Назад до Послания и прогнози

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Септември 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Септември
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Септември

Личното число за 2014 година се определя като към деня и месеца на раждане прибавим числото 7 (2+0+1+4=7).

Например числото за 2014г. на човек, роден на 19.януари (1+9+1= 11, 1+1=2) се образува като съберем числото 2 (19 януари) + 7 (2014). Числото за годината на този човек е 2+7=9.

 

Числото за месец септември, което ни интересува, се определя като към личното число на годината, в случая 9, прибавим числото на месец септември – 9. 9+9=18, 1+8=9. Следователно за човек, роден на 19 януари, 2014 година е под влияние на числото 9, а месец септември се намира също под влияние на числото 9 и трябва да чете за лична година 9, месец септември.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположениост: Мисията ви е да служите на обществото или на духовна кауза, като потиснете собствените желания. Такова отдаване намира отклик в сърцето ви и вие го правите с радост.. Искате да извадите всичко от себе си, да блестите, да се затвърдите пред света с помощта на изключителния пламък, който ви изгаря, сякаш донесен от небето, дар от самите богове. Мислите ви са свързани с произхода на този пламък, защото нищо отвъд изключителността за вас няма смисъл.

За съжаление голата истина е малко по-различна. В желанието си да служите привнасяте и не малка доза суета, за която не подозирате и съзнателно отбягвате. Блясъкът от подобни дейности ви очарова и привлича като магнит. Обетът, който давате пред света е свързан и с желанието да го достигнете, да се присламчите към него и да получите от неговия ореол. Нищо отвъд големите каузи не ви интересува, защото за себе си не допускате роля, която да е различна от главната, от ролята на Героя. Следователно вие търсите онова, което да подкрепи вашия блясък. И в раздаването си има известна доза поза, защото отново центробежната сила повлича по посока на онова, което е свързано с вас самите. Идеята за вас доста натежава на всичко в живота ви. И през ума не ви минава, че ви смятат за мек и великодушен, но диктатор, защото вие наистина се ръководите от добри намерения, като в същото време искате да наложите вашето разбиране за доброта.

Колкото до личните ви връзки, те са винаги подчинени на големите ви намерения. Вие нямате тесен кръг от приятели, което би ограничило размаха на действие. Комуникирате със света като цяло, а не с отделни негови представители.

Ключова дума: Израстване – от нещо конкретно напъпва и израства новото и вдъхновено следствие.

Образ: Цял живот гледате околността през вашия балкон и всичко е красиво и величествено. Смятате, че само това е светът. Вярвате, че това е единственият поглед към тази красива природа. Но отивате на гости у съсед и поглеждате оттам, като виждате същото, но под различен ъгъл и красиво по различен начин.

Работа: В работата си искате да наложите себе си, защото сте лидерът и обединителят. Не си представяте друга позиция, освен ключовата и не допускате да не бъдете чути. Има много оптимизъм и хуманност в идеите ви, и все пак това е вашето разбиране за нещата. А те понякога са лишени от конкретност и липсва възможност, отвореност да се обогатят идеите отстрани. Не знаете как да протегнете ръка за помощ и как да изслушвате чуждото мнение. Мислите, че добрите ви намерения са достатъчни.

Любов: Ентусиазмът ви е голям и наивно считате, че това е усещането и на отсрещната страна. Ако е така, добре, но ако няма светкавичен отговор на вашите чувства, вие сте объркани и не знаете как може да не се отговори на такива прекрасни намерения.

Препоръчително поведение: Не налагайте насила своята представа за щедрост и служене.

Възможни събития в близко бъдеще: Трудно ви е да разберете себе си. Нещо ви убягва, макар всичко да е премисляно многократно. Излезте от собствената си орбита и погледнете света от различни гледни точки.

Много добре ще приключите нещо и излизате на чиста улица.

Чистотата на идеалите ви и вярата ви създават у вас ореола на изключителност.

Предстои ви нещо наистина вълнуващо.

Най-доброто за вас е да смените местоживеенето и да емигрирате далеч. Авантюрата няма да ви навреди.

След блестящо свършена задача ви се дава отново шанс да се проявите.

Предстои ви духовно издигане. Ще осмислите духовните принципи на вярата и смисъла да се помага.

Предстои ви дълъг път, за да достигнете до цялостната реализация на ваш проект и всичко зависи и е единствено във вашите ръце. Трябва да се доверите на себе си.

Ще блеснете пред света с някаква уникална идея.

Мъж: Той е силен характер, добронамерен, но не отстъпва от собствените си виждания. Грижовен е, с ореол и присъствие, но е трудно да му се наложи човек.

Обича жени, които умеят да раздават себе си, но не загубват лицето от това, жени с определен облик.

ЛИЧНА ГОДИНА 2 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вие постигате някакво вътрешно единство и единомислие благодарение на високите цели, които си поставяте и които ви държат будни и нащрек във всеки момент. И независимо, че често губите кураж и вяра в благополучния край, това усещане за посока успява да ви съхрани и да помогне да не се поддадете на тези деструктивни тенденции.

Задавате си твърде много въпроси, защото бихте желали да разберете онази, другата, по-възвишената истина за всяко едно обстоятелство или личност. И макар и да не се решавате лесно на конкретни стъпки, правите всичко възможно, за да подобрите живота си. В момента, когато постигнете подобно подобрение и видите светлинката в тунела, вие започвате да изпитвате носталгия по изминалите времена на лутане и търсене на удачното решение. Спасява ви фактът, че никога не загубвате вярата, че неговото откриване ви предстои и че най-доброто е въпрос на предстоящо бъдеще.

