащабност на действие и затова резултатите ви са забележителни. Но в настъпателния си ход напред не забелязвате и не чувате отчетливо онова, което ви се дава като съвет, затова е възможно да загубите реална представа за ситуацията и тя да излезе от контрол.

Любов: В любовта изпитвате дълбоки чувства и не се притеснявате нито да ги разкриете, нито да ги изживеете по подобаващ начин. Лошото в случая е, че сте твърде откъснати от реалността или приемате своята реалност за единствената възможна. Не можете да осмислите доброто в мисленето на любимия ви човек и властният ви характер може да е причина за раздяла, което вие не можете да разберете.

Препоръчително поведение: Необходимо е да знаете къде да спрете, за да не загубите точката на възможно и невъзможно, на реално и нереално.

Възможни събития в близко бъдеще: Ще получите просветление след процес на дълбока трансформация у вас. Това ще ви разкрепости и даде криле.

Неочаквано ви връхлита грандиозен успех и то с материален еквивалент.

Предстои ви работа в чужбина.

Неочаквана и драматична развръзка в работата и напускане след бурен скандал.

Дълбоки чувства ви лишават от реализъм. Вие давате всичко от себе си, но страстта ви е плашеща.

Лидерско място в работата.

Много добро представяне в работата по важен проект.

Печалба от работа или лотария. Много пари.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вашата наблюдателност и дълбочината на съжденията е по-скоро в резултат на усещанията ви, които точно отразяват света, отколкото на заключения, базиращи се на здрава логика. Вашата емоционалност не представлява проблем за взимане на решения, но когато сте поставени пред избор, на преден план изпъква изтънчеността и дълбочината на гледната ви точка. Това ви помага не само да се осъществите и докажете собствената си стойност, но и да се усетите значими и забележителни като хора, отдавна надскочили средното ниво. Разбирането ви е проникновено, както и осветляването на душевните процеси, които протичат у вас са многоизмерни и дават усещане за цялостност. Нямате желание да прикривате каквото и да е от вътрешния си взор, за да съхраните вярата в собствената си стойност и самомнение. И независимо, че самият вие държите да бъдете безукорни, не искате, пък и не можете да допуснете това да се случи за сметка на прикриването на истината, пък била и не ласкава за вас. Знаете, че независимо от чувствеността сте устойчиви на всякакви удари и затова не си ги спестявате, когато това е необходимо, а след процесите на осветляване вашата сила се увеличава, както и присъствието ви, което се забелязва.

Приятелствата ви са трайни и много сърдечни, а преценките за хората до вас прозорливи и точни. Въпреки това се опитвате да налагате своите възгледи и желания, смятайки макар и несъзнателно, че сте най-далновидни и добре запознати с живота.

Ключова дума: Осъзнаване, осветяване, озаряване – постигане на яснота по отношение на самите себе си след период на интензивни чувства и бурни преживявания.

Образ: Спускане в дълбока пещера. Само вие имате смелостта от екипа да стигнете дъното на тази пещера, рискувайки живота си. Славата ви е заслужена, защото имате принос в изследователските постижения.

Работа: Вие не само, че притежавате задълбочен изследователски подход, но имате и силно чувство за лично присъствие. Умеете да налагате своите решения и да поемате отговорност за делата си, като думата ви тежи и се слуша. Не се примирявате на никаква цена с онова, което противоречи на възгледите и вижданията ви, като влизате в сложни конфликти и водите дълги битки. Успявате да докажете своята теза, макар и да навлизате в твърде много подробности и детайли. Понякога сте излишно дребнави, неотстъпчиви и подозрителни, което пречи за добрата атмосфера в работата ви.

Любов: За вас любовта е много дълбоко чувство. Вие му се отдавате, но сте доста своенравни и обичате да диктувате и да налагате собствените си правила и виждания, което може да ви коства самата връзка. Тогава се затваряте насаме със себе си и страдате дълбоко, без обаче да виждате причината в собствената си неотстъпчивост.

Препоръчително поведение: Постарайте се да комбинирате добре плахото начало и големите очаквания и амбиции. Подобни амплитуди могат да бъдат унищожителни.

Възможни събития в близко бъдеще: Дълги колебания и дълбок размисъл предшестват взимането на важни решения.

Откривате дълбоко в себе си огромен мощен запас на енергия, сили и възможности.

Край на раздвоение и конфликт. Ще успеете да наложите вашето становище.

Умението ви за анализ ще ви наложи в работата ви.

Благодарение на вашето въображение, изобретателност  и предприемчивост вие ще спечелите голяма сума пари.

Конфликтът в работата ви се задълбочава.

Силни и неподатливи на контрол чувства.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ АВГУСТ

Предразположеност: Вие имате лека ръка и проявявате силата си непринудено. Макар че победите ви следват една след друга, без дори да осъзнавате това, не си давате сметка за сложността на собствения си характер и при по-големи препятствия вие рухвате. Макар и весели по характер и силни, наред с това сте чувствителни и тази чувствителност е, която трябва да се кали, вместо да ви разруши и провали вашите планове. Вие може да научите много от опита си, защото сте наблюдателни и възприемчиви и долавяте света и събитията още преди да са се породили, но трябва да осъзнаете в дълбочина крехката сила, която носите..

В себе си носите и много силен устрем и енергия, за да успеете да постигнете много и забележителни постижения. Искате да угодите на себе си. Желанията са онези, които ви ръководят през цялото време, но за вас представлява трудност да се спрете на определена част от тях и да съсредоточите вниманието и силите си. В последния момент се оказвате несигурни на какво от всичко да се спрете, защото в главата и в душата ви избуяват с определена сила желания, връхлитат ви минали спомени и тогава се оказвате във вихъра на шеметна буря, която ви завлича в неопределена посока, независимо от намеренията и плановете ви. В такива моменти вие изпитвате необходимост от приятелски съвет и подкрепа, които да ви върнат на главния път и да ви напомнят, че не можете да имате всичко на света. Подобни намерения са лишени от смисъл и от логика и ви лишават от главното, а то е да сбъднете не какво да е, а смелите си мечти.

Ключова дума: Неведение, неяснота, обърканост – объркаността на ситуацията води до неосведоменост и загуба сред различните обстоятелства.

Образ: Качвате се на върха на Виенското колело в лунапарк, защото толкова ви се иска, но после, когато се оказвате горе съжалявате за това.

Работа: Вашата увереност и напорист устрем е свързана с чувството ви да получите всичко онова, което се смята за значимо и донася усещане за престиж и състоятелност. Но вярата в собствената ви значителност е слаба и това подкопава шансовете ви, макар и те да съществуват. Подтискате своята увереност и спирате смелите и предизвикателни действия против собствената ви воля, а новото ви желание да се поснишите не ви носи нито удовлетворение, нито спокойствие.

Вие работите много, търсейки оптималния вариант, който да ви осигури. Обичате да рискувате, но после съжалявате, защото чакайки за резултата ви е трудно да издържате на напрежението.

Умеете да увличате спонтанно хората след себе си не само, защото сте убедителни и създавате илюзията за сила, но и защото изпитвате определена необходимост от това да ви дадат помощта си в моменти на колебания и зацикляне. Затова и ролята на лидери не ви е по вкуса, защото не ви достига замах и сила. Независимо, че я имате, вие се обърквате в хода си напред по отношение на стратегията си и се забавяте от размишления по подробностите, които често се оказват ненужни.

Любов: Хлътвате неочаквано и дълбоко и това ви носи страхове, опасения и съмнения. Психиката ви поддава пред неочакваността и силата на вашите чувства и вие търсите помощ и опора, като се чудите накъде да поемете и какво да направите. Изпитвате впоследствие привързаност и несигурност. Въпреки това атакувате обекта на чувствата си с плам и страст, защото не виждате друг шанс да продължите играта.

Препоръчително поведение: Не се разколебавайте накрая на приключението, което сте предприели.

Възможни събития в близко бъдеще: Нещо не ви достига да получите пълна увереност за сбъдване на най-големите ви желания. Сякаш изпитвате подозрения по отношение на собствената ви издръжливост.

Дълбок конфликт между различни групировки в общността, където участвате и вие.

Шансове в работата да изразите способността си да мислите. Ще бъдете забелязани и оценени.

Неочаквана любов и дълбока страст.

Ще ви се даде възможност, трибуна да се изразите пред хора.

Пари от контакти или съвместна работа.

Ревността е причина за огромен конфликт.

Много възможности за лесно забогатяване, възможно е и с не съвсем легални средства.

Дълбока привързаност и помощ от приятели.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...