PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Юли 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Юли
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Юли

Лична година 7, 8, 9 месец Юли

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Комуникацията с вас е доста затруднена поради затвореността ви и вашата вглъбеност в мисли и проекти. Това отличава независимостта на позицията ви, която се различава от всички останали. В подхода си сте напълно непредсказуеми и независими, като неочаквано може да промените онова, върху което сте отделили толкова време и внимание, и то поради една единствена причина - че го усещате вече поизносено, и че времето му е отминало. В това шеметно препускане не жалите себе си. Концепцията за света ви е ясна, но твърде летлива, временна и непостоянна. Тя включва в себе си само днешния ден, до утре има цяла една нощ. Но вие обичате промените, които ви настройват позитивно и оптимистично и само така усещате живота с цялата му острота и сила – такъв, какъвто трябва да бъде. Всички тези странности са, за да уловите първи най-новото предизвикателство на настъпващия ден. Жертвате много от житейските радости, за да получите най-голямото за вас удовлетворение – да посрещнете деня и с изгрева му да получите неговите дарове – най-пресните новини, непознати до момента възможности. Влагате всичко от себе си, принасяте си в жертва, както и собствената си „нормалност“, за да сте уникални и да блеснете с различното откритие. Обикновено успявате, но за сметка на това плащате висока и тежка цена на нестандартната си и нескромна мечта - самота и непостоянни и несигурни връзки, които не могат да са подкрепящи и даряващи сигурност в моменти на трудности и изпитания. Но не сигурността и подкрепата са вашите цели, въпреки че всеки човек изпитва от време на време необходимостта от тях, колкото и независим да е той.

Понякога, живеейки в подобен забързан ритъм и изолация е възможно да загубите реална представа за времето, в което се намирате, а оттам да загубите трезвостта и обективността на гледната си точка, с която толкова много се гордеете.

Ключова дума: Разпръскване - компактна маса, която се разпръсква на милиони отделни една от друга частици, носители на собствена воля и начало.

Образ: Грозното патенце е само, то търси своята идентичност и уникалност, подозирайки, че тя съществува, независимо че никой не му я загатва. Най-неочаквано, когато всичко изглежда изгубено, се случва онова, за което дори не е смеело и да сънува. През времето на изпитание се е превърнало в красив лебед.

Работа: Вие сте прилежни и много съсредоточени. Не обичате събиранията и съвместната работа с колеги. Това, към което се стремите е да дадете своя принос и да се отличите с него, Залагате на уникалността, новостта и оригиналността, но не сте склонни да губите сигурността, стремейки се към прогресивни решения. Опитвате се да обедините своята разумност с пионерските си търсения, което е доста трудно, особено като се има предвид, че не сте склонни да приемате съвети и информация от колегите си или да се превърнете в равностоен участник в екипа.

Любов: Макар и чувствителни, избягвате тясното обвързване. Вашата чувствителност не се отразява на самостоятелността ви. Точно обратното, прави ви по-независими, защото считате, че любовта е опасна със своеволието и разпуснатостта на чувствата, което пречи за осъществяване на дадени търсения, които ви помагат да задълбочите познанията си за света. Така че вие превръщате любовта в придатък на основните ви и несекващи интереси и не позволявате да излезе отвъд тази си роля. Аскетичните ви настроения ви предпазват срещу нейните изкушения, както и да преодолеете собствената си чувственост и да останете неприкосновени.

Препоръчително поведение: Не съдете прекалено строго импулсивното желание да се реете на воля и да изпитате вкуса на свободата. Един такъв импулс едва ли ще попречи на яснотата на мислите ви.

Възможни събития в близко бъдеще: Мъчителното и самотно размишление е дало своя плод. Вече усещате, че можете да представите неговия продукт пред широка аудитория и да се изявите свободно.

Влагате доста разум в една авантюра. И колкото и рискована да изглежда, имате голям шанс да успеете.

Неочаквани близки и далечни пътувания.

Много лъжи и лицемерие от ваши познати ще ви накарат да се затворите в себе си и да се замислите за живота си.

На път ще осъзнаете важна истина за себе си.

Предстои ви изненадващ и много хубав шанс за личностното ви развитие, свързан с пътуване.

Желанието ви да се усъвършенствате непрекъснато ще ви подтикне към нова инициатива, свързана с известен риск от ваша страна.

Блестящото ви представяне на някаква форма на обучение ще ви донесе слава, шанс и отлична възможност за публична изява.

Ще излезете от вашата доброволна изолация поради необходимостта си да споделите свои идеи.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Намирате опора и успокоение в дълбоките съждения и в навлизане в себе си. Смятате, че човек е безкрайно непроницаем и чуден в същността си и трябва да се изследва. Още повече, че изпитвате силни чувства и желания, но вашата реалистична и трезва позиция изглежда, че се явява по-важна, за да се чувствате добре в кожата, спокойни и приветливи. Не давате воля на първичните си емоции, нито пък удовлетворявате амбициите си чрез задоволяване на стръвта ви да се състезавате и излизате победители на всяка цена. Вие успявате да усмирите разбушувалите се у вас страсти и да намерите най-полезния начин да използвате избликналата у вас сила, като налагате дисциплина и организация, която ви прави въздържани и точни в поведението. Със задействане на личната си сила отмервате напълно точно крачките си и не си позволявате да навлезете в опасни води и да загубите усещането за сигурност, както и даровете от съдбата. Научавате се на мълчание, като част от безупречното си поведение и допускате малко, но отбрани хора до своя изпълнен с удобства свят. Това са членовете на семейството ви, към които не преставате и за миг да чувствате привързаност и благодарност. Но да навлезете в света на големите и опасни дела вие така и не се решавате от съображения за сигурност и предпазливост.

