Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Септември
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Септември

Лична година 4, 5, 6 месец Септември

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вие подчинявате всичко в живота си на идеален ред, дисциплина и точност. Не можете и не отстъпвате от позицията си и запазвате чувството си за справедливост непокътнато. Именно вярата, че служите на истината ви държи цели в трудните моменти, в които попадате. Но вие сте корави и издръжливи, а наличието на идеал, на който сте се посветили и служите, ви зарежда непрекъснато с нова порция сила и енергия. Понякога този ваш идеализъм може да стане ненужно краен, а вие да загубите всякакви човешки чувства и милост. Не забравяйте обаче, че не сте машини, а хора и на никаква цена не бива да губите човешкия си облик, колкото и твърдо да вярвате в онова, към което сте се устремили.

Вие сте от хората, които споделят мнението на Платон, че поетите трябва да бъдат изгонени от Държавата. И все пак във всяко творчество има доза илюзия, но тя е красива и необходима.

Очевидно е, че справедливостта и истината във всичките им форми ви привличат неудържимо. За вас това е кауза, на която си заслужава да посветиш целия си живот. Сами за себе си вие имате вътрешна сила, както и липса на суета. По природа сте смели и умеете  погледнете истината в очите, без да бъдете изпепелени, защото сте подтиснали максимално собствената личност. Ролята на голямата саможертва ви привлича, както и образа на героя, но не е ли и това, макар и прикрита, форма на суета.

Ключова дума: Законност - важното е животът да се подчини на закони и идеален ред, което подпомага неговото безпроблемно протичане.

Образ: Бомба, която разрушава и срива из основи стара сграда, за да се издигне нова на нейно място.

Работа: Вие сте изключително отговорни. С енергичност и чувство на дълг гоните задачите си, като извършеното от вас се отличава с най-високо качество.

Трудно ви е с такива високи изисквания да се сработвате, защото не умеете да се примирявате и прощавате хорските слабости.

Любов: Според вас влюбеният не вижда истински живота. За вас няма любов, а взаимопомощ, а любовта не само, че не е съзидателна, но и разрушителна.

Препоръчително поведение: Нищо, дори и най-висшият идеал не заслужава да загубите своята човещина и доброта.

Възможни събития в близко бъдеще: Използвате цялата си психическа и физическа сила, за да подредите живота си и сложите нещата на мястото им.

Екип от съмишленици в работата ви.

Полагате огромни усилия за приключването на нещо значително.

Ще се приземите.

Трудности около приключването на проект.

Командировка надалеч,

Ще реализирате много сложна идея, макар и с големи перипетии.

Неочаквани, но заслужени пари в работата.

Имате да свършите много работа до финала.

Бурен скандал в работата ви. Може дори да я напуснете.

Много добър шанс за работа надалеч.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вашата свободолюбивост и жажда за знание се обединява с желание да постигнете нещо значимо и ново. Затова и намеренията ви се оказват не толкова несериозни и хвърчащи, колкото изглежда на пръв поглед. Вие съумявате да мобилизирате всичките си налични сили и да догоните онова, което в очите на мнозина изглежда химера и празно бленуване. Отличавате се с „око“ и ум да виждате и реализирате т.нар. “невъзможни проекти”, защото вярата ви е несъкрушима, наред с изключителната прогресивност, вдъхновеност и дързост на вижданията и духа ви. Затова е естествено, че в света на обикновеното ежедневие и събития вие изглеждате неумели и трудно можете да намерите сътрудниците, които търсите, за да ви разбират, подкрепят и следват. За приятели не говорите, защото не искате да се спъвате в емоционално обвързващи взаимоотношения, които да замъглят разума, остротата на мислене и свободата и бързината на реакциите.

Но и вие, колкото и силни и необвързани да се смятате, понякога се нуждаете от помощ. Тогава не осъзнавате причината за собственото си страдание и странната празнота и хлад, която долавяте в душата си. Ако го осъзнаете, ще разберете, че сте хора като всички останали и също като тях имате нужда от една естествена топлина и близост.

Ключова дума: Неустрашимост, дръзновеност, решителност, непоколебимост – липсата на каквото и да е било съмнение и страх стъписва всеки, който се изпречва насреща ви.

Избуяване – натрупването води до период на големи възможности.

Образ: Вие сте производител на продукт, който е напълно нов, с непознати качества и стойност. Не се страхувате и излизате смело срещу утвърдените и спечелили популярност конкурентни продукти. Самите вие вярвате в качествата на продукта си и заразявате с тази вяра клиентите си. Успявате да се наложите и да направите бум в продажбите, колкото и невъзможно да е изглеждало това в началото.

