Назад  |   Начало  »  Медия  »  Новини  »  Новини от България  »  StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

DevaGram избра NewAge.bg, за да представи своята холистична идея и стилна изработка – StarLove (Звездата на Любовта). Това бижу притежава силно въздействие, въплътено в мощната му сакрална символика и е заредено с енергията на своя създател - DevaGram.

6 сърца с 12 стени образуват двете сили на Сътворението – външното и вътрешно измерение в Едно. Посланието на StarLove е да Събуди Светлина в съзнанието на хората. Обичай се и всяка твоя клетка ще ти бъде Благодарна. Запази своя Център. Гравитирай със силата на своите ум, душа и тяло. Не се подавай на чуждите егоистични подбуди и манипулации. Бъди Господар на своя Живот.

StarLove (Звездата на Любовта) събира в сърдечния ви център Анахата Стихиите на Сътворението, Висшите триединства, които са образувани в центъра с два триъгълника един в друг. Тази геометрична сакрална фигура е известна под наименованието “Давидова звезда, Меркаба”.

Отвътре навън Любовта е Светлина, никой не може да я подчини, нито да й се противопостави или да я ограничи в рамките на своите намерения. Със силата на това холистично бижу овладей своята жизнена енергия и не позволявай да бъде източвана, разхищавана от чужди интереси.

StarLove е авторска изработка от благородни метали, скъпоценни и полускъпоценни камъни по избор, съответстващи на сакралната фигура.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 9151

Препоръчани продукти

Коментари за StarLove (Звездата на Любовта) и силата на Меркаба

 1. .

  Каква е цената на бижуто?

 2. 1.

  Бих искала бижу с този символ, с черен камък в средата. Каква е цената и редът за поръчка?

 3. 2.

  Здравейте,
  за по-детайлна информация позвънете на 0893 376 705.

 4. 3.

  каква би била цената на бижуто изработено от злато

 5. 4.

  7РРАЙС

 6. 5.

  7rays 4ray of love gjessos aka 7ray of spirituwal world create make this updeit sun to star love reawl true nat MERKABA :)

 7. 6.

  4RAY SAY ME DO YOU WANT TO WE ARE GO TO MAKE WITH ОБЩАТА НИ ДУХОВНА ЕНЕРГИЯА ЗВЕЗДАТА НА

Подобни статии