Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Февруари 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Февруари
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Февруари

Лична година 7, 8, 9 месец Февруари

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Намерението ви да надникнете на самото дъно на тъмната бездна, пълна с катран, е свързано с едно достоверно наблюдение на живота. При вас няма нито един фалшив тон, защото сте искрени и противоречиви по природа и търсите необикновеното и авангардното за всички решение. Вие се намирате буквално на предела на нещата, там, където те се случват, където се разбиват вълните и потръпвате от вълнение и възбуда, участвате с цялото си сърце и страст, като същевременно наблюдавате собственото си участие в този процес. Реакциите, както и тези на другите участници, са ви интересни и вие правите глобални и ценни изводи за човешките взаимоотношения. Искате да получите за себе си най-достоверната информация, като обгърнете нещата с колкото се може по-цялостен поглед. За целта се свързвате с много и различни в същността си хора и се впускате в целия обмен на взаимоотношения, но не им се поддавате, а успявате да съхраните своята цялостност и непристъпност.

Да наблюдавате нещата и да участвате в тях от две коренно различни позиции ви коства доста усилие на характера.

Ключова дума: Зачеване – на нещо ново, което поражда размисли, планове и тревоги и изважда от равновесие.

Непристъпност – Невъзможността за доближаване и разбиране на мотивите и целите, както възможността да се разгледа обстановката  отблизо.

Образ: Вие сте изследовател-океанограф и изследвате процеса на пораждането на вълните, точното мястото, където те се зараждат и причината за това.

Работа: Като личности обичате да търсите решения, като непрекъснато сте в неспокойно и трескаво състояние на духа, обмисляте, преценявате, действате във всеки един момент. Въпреки това действията ви са трезви, но без да са напълно разумни. Разумността не е за вас, като подход не може да обхване намеренията и стила ви на действие. На моменти сте объркани, хаотични и спонтанни, но в границите на полезното за вас и хората около вас. Вие сте експериментатори в истинския смисъл на думата, като искате да сте в нещата с яснота, но и неспокойствие.

Любов: Макар и да се опитвате да запазите присъствие на духа и достолепно мълчание, вие буквално сте залени от вълната на емоция, като доброволно се оставяте тя да ви носи, смятайки за неразумно и глупаво да ѝ се противопоставяте. Стигате до края, без да загубите една овладяност в дълбочина.

Препоръчително поведение: Не си позволявайте противоречивите ви мисли да объркат възможностите ви за трезва преценка на всякаква ситуация, колкото и да е объркана.

Възможни събития в близко бъдеще: Имате много конкретни идеи, отличаващи се с изключително качество и приложимост.

Постигате високо ниво на познание.

Яснота по отношение на ваши приятели.

Представяте блестящи идеи пред аудитория, защитени по подобаващ начин.

Вашето високомерие поражда недоволство и бурни скандали.

Голям шанс за вашето усъвършенстване, което ще е не само необходимо, но и подходящо.

Самота и липса на разбирателство. Раздяла.

Усъвършенстването е най-доброто за вас.

Брак на далече.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вашите решения са отговорни, защото са много дълбоко и подробно обмислени. Вие сте твърде сериозни и притеснителни и искате всяко действие и извод да се отличават с точност, но и с възможност за различни изходи и алтернативи. Затова винаги са предхождани от задълбочен размисъл, който е причината за дълго и мъчително колебание. Но вашето решение е наистина окончателно и след неговото обявяване знаете, че нещата са решени и че сте постигнали максимални резултати с огромна доза усилия, т.е. вие знаете, че сте си заслужили както победата, така и авторитета.

В миналото не сте си позволили да вземете и едно решение “през пръсти”. Винаги премисляте пътя, по който да поемете от всички възможни ъгли, стараейки се да предвидите обрати и стечения на обстоятелствата. Взимането на вашето окончателно решение става бавно и с много колебливост, защото искате да се подсигурите. Не ви е лесно да правите компромиси със себе си, затова вземането на решението се оказва още по-трудно. Това е причината и животът ви да е изпъстрен с доста противоречия и пропасти от неизвестни. Но желанието ви да достигнете до края е засилено и свързано с желанието да се докажете и реализирате. Така че в крайна сметка преодолявате душевните си колизии.

За съжаление тази тяга към целта на човек с вашия характер, чувствителност и амбиции струва твърде много нерви и изтощителни и напрегнати периоди, както и болезнен опит да преодолеете собствената си слабост и зависимост от приятели. Смятате, че амбициите ви налагат да се научите да взимате сами решения и сами да ги отстоявате, което ви е твърде мъчително.

Ключова дума: Съединяване, събиране, обединяване – обединяване на различни сили, версии в името на постигане на голямата цел.

