Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Октомври 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Октомври 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Октомври 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Октомври
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Октомври

Лична година 4, 5, 6 месец Октомври

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположеност: Задълбоченият ви подход е посветен на мисълта да откриете своето уникално място във Вселената. Не се предоверявате на нищо и на никой преди да поемете риска. Знаете поговорката: “Три пъти мери, един път режи!” За вас рискът си заслужава, ако сте взели всички мерки, за да се обезпечите максимално. Когато сте напълно сигурни, че каквото е зависило от вас, сте го предвидили и направили, показвате другата си страна, която до момента сте потискали, а именно, непокорната, любопитната за живота и изненадващата личност. Но като цяло вие сте спокойни в  действията си, защото планът е в главата ви и имате чувство за сигурност,  посока, както и строго зададена цел.

Все пак внимавайте да не разпилеете всичко постигнато до момента с лека ръка, поради факта, че сте непрекъснато недоволни от нещо и от някой, включително и от себе си. Това ви демотивира и загубвайки интерес, вие се отказвате от своя труд и посвещение, което ви кара да се чувствате, че сте безцелни и объркани. Загубвайки притегателния за личността ви център сякаш живото ви въображение, което толкова ви е радвало до момента, се разпилява и вие оставате като сетни просяци, които молят за къшей хляб, останали без нищо и никой.

Радостното в случая е, че винаги имате, макар и малко на брой, но верни приятели, на които държите и се доверявате безрезервно, както и идея как да продължите занапред. Никога не оставате без цел и тя обикновено е оригинална. А останалите до вас, които не са ви приятели, са случайно или не, странници, пресекли пътя ви.

Ключова дума: Преобразуване– нещо ще се промени изцяло благодарение на вашите конкретни усилия в определена посока.

Образ: Става реорганизация в работата ви. Всичко сякаш променя местата си. Вашата роля е ключова, тъй като именно този момент на промяна е много подходящ да сформирате за себе си най-добрите условия, за да блеснете със заложби, които до момента са стояли скрити и незабелязани..

Работа: Трудно е да се намери подходящата за вас работа. Може дори и когато тя е прекрасна, вие да намирате вечно някакви несъвършенства и да препускате от работа на работа. Това, разбира се, има и своите добри страни, защото усвоявате много познания и умения, които ви ползват. Предприемчивостта ви е закономерна, ако, разбира се, успеете да докажете качествата си. Но ако това не се случи, тогава поредицата от напускания се превръщат в безсмислен ваш каприз, докато не се озовете там, където ще осъзнаете нелепостта на постъпките си.

В работата освен акуратни, вие сте начетени и предприемчиви. Обичате свободната инициатива, но, разбира се, подплатена със знания и конкретни, смислени и актуални предложения. Позволявате си рискове, но само онези, за които сте убедени, че са печеливши. Искате да се чувствате неограничавани, макар и да спазвате законите на институцията и йерархията, но в някаква допустима степен.

Любов: По принцип вие показвате привързаност към любимите хора, считайки това за напълно достатъчно. Оттам нататък не се чувствате задължени да живеете впримчени и да бъдете ограничавани. За вас любовта освен сигурност е и приятно изживяване, като всичко трябва да бъде в нормалните граници. Страстта ви е чужда и я смятате за излишна, за заробване на личността и опасно заиграване  с достойнството на човека.

Препоръчително поведение: Вие сте интелигентни и знаете какво ви е нужно в момента, както и начина, по който да го постигнете. За вас целта е всичко и тя оправдава средствата. Винаги ще намерите начина и ще успеете, стига да не се отпуснете накрая и да не започнете нещо различно.

Възможни събития в близко бъдеще: Чувствате, че някаква примка, която не само ви е ограничавала, но и задушавала се е развързала и вие не можете да се нарадвате на усещането за свобода.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

Лъжи и клюки в дома или работата. Възможна е и кражба.

Бързо и неочаквано разрешаване на трудна ситуация.

Възможни са благоприятни за вас служебни командировки или контакти с чужденци.

Неочаквани пари в работата или в дома ви.

Ще намерите много подходяща за вас работа.

Промяна на работата ви.

В работата ви имате възможност да проявявате своята предприемчивост и творчески дух.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположеност: Критериите ви към външния свят са твърде завишени и затова често при най-добро постигнато от вас качество, оставате неудовлетворени. Вие винаги препускате напред, страхувате се да не се забавите, да не изпуснете точния момент. За вас разковничето е в това да уцелите времето за действие. Смятате, че правилно намереното време за действие е наполовина свършена работа. Знаете, че за всяка задача, било сложна и заплетена, има подходящо време, което много улеснява нейното свършване.

Развитото ви усещане за красивото върви при вас ръка за ръка с актуалното. Имате усет за настъпване на мига и неговото точно предназначение. Неизменните промени на времето, в което живеете, за вас са нещо положително и правите всичко възможно да подпомогