Назад  |   Начало  »  Медия  »  Новини  »  Послания и прогнози  »  Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година  »  Лична година 4, 5, 6

Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

Лична година 4, 5, 6

ЛИЧНА ГОДИНА 4

Предразположеност: Желанието ви да наложите остава ваша тайна, която вие не обичате да споделяте с никой. Затова макар и спокойни и уравновесени, изглеждате някак вглъбени в себе си и недостъпни. Считате, че спокойното състояние е въпрос на ясен поглед и безстрастна преценка на ситуацията, на умение да се запази самообладание и хладнокръвие, за което се изисква здрава ръка, която да слага в ред не само чувствата, но и вашите приоритети. За вас постигането на дадена цел трябва да става с равномерно темпо, стъпка по стъпка и да се контролира строго, по предварителен план. Не допускате в света нищо ненужно и произволно, защото смятате всеки риск за излишна глезотия. Вие сте традиционалисти и оттам консервативни и често само чувството за съществуването на вечните истини ви спасяват от несигурността, причинена от излишното многообразие, което ви залива в този пъстър свят.

 И все пак този ред не поражда винаги яснота, а чувство за стагнация и депресии, самотност и отчуждение, които нахлуват у вас и са естествено следствие на начина ви на живот. Вие се лишавате от толкова много неща, лишавате се отчасти и от естествената си привързаност към вашите близки и приятели, страхувайки се да не попаднете в капана на собствените си желания, без да прецените колко естествени са те.

Ключова думаПоследователност – умението да се планира всичко предварително и да се спазва реда води до предсксазуемост на събитията и яснота в отношенията.

Образ: Вие сте военачалник и се славите със справедливостта си и поддържането на войската в идеален ред. Сега имате строева подготовка и жегата не може да бъде причина да не се покаже реда на войниците ви. Но вие милеете за тях и след доброто представяне им давате допълнителна и заслужена отпуска.

Работа: В работата си сте от хората, който вдъхват уважение и респект. Вие сте систематични, търпеливи и никога не действате без да сте обмислили предварително задачата си. На вас може да се разчита поради толерантното отношение към колеги, макар и да не говорите много. Вие сте сантиментални и предани към работата си и не обичате да я сменяте, защото тя ви осигурява чувство за сигурност и спокойствие. Фактът, че познавате добре своята дейност ви кара да изпитвате увереност и да взимате много точни решение. Колкото до промените, които ви се налагат да правите, за да сте в крак с времето, те ви причиняват вътрешни тревоги и душевни терзания, но независимо от това вие се справяте добре.

Любов: За вас любовта е свято и изконно чувство, изграждайки основата и създавайки усещането за стабилитет. Вие не криете позитивното си отношение, но не изпивате потребност да говорите много за него, считайки го за излишно, а и поради вроденото си недоверие. Така че е възможно понякога да не сте добре разбрани и отношението ви да се счита за апатия и липса на чувства от ваша страна и по-точно на бездушие и неумение да изпитвате дълбоки чувства, което знаете, че е несправедливо и не отговаря на истината за вас.

Препоръчително поведение: Не бъдете ненужно консервативни и затворени, защото ще разрушите красотата в живота си.

Възможни събития: Вашето постоянство и яснота са причината да се чувствате уверени и спокойни.

Неочаквани съдебни спорове за недвижимо имущество.

Неумението да водите диалог е причина за стагнация в любовта.

Чувство на сигурност и яснота, прозрачност в работата ви.

Вашата сигурност по отношение на работата ви се пренася и върху колегите ви, които ви се доверяват.

Вашият инат и мнителност води до отчуждение в дома.

Служебна командировка зад граница е мястото, където ще срещнете вашия партньор.

Вашата ясна преценка на реалността води до стабилитет в дома и работата ви.

Пари в дома от ваши сполучливи идеи.

