PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Септември
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Септември

Лична година 7, 8, 9 месец Септември

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вие обичате нещата от най-висок порядък, а за целта знаете, че е необходима дисциплина и живот като на ръба, смел, концентриран и самотен. Независимостта на духа и на мисленето ви е свързана с желанието си да получите най-качествената и обективна информация. Но в нейно име сте склонни да потиснете порива си към нестандартни и свободни от какъвто и да е натиск действия. Независимо от това, у вас остава енергията на преобразуването. И колкото и да се опитвате да съхраните безстрастната и безпристрастна оценка, вълнението и радостта от живота ви карат да излезете от студенината на точните преценки и премервания. Яснотата се запазва, но поривът ви дава шанса да помечтаете и да политате от време на време отвъд изолацията, на която сте се обрекли.

Онова, което ви вълнува от света е винаги свързано с проблеми извън ежедневието или нещо, което е значимо. За тази значимост на информацията винаги сте като изпъната струна. Не обичате да се отпускате и глезите, избягвате ненужни и безсмислени връзки, да се обвързвате с тежки и обременителни приятелства. Възможността за мащабно действие във всички посоки ви напомня, че сте свободни и това е, което ви създава усещане за комфорт и пълноценност.

Ключова дума: Изключителност – умението за задържане на гребена на вълната изисква воля, желание за успех и внимание.

Образ: Притежавате собствена фирма. На пазара има рецесия, но вие успявате да се настроите според новите изисквания и да отхвърлите ненужното. Благодарение на своевременните мерки правите остър и точен завой, и не само, че запазвате фирмата, но и тя разцъфтява.

Работа: Работата за вас никога не е просто за припечелване. Никога вашите измерения не са формални и незначителни. Интересувате се от онова, което е уместно, но ви коства много време. В нея влагате не само перфекционализъм и висока компетентност, но и качество, което трудно може да бъде постигнато. Обичате винаги да се сравнявате с най-добрите образци и да внасяте най-новото, без обаче да рискувате и заплашвате сигурността на останалите. Вие не можете, а и не обичате да прекалявате и да се впускате в рисковани авантюри. Смелостта ви е явна, но премерена и преценена точно. Затова и успявате да постигнете резултати, които ползват мнозина.

Любов: В любовта влагате чувство, но успявате да съхраните целостта си, без да се огънете от емоциите, които са много интензивни. Тях вие не издавате.

Препоръчително поведение: Недейте да свивате до такава степен възможността да мечтаете отвъд разума.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от вашата точна, ясна и обективна преценка, не ви липсва вдъхновение и желание да постигнете много значими победи. Но не допускате да бъдете заслепени от поривите си.

Смелите ви идеи не са лишени от рационално зърно.

Чувствате се сами и неразбрани сред множество хора, които дори се наричат ваши приятели.

Оставате сами след разочарование от неверни приятели.

Оставате сами и неразбрани. Осъзнавате, че светът не може да ви разбере, защото сте го изпреварили в много отношения.

Неочаквано далечно пътуване с перспективата да останете там.

Предстои ви прекрасно предложение за учене или усъвършенстване на знанията. Възможно е в чужбина.

В емиграция ще се чувствате сами.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Макар и личната ви амбиция и стремежът към успех да са големи, вие не търсите обикновената победа. За вас тя е сложна комбинация между сила, воля, търпение и особен вид отличаване. Колкото и доходна и перспективна да е една цел, тя трябва да има уникален блясък и вие да я усещате близка в сърцето си. Трябва да усещате нейното предопределение, да бъде мисия и съдба, предназначена и определяна като ваша, за да я осъществите. Тя трябва да има особена мощ и потенция, която да може да даде от съдържанието си на много други, но вие да сте неин инициатор и вдъхновител. Това е така, защото за вас голата амбиция е нищожна и самоцелна. Амбицията винаги трябва да бъде в името на нещо голямо, и все пак лична предопределеност. На подобна величавост и мащабност вие посвещавате живота, личните си качества и умения за победа. Ако в тях няма оттенък на съдбовност, губите интереса и желанието си, а без тях не започвате каквото и да е. Чувствеността и отношението, както и дълбокото разбиране и осъзнаване са ваши приоритети и затова всичко, което печели интереса ви е истинско и пропито с много искреност и желание.

Така големите мечти и значителните дела са заели мислите ви и губите много ценно време в гонене на вятъра. Когато обаче се окаже, че той се изплъзва между шепите ви със своята илюзорност и ефимерност, осъзнавате, че е възможно да сте струпали много лична сила и сте я изразходвали напразно.

Ключова дума: Мегаломания. грандомания, изключителност – желанието за изпъкване и показване на постиженията може да е натрапчиво и отблъскващо.

Образ: Вие препускате в гонене на Годо и очаквате да ви споходи Единствения и Неповторимия Шанс.

Работа: Нямате спирачка в амбициите си, но внимавайте да не се главозамаяте. Въпреки това искате да заемете най-възловото място. Не се интересувате от нищо по-малко и незначително. Вие трябва не само да сте лидерът, но изявеният лидер с качествата на завоевателя и победителя и нямате умора, за да постигнете разтърсващи победи. Вие сте много трудолюбиви и начело и искате да сте в центъра на всичко. Обичате да блестите с революционни нововъведения, защото амбицията ви включва и личния блясък. Битките са в кръвта ви, без да влагате стръв, а още по-малко нетолерантност. Правилата на играта са железни и трябва да се спазват.

Любов: Със силната страст вие отдавате себе си без остатък и без да се замислите. Потъвате в бездната на това чувство, като смелостта да загубите себе си и да изживеете пълноценно любовта си я прави неповторима. Стигате до безразсъдство и така може и да изгорите в любовната стихия, без това да ви навреди, защото излизате обогатени с опит и разбиране.