Ключова дума: Уравновесяване, уталожване – бурите неусетно започват да позатихват и нещата се поуспокояват и идват на точните места. Настъпва ведрина.

Образ: Със свещ навлизане в една пещера надолу, за да намерите в нейното хладно усамотение своя дом.

Работа: Обичате своята работа и давате енергия и солидни познания. Работите до пълно самоотдаване, като не се скъпите да раздадете резултатите, до които достигате почти сами с дълъг и изтощителен труд. Намирате в нея и собствения си труд сигурност и упование и страдате, макар и мълчаливо, ако трябва да се разделите. Тази привързаност обаче може да бъде доста ограничаваща за личностното ви развитие.

Любов: Пленявате с предаността си и умението да отдавате всичко от себе си, което е чистосърдечно и трогателно.  Вие просто си позволявате да обичате, и с това обезсърчавате и печелите взаимност и трайна привързаност.

Препоръчително поведение: Не си позволявайте вашите обвързаности да заробят личността ви.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от силните чувства и желания успокоявате да се отрезвите и да достигнете до необходимия ви баланс.

Неочаквано за самите вас избухва голяма любов.

Несподелени с никого чувства.

Изпитвате дълбока ревност, но ще се затворите в себе си вместо да разговаряте за проблема.

Очаква ви работа на дълъг път, където ще бъдете със семейството си.

Попадате в плен на голяма страст и сте подозрителни. Не знаете дали чувствата са ви споделени.

Любов и брак далече зад граница.

Наследство на жилище в далечна страна.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ЮЛИ

Предразположеност: Решимостта, която демонстрирате при всяко начало е свързана с желанието да изпипате отделния детайл и да достигнете на финала до една абсолютна точност, която да ви даде усещането за безукорност и безпогрешност. Потушавате съзнателно всякакви възможни вълнения и желания и снижавате градуса на емоциите си.

По пътя към целта сте изпълнени с непреклонност и намерение да покорите и разберете света с независимостта на духа и мисленето си, като се абстрахирате от себе си и го погледнете отстрани. Считате, че за да може човек да е мащабен в живота и постиженията си, както вие искате да бъде, то трябва да имате вътрешните сили да сложите всяко нещо в него на мястото му, независимо от личните си желания и пристрастия. Това се постига със съзнателно отчуждение и максимална концентрираност. Вие избягвате удоволствията и всяко събитие, което ще ви откъсне от крайната цел, като насищате света си с решимост и самота, независимо че не липсват хора, които имат желание да ви подкрепят. Те трудно могат да се нарекат приятели, но нито вие, нито те сте лишени от толерантност и добри чувства. За съжаление, всичко спира дотук и то от вас, за да не се нагърбвате и обременявате със задължения, които намирате излишни.

Ключова дума: Откриване,Осъзнаване – осъзнавате най-добрата и полезна част от себе си.

Образ: Вие искате да покорите забулен в мистерия връх. За целта запазвате контрол и изграждате стройна и напълно разумна стратегия. Успявате да го покорите поради здравия разум, който влагате в това начинание..

Работа: Действате с голям замах и непреклонност. Енергичността ви не изключва високата концентрация, хладнокръвие и организираност. Много сте начетени, знаете всичко за онова, което представлява ваш интерес и боравите свободно с материала.

Вглъбеността обаче ви пречи да използвате до край контактите и естествените връзки с хора, и по-специално със съмишленици.

Любов: Със силните си чувства буквално попадате в капана и не поглеждате настрани. Не искате външна намеса, но ви е трудно да обяснявате интензитета на усещанията си. Изглеждате често влюбени, но враждебни и затворени. Трудно ви е да се оправите със стихията на чувствата, да си ги обясните, но в крайна сметка запазвате мълчание, сякаш това ще реши всичко.

Препоръчително поведение: Вашият самоконтрол не бива да бъде излишно засилен, защото с това може да загубите връзката с висшия свят на идеите.

Възможни събития в близко бъдеще: Макар и да имате желание да извършите нещо значително, вие спирате поривите си и се опитвате да ги погледнете с хладен ум и трезвост преди да започнете да действате.

Но не допускате да бъдете заслепени от поривите си.

Смелите ви идеи не са лишени от рационално зърно.

Чувствате се сами и неразбрани сред множество хора, които дори се наричат ваши приятели.

Оставате сами след разочарование от неверни приятели сами.

Оставате сами и неразбрани. Осъзнавате, че светът не може да ви разбере, защото сте го изпреварили в много отношения.

Неочаквано далечно пътуване с перспективата да останете там.

Предстои ви прекрасно предложение за учене или усъвършенстване на знанията. Възможно е в чужбина.

В емиграция ще се чувствате сами.

Рейтинг:

Отзиви

Ани Хаджиева
Правилно сте пресметнали 5+1+7 (от 2014 - 2+0+1+4=7) =13. Личната година за 2014 е 4. Сега четете лична година 4, месец юли.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...