Закупуване на недвижим имот зад граница за семейството ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 5

Предразположеност: Комуникацията с вас е доста затруднена поради затвореността ви и вашата вглъбеност в мисли и проекти. Това отличава независимостта на позицията ви, която се различава от всички останали. В подхода си сте напълно непредсказуеми и независими, като неочаквано може да промените онова, върху което сте отделили толкова време и внимание, и то поради една единствена причина - че го усещате вече поизносено, и че времето му е отминало. В това шеметно препускане не жалите себе си. Концепцията за света ви е ясна, но твърде летлива, временна и непостоянна. Тя включва в себе си само днешния ден, до утре има цяла една нощ. Но вие обичате промените, които ви настройват позитивно и оптимистично и само така усещате живота с цялата му острота и сила – такъв, какъвто трябва да бъде. Всички тези странности са, за да уловите първи най-новото предизвикателство на настъпващия ден. Жертвате много от житейските радости, за да получите най-голямото за вас удовлетворение – да посрещнете деня и с изгрева му да получите неговите дарове – най-пресните новини, непознати до момента възможности. Влагате всичко от себе си, принасяте си в жертва, както и собствената си „нормалност“, за да сте уникални и да блеснете с различното откритие. Обикновено успявате, но за сметка на това плащате висока и тежка цена на нестандартната си и нескромна мечта - самота и непостоянни и несигурни връзки, които не могат да са подкрепящи и даряващи сигурност в моменти на трудности и изпитания. Но не сигурността и подкрепата са вашите цели, въпреки че всеки човек изпитва от време на време необходимостта от тях, колкото и независим да е той.

Понякога, живеейки в подобен забързан ритъм и изолация е възможно да загубите реална представа за времето, в което се намирате, а оттам да загубите трезвостта и обективността на гледната си точка, с която толкова много се гордеете.

Ключова думаРазпръскване- компактна маса, която се разпръсква на милиони отделни една от друга частици, носители на собствена воля и начало.

Образ: Грозното патенце е само, то търси своята идентичност и уникалност, подозирайки, че тя съществува, независимо че никой не му я загатва. Най-неочаквано, когато всичко изглежда изгубено, се случва онова, за което дори не е смеело и да сънува. През времето на изпитание се е превърнало в красив лебед.

Работа: Вие сте прилежни и много съсредоточени. Не обичате събиранията и съвместната работа с колеги. Това, към което се стремите е да дадете своя принос и да се отличите с него, Залагате на уникалността, новостта и оригиналността, но не сте склонни да губите сигурността, стремейки се към прогресивни решения. Опитвате се да обедините своята разумност с пионерските си търсения, което е доста трудно, особено като се има предвид, че не сте склонни да приемате съвети и информация от колегите си или да се превърнете в равностоен участник в екипа.

Любов: Макар и чувствителни, избягвате тясното обвързване. Вашата чувствителност не се отразява на самостоятелността ви. Точно обратното, прави ви по-независими, защото считате, че любовта е опасна със своеволието и разпуснатостта на чувствата, което пречи за осъществяване на дадени търсения, които ви помагат да задълбочите познанията си за света. Така че вие превръщате любовта в придатък на основните ви и несекващи интереси и не позволявате да излезе отвъд тази си роля. Аскетичните ви настроения ви предпазват срещу нейните изкушения, както и да преодолеете собствената си чувственост и да останете неприкосновени.

Препоръчително поведение: Не съдете прекалено строго импулсивното желание да се реете на воля и да изпитате вкуса на свободата. Един такъв импулс едва ли ще попречи на яснотата на мислите ви.

Възможни събития: Мъчителното и самотно размишление е дало своя плод. Вече усещате, че можете да представите неговия продукт пред широка аудитория и да се изявите свободно.

Влагате доста разум в една авантюра. И колкото и рискована да изглежда, имате голям шанс да успеете.

Неочаквани близки и далечни пътувания.

Много лъжи и лицемерие от ваши познати ще ви накарат да се затворите в себе си и да се замислите за живота си.