Препоръчително поведение: Използвайте заряда на необикновено силната си амбиция, за да постигнете големи и конкретни цели.

Възможни събития в близко бъдеще: Не губите кураж и преборвате всякаква съпротива и конкуренция в името на поставената цел.

Добър екип в работата в името на ваша цел.

Главоломно издигане в службата.

Неочаквана промяна на работата ви.

Работите над проекта на живота си.

Грандиозен скандал поради голямо недоразумение, който ще се задълбочи.

Революционно изобретение в работата ви.

Много пари от работа с екип.

Ще направите една изключително дълбока и важна трансформация, която ще ви даде друга, нова перспектива и видимост в живота.

Предложение за работа в далечна страна.

Пари от обществена работа.

Спорове поради нетолерантност в работата.

Заслужено възмездие.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вие притежавате онова, което се нарича “безрезервна вяра”. За вас тя не представлява абсолютно никакъв проблем. Силни сте с нея и силата ви личи, когато сте отдадени на някаква кауза. Вашата логика изглежда неразбираема и лишена от смисъл за обикновения човек, но вие служите на Божествена кауза и сякаш живеете в друго измерение и действителност. Оставате равнодушни пред хорското недоумения, защото сте силни именно с непоколебимостта си. Не изпитвате отмъстителност и желание за реванш, когато не сте разбрани или някой се е опитал да ви се противопостави и обърка плановете ви. Намирате го за нормално и усещайки в себе си силата и подкрепата “свише”, вие проявявате неразбираемо великодушие. Умеете да  разбирате всички гледни точки и някак си можете да се внедрите във всяка кожа. Това ви прави да изглеждате безразлични и вяли понякога, защото от вас се очаква по-бурна и гневна реакция, но ненамесата и разбирането на всички и всичко е част от вашата природа и вие не можете да й изневерите. Вие сте най-близо до Христовите поучения, че ако те ударят по едната буза, най-добре е да обърнеш и другата, защото можете да поемете чуждата агресия без емоция и да я обезвредите напълно. Вие сте като човек без собствено Его. За вас достойнството нищо не означава, когато изхождате от бликаща дълбоко у вас мъдрост. Избягвате правила и норми, а камо ли догми и затова изглеждате неопределени, Но когато усетите в себе си прилив на енергия, това означава, че вие сте достигнали до същността и сте приели присърце някаква човешка кауза, на която да служите и да се посветите.

Умеете да мислите за другия и за това специално как ще се чувстват, да ги подпомагате безкористно и сърдечно. , По този начин обаче вие обезличавате самите себе си и понякога губите представа кой сте, ако не сте свързали образа си с конкретна мисия отново в името на човека изобщо. Най-добре се чувствате като служител на някаква човешка кауза. Можете да отдадете голямо количество безвъзмезден труд и наистина да не очаквате нищо в замяна. Службата ви за хората смятате за мисия, но не си давате сметка, че вашият образ избледнява и вие го отбягвате, за да не видите собствените си проблеми, което ви се струва твърде низко и егоистично за възвишената ви природа. Не може обаче да бягате непрекъснато от отговорността за себе си, както не бягате от отговорността за другите. И вие сте някой, както и те. Не може да избегнете подобна отговорност, която е по-тежка от това да се отдаваш. Така може би вие се измъквате от главното – да се погрижите за себе си.

Парите нищо не означават за вас и може би и затова ги получавате с лекота, сякаш от небето. Вие можете да влезете в групи, т.нар, “секти” и често да станете тяхна жертва, но това ще бъде за кратко време. Не сте наивни, но виждате само добро около себе си и подценявате злото, като не му обръщате внимание и игнорирайки го, забравяте, че то съществува.

Смятате, че познавате дотолкова добре живота, че раздавате правосъдие и не е замисляте за правдата на другите, убедени в своята. Вие сте наистина прави, но не напълно и абсолютно, което означава, че трябва да се научите да изслушвате чуждото мнение.

Ключова дума: Блуждаене – вътрешната свобода не ви дава възможност да се спрете и определите. Това ви се струва твърде грубо и недодялано.

Образ: Спомням разказа на мой познат за войник, който четял само Библията и нищо друго, но злото го отминавало винаги като по чудо.

Работа: В работата си понякога сте отпуснати и вяли. Повече обичате да служите на неформални и защитни каузи. Другото е колкото да си изкарате за прехрана. Печеленето на пари не ви е присъщо. Просто формално и все пак съвестно го правите. Но не сте нито водещи, нито амбициозни. Вие не обичате йерархията в никоя форма и не проявявате уважение към нея. Не носите в себе си чувство за йерархия, нито пък изглеждате респектирани от началниците си/ С това си поведение вие самите ги озадачавате и респектирате. .

Носите в сърцето си собствено чувство за духовна йерархия и на него служите.

Любов: Страстната и плътска еголюбов на налагане ви е напълно чужда. В сърцето си носите много нежност и топлина, които нямат нищо общо с плътската страст. Предани сте към обекта на чувствата си, но го усещате като предопределение, като взаимопомощ, а не като изяждащи се от страст един другиму зверове.

Препоръчително поведение: Отдайте е на всичко онова, което издава вашата висша природа и забравете за себе си.

Възможни събития в близко бъдеще: Неочакваност, подпомагане.

Липса на разбирателство.

Намиране на сродни души.

Раздяла в любовта.

 Приключване на работа.

Осъзнаване на нещо.

Срещане неочаквано на разбиране.

Далечно пътуване.

Реализация на творчески способности, блестящи идеи.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
А тези на които има е 10?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...