Образ: Обединяване на две враждуващи в миналото партии в името на голямата победа.

Работа: Вие сте емоционално свързани с работата си, живеете с нея и сте някак самотни в отдадеността си. Затова и взимате присърце абсолютно всичко, което ви се възложи. С много вътрешна решимост, амбиция и мощ се заемате с възложената ви задача, като чувството ви на отговорност ви задължава да търсите неотклонно до пълно доказване на себе си и собствените си качества.

Любов: В любовта влагате много страст и привързаност, но не искате и да чуете нищо повече от това, което вие самите знаете за нея. Това се оказва често крайно недостатъчно. Губейки интереса на партньора си по своя вина, вие се затваряте в себе си обидени на света. Искате да получите същото, което давате, но подобна симетрия в света на силните чувства е немислима. Трудна е любовта с дълбочина на чувствата като вашата, както и себичност и налагане.

Препоръчително поведение: Проявявайте силата си без да засягате интересите на другите. Не се огъвайте при всяка трудност.

Възможни събития в близко бъдеще: След като сте направили подробно и задълбочено проучване, вие ще излезете прави в някакъв спор.

Откривате дълбоко в себе си огромен мощен запас на енергия, сили и възможности.

Край на раздвоение и конфликт. Ще успеете да наложите вашето становище.

Умението ви за анализ ще ви наложи в работата ви.

Благодарение на вашето въображение, изобретателност и предприемчивост, вие ще спечелите голяма сума пари.

Конфликтът в работата ви се задълбочава.

Силни и неподатливи на контрол чувства.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Предразположеност: Вие имате прекрасни намерения и влагате много реални усилия, както и практически действия. Те винаги са свързани с добруването някаква общност от хора.

По природа сте състрадателни и разбирате тревогите и страховете на обикновения човек, защото отчитате своите и ги сравнявате с тези на различни хора – било те приятели, познати или просто случайно срещнати от вас. Намирате много общо и затрогващо чувство в тези тревоги и знаете, че всеки изпитва необходимостта да бъде погален и окуражен, както самите вие. Извличате сили за себе си във вярата, въпреки собствените си колебания да излезете от единичния случай и да се пренесете в жертва, да дадете опора и подкрепа, да намерите топла дума на съчувствие и разбиране. Подобно отношение ви прави търсени и искрено обичани. Вие нямате никога мярка на саможертвите, които правите, като това често може да е във ваш ущърб, да загубите почва под краката си с не по-малко нежната и деликатна психика, да загубите яснотата на погледа си и равновесие и да се свлечете психически и физически. Защото първоначално вашите очаквания са много по-значими от това, което реалността показва. Подобни кризи при вас са главоломни и депресиите, в които изпадате, натоварени от хорските и чужди грижи ви държат на дъното за дълъг период от време. Понякога се обезкуражавате и не вярвате, че ще имате силата да доведете нещата докрай. Често блестящите ви намерения се размиват под напора на вашата несигурност. След това се съживявате, но други не можете да бъдете и продължавате в същия унищожителен за вас темп.

Ключова дума: Служене – силното чувство на състрадание и жертвоготовност е причината за посвещение на каузи и служба на другите.

Образ: Трудно запалване на мотор. Вашата кола е много мощна, но напоследък имате проблеми и много трудно запалвате мотора ѝ.

Работа: Необходимо ви да имате плам, да се запали желанието ви за действие, а това става бавно и трудно, защото изпитвате недоверие в собствените си сили, макар и доста да се подценявате. Вие имате широко сърце, както познания и отлични идеи, но трябва да си повярвате.

Любов: Обикновено тръгвате с много силни чувства, но при най-малкия неуспех се обезкуражавате и губите надежда. Привързвате се силно към в обекта на чувствата и даже сте склонни да го манипулирате, за да е ваш.

Препоръчително поведение: Много лесно се обезкуражавате и отстъпвате от същината, като се оставяте животът да ви победи.

Възможни събития в близко бъдеще:  Често блестящите ви намерения се размиват под напора на вашата несигурност.

Неяснота в интимните взаимоотношения. Всичко е като в мъгла.

Проявявате голяма загриженост и нежност към нуждаещи се. За вас се казва, че имате прекрасно сърце.

Споделени чувства далече зад граница.

Приятели ще ви се притекат на помощ в най-необходимия момент.

След раздяла с ваш партньор любовта се възражда и вие се събирате отново.

Скандал избухва сред ваши съмишленици, липса на единомислие и разбирателство.

Проявявате наивност и не можете да разберете една любов.

Труден избор. Забавяте окончателното приключване.

Рейтинг:

Отзиви

Pepa
haresvam...
ani colova
haresva mi komentara
ani colova
haresva mi koentara
Виж още отзиви
Коментирай
loading...