На път ще осъзнаете важна истина за себе си.

Предстои ви изненадващ и много хубав шанс за личностното ви развитие, свързан с пътуване.

Желанието ви да се усъвършенствате непрекъснато ще ви подтикне към нова инициатива, свързана с известен риск от ваша страна.

Блестящото ви представяне на някаква форма на обучение ще ви донесе слава, шанс и отлична възможност за публична изява.

Ще излезете от вашата доброволна изолация поради необходимостта си да споделите свои идеи.

ЛИЧНА ГОДИНА 6

Предразположеност: Намирате опора и успокоение в дълбоките съждения и в навлизане в себе си. Смятате, че човек е безкрайно непроницаем и чуден в същността си и трябва да се изследва. Още повече, че изпитвате силни чувства и желания, но вашата реалистична и трезва позиция изглежда, че се явява по-важна, за да се чувствате добре в кожата, спокойни и приветливи. Не давате воля на първичните си емоции, нито пък удовлетворявате амбициите си чрез задоволяване на стръвта ви да се състезавате и излизате победители на всяка цена. Вие успявате да усмирите разбушувалите се у вас страсти и да намерите най-полезния начин да използвате избликналата у вас сила, като налагате дисциплина и организация, която ви прави въздържани и точни в поведението. Със задействане на личната си сила отмервате напълно точно крачките си и не си позволявате да навлезете в опасни води и да загубите усещането за сигурност, както и даровете от съдбата. Научавате се на мълчание, като част от безупречното си поведение и допускате малко, но отбрани хора до своя изпълнен с удобства свят. Това са членовете на семейството ви, към които не преставате и за миг да чувствате привързаност и благодарност. Но да навлезете в света на големите и опасни дела вие така и не се решавате от съображения за сигурност и предпазливост.

Ключова думаУравновесяване, уталожване – бурите неусетно започват да позатихват и нещата се поуспокояват и идват на точните места. Настъпва ведрина.

Образ: Със свещ навлизане в една пещера надолу, за да намерите в нейното хладно усамотение своя дом.

Работа: Обичате своята работа и давате енергия и солидни познания. Работите до пълно самоотдаване, като не се скъпите да раздадете резултатите, до които достигате почти сами с дълъг и изтощителен труд. Намирате в нея и собствения си труд сигурност и упование и страдате, макар и мълчаливо, ако трябва да се разделите. Тази привързаност обаче може да бъде доста ограничаваща за личностното ви развитие.

Любов: Пленявате с предаността си и умението да отдавате всичко от себе си, което е чистосърдечно и трогателно.  Вие просто си позволявате да обичате, и с това обезсърчавате и печелите взаимност и трайна привързаност.

Препоръчително поведение: Не си позволявайте вашите обвързаности да заробят личността ви.

Възможни събития Независимо от силните чувства и желания успокоявате да се отрезвите и да достигнете до необходимия ви баланс.

Неочаквано за самите вас избухва голяма любов.

Несподелени с никого чувства.

Изпитвате дълбока ревност, но ще се затворите в себе си вместо да разговаряте за проблема.

Очаква ви работа на дълъг път, където ще бъдете със семейството си.

Попадате в плен на голяма страст и сте подозрителни. Не знаете дали чувствата са ви споделени.

Любов и брак далече зад граница.

Наследство на жилище в далечна страна.

Рейтинг: 2.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 10485

Препоръчани продукти

Коментари за Нумеролого-психологичен хороскоп за 2014 година

 1. .

  Mnogo mi haresa

 2. 1.

  Ами ако , датите са : 11.11 ? Как се редуцира числото до едноцифрено ?

 3. 2.

  Хей, датите ми са 06.06 получава се 10 , а няма статия за числото 10

 4. 3.

  chocolate,statiq za chisloto 1

 5. 4.

  Ами моето число като е 13?

 6. 5.

  4

Подобни статии