Назад  |   Начало  »  Медия  »  Новини  »  Новини от България  »  StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

DevaGram избра NewAge.bg, за да представи своята холистична идея и стилна изработка – StarLove (Звездата на Любовта). Това бижу притежава силно въздействие, въплътено в мощната му сакрална символика и е заредено с енергията на своя създател - DevaGram.

6 сърца с 12 стени образуват двете сили на Сътворението – външното и вътрешно измерение в Едно. Посланието на StarLove е да Събуди Светлина в съзнанието на хората. Обичай се и всяка твоя клетка ще ти бъде Благодарна. Запази своя Център. Гравитирай със силата на своите ум, душа и тяло. Не се подавай на чуждите егоистични подбуди и манипулации. Бъди Господар на своя Живот.

StarLove (Звездата на Любовта) събира в сърдечния ви център Анахата Стихиите на Сътворението, Висшите триединства, които са образувани в центъра с два триъгълника един в друг. Тази геометрична сакрална фигура е известна под наименованието “Давидова звезда, Меркаба”.

Отвътре навън Любовта е Светлина, никой не може да я подчини, нито да й се противопостави или да я ограничи в рамките на своите намерения. Със силата на това холистично бижу овладей своята жизнена енергия и не позволявай да бъде източвана, разхищавана от чужди интереси.

StarLove е авторска изработка от благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни по избор, съответстващи на сакралната фигура.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 8870

Препоръчани продукти

Коментари за StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

 1. .

  Каква е цената на бижуто?

 2. 1.

  Бих искала бижу с този символ, с черен камък в средата. Каква е цената и редът за поръчка?

 3. 2.

  Здравейте,
  за по-детайлна информация позвънете на 0893 376 705.

 4. 3.

  каква би била цената на бижуто изработено от злато

Подобни статии