Работа: Идеята ви е да има постъпателно и постоянно развитие, за да се получи подобряване на изходния продукт. Освен това вие бързате, за да сте в крак с времето. И когато се наложи осъвременяване на технологията, не се колебаете да замените всичко старо и отживяло, пък било то и по-сигурно. Работите със сърце и душа и не чакате да бъдете подканяни. Но не обичате да сте надзиравани и да ви нямат доверие.

Подобно непрекъснато развитие е уморителна и трудна задача. Лошото в случая е, че вие не можете да се спрете и да починете след всеки цикъл, а веднага трябва да захванете ново изследване или проект.

Любов: Като страст ви е чужда. Тя е по-скоро игра между двама добри играчи, които превръщат живота си в истински театър.

Препоръчително поведение: Сега е дошло времето да сте дръзки новатори и затова не се ограничавайте в мащабността на целите си.

Възможни събития в близко бъдеще: Правите остър и неочакван завой в желанието да постигнете нещо значимо. Нищо не е в състояние да ви спре и изплаши, а още по-малко непознатото.

Много прогресивни идеи на далечен път.

Срещи и оживени контакти в името на нещо значимо.

Мнозина, които считате за приятели, ви лъжат.

Неочаквано получавате предложението на живота си.

Може да рискувате. Имате шанс.

Прогресивните ви идеи ще добият популярност и ще бъдат приети от мнозина.

Ще обогатите неимоверно познанията си.

Неочаквано ще ви дойде много добра идея.

Неочаквано и светкавично заминаване на дълъг път.

Много авангарден проект с екип.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вие сте решителни, но и много отговорни в същото време и затова обмисляте хладнокръвно и напълно съзнателно всеки свой ход. И независимо от силата на характера, вярата и оптимизма, с които сте заредени, внимавате да не прескочите границата, отвъд която губите видимостта в живота си. Но дотам, докъдето се простира вашият взор, вие сте готови да дадете всичко от себе си и да преодолеете всякакви трудности. Не жертвате безотговорно своето удобство, но жертвате възможността да постигнете нещо, което ще ви изведе в открита орбита. И все пак в пространството, където всяко кътче ви е познато и обикнато от вас, вие давате много голям принос, за да се установи трайна хармония и споделени чувства на съпричастност и взаимопомощ.

Въпреки че сте привързани към своите близки и дома, вие се чувствате балансирани от едно по-широко разбиране на чувството за любов. То стои по значимост над най-близкото ви обкръжение, осигурявайки ви възможността да дадете тази обич и преданост, както и подкрепа на ония, които имат нужда от нея. Именно тези ви действия създават у вас чувството за значимост и принадлежност.

Ключова дума: Премереност – да се достига до оптимално решение, без да се прилагат извънредни мерки и да се стига до трусове.

Принадлежност – усещането за уместността на положението в момента и че всичко е на мястото си.

Образ: Вие и вашето семейство плувате добре, но предпочитате да наложите забрана да се плува прекалено навътре, за да се чувствате сигурни, че нещо няма да се случи. Но дори и да се плува навътре, това става с придружител в лодка или друг плавателен съд, за да не се случат инциденти. Така хем плувате безразсъдно много, хем не съществува опасност.

Работа: Избирате я с много любов и определено отношение, обичате я, отдавате се, но винаги в помощ, като съзнателно потискате инициативата си. Не сте амбициозни, а просто искате да сте максимално в услуга, за да вървят нещата и  да подпомогнете този процес с всичко онова, което зависи от вас. Що се касае до проява на вашите силни страни, вие се предпазвате от поемане на подобна отговорност, което би заплашило чувството ви на принадлежност и усещането за уместност във всеки един момент.

Любов: Обичате дълбоко и искрено и умеете да се отдавате изцяло, да обгрижвате човека, без да очаквате нещо за това. Вие знаете как да обичате просто и непринудено и възвръщате естествеността на това изконно чувство.

Препоръчително поведение: Запазете своя баланс и добро отношение по повод на значимите за вас цели. Излезте внимателно отвъд интереса на вас и най-близките хора и раздайте своята подкрепа на онези, които имат нужда от нея.

Възможни събития в близко бъдеще: Заредени сте с много позитивизъм и оптимизъм, както и енергия за смели, но разумни и добре премерени действия.

Смяна на жилище за друго по-добро.

Гости от далеч.

Раздяла с близки хора.

Дълбока, искрена и споделена любов.

Далечно пътуване със семейството ви.

Любов на далечен път.

Ползотворни семейни приятелства.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
А тези на които има е 10?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...