PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Новини от света

Удивителни снимки, показващи красотата на Земята от Космоса!

През последните 15 години много астронавти и космонавти, които са живели и работили на борда на Международната космическа станция, са изпращали невероятни гледки към Земята от Космоса. Станцията се намира в ниската околоземна орбита, на разстояние вариращо от 320 до 350 километра от земната повърхност и може да бъде видяна в небето, дори с невъоръжено око.

Повече от 220 човека от 17 различни държави са обитавали до момента Международната космическа станция от ноември 2000г. Насам. Екипажа, който в момента се намира в открития Космос не прави изключение и подобно на своите колеги ни изпраща спиращи дъха гледки, показващи земната красота от птичи полет.

Астронавтът Скот Кели, който вече цяла година се намира на Международната космическа станция, публикува прекрасни снимки на нашата планета в социалните мрежи с хаштаг #EarthArt. Почти извънземните цветове на Земята се появяват на снимките направени в близък план, а терените са буквално неузнаваеми.

Понякога Скот Кели споделя местоположението на своите снимки. Друг път ни оставя в неведение, карайки въображението ни да се развихри. Представяме ви някои от най-запленяващите фотографии качени от Скот Кели:

Южно Китайско море

Югоизточна Азия

Зелени хълмове в щата Вирджиния

Сахара

Езеро в Хималаите

Червено море

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
Здравейте препорьчвам ви Теленовелата Не Ме Оставяй Теленовелата Не Ме Оставяй има 2 сезона Теленовелата Не Ме Оставяй е изльчен по Бтв Лейди
Виж още отзиви
Коментирай
loading...