Знаете, че за целта трябва да имате не само верни и изпитани приятели, но и приятели-единомишленици. Но трябва да помните и че прекалените въпроси размътват вашата обективност по отношение на живота. За големите неща е необходим повече кураж, спонтанност, предприемчивост и конкретни действия.

Ключова дума: Обезопасяване – намиране на начини за действие, които гарантират безопасност.

Образ: Тръгвате на експедиция в планината и преди това обикаляте библиотеките, купувате последни и най-сигурни съоръжения. Но от противоречивата информация за върха се обърквате много преди да тръгнете.

Работа: Вие сте абсолютно прикрепени към разучаване на всяка подробност. Работите в екип добре и давате всичко в името на голям проект, като често значителната ви роля е недооценена, защото вие самите съзнателно се подценявате и потискате своя принос.

Любов: Изпитвате огромна необходимост от взаимност и искрено себераздаване и себеотдаване, но това понякога се оказва илюзия, която ви вкарва в допълнителни страдания и разочарования. Непрекъснатото очакване ви изнервя и не можете да разберете, че животът изисква по-малко мислене и снижаване на изискванията до делника, за да сте щастливи.

Препоръчително поведение: Не подтискайте в съмнения голямата си мечта и желание да се извисите над дребничкото.

Възможни събития в близко бъдеще: Анализирате добре и достигате блестящи резултати. Вашата несигурност ви обърква често относно целите ви в живота.

Неяснота в интимните взаимоотношения. Всичко е като в мъгла.

Проявявате голяма загриженост и нежност към нуждаещи се. За вас се казва, че имате прекрасно сърце.

Споделени чувства далеч зад граница.

Приятели ще ви се притекат на помощ в най-необходимия момент.

След раздяла с ваш партньор любовта се възражда и вие се събирате отново.

Скандал избухва сред ваши съмишленици, липса на единомислие и разбирателство.

Проявявате наивност и не можете да разберете една любов.

Труден избор. Забавяте окончателното приключване.

ЛИЧНА ГОДИНА 3 МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Предразположеност: Вашата отвореност към света и хората в него е подкрепена винаги от някаква хуманна идея. Хуманизмът е спойващата брънка между вас и хората. Вие имате много широк кръг от познати и общото е идеята, на която служите. Можете леко и ненатрапчиво да им внушите тази идея, да ги обедините около нея. Така или иначе всичко се върти около нея, а не около вас самите като личности. А кой сте вие и познавате ли се изобщо? Може ли вашата личност да бъде заменена от идеята, която представлявате, колкото и човешка да е тя.

Така че вие сте човекът за голяма група от хора, който трябва да се нагърби с отговорността да зададете насоката и определи целта. Желанието ви да живеете безгрижно и необезпокоявани от каквито и да е било отговорности влиза в противоречие с вродения ви идеализъм. От вас просто се изисква да придадете форма и посока на идеите, за да помогнете не само на себе си, но и на други ваши познати и приятели. И макар и щастливо, живеенето ви би могло да се нарече неорганизирана безпътица, ако не поставяхте себе си в служба. А вие не сте от хората, които биха допуснали подобна липса на отправна точка и конкретна отговорност не толкова за себе си, а за живота изобщо. Не допускате безцелно съществуване, защото сте наясно какви възможности имате, както и че сте родени да бъдете водачи и обединители. Затова успявате да мобилизирате огромната си съзидателна енергия и да извършите големия и важен скок отвъд времето и пространството.

Ключова дума: Сплотяване – създаване на усещане за общност и чувството за взаимопомощ.

Образ: Митинг, на който вие успявате да спечелите сърцата на всички.

Работа: В работата сте лидерът, който мотивира хората да работят с радост. Вие сте дружелюбни и либерални в отношенията си. Наистина вярвате на каузата, която ви прави едно с работата ви и ѝ служите вярно. Но ако се окаже, че сте грешили, всичко ще се срути с гръм и трясък и къде ще сте тогава, самите вие не знаете. За целта трябва да определите точното си място и да не смятате за дребнаво да покажете личния си принос.

Любов: Вие сте пламенна натура, но обичате любовта да протича динамично, някак сред многобройните ви контакти, без да се нарушава тяхната цялост, както и задъхания ритъм на живота ви. И тъй като така е трудно да се поддържа интимността, за вас остава обикновено илюзията за нея. Оказва се, че вие самите се боите да се задълбочите истински и тази симбиоза между приятелство и любов ви е достатъчно.

Препоръчително поведение: Осъзнайте кои сте вие и не смятайте за дребнаво да изтъкнете личния си принос, защото неговото съдържание ще ви ориентира къде да се намерите.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие обединявате около себе си значителна група от хора, които очакват от вас идеи и насока.

Предстои ви важно далечно пътуване с екип или група. Шеметно представяне.

Много срещи и контакти далеч от вашата страна.

Някаква идея обединява неформален кръг от хора.

С убедителните си думи печелите доверие.

Пътувания надалеч в името на някаква важна цел.

Очаква ви раздяла с приятели, може поради емиграция.

 

Хороскопа изготви Ани Хаджиева

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
А тези на които има е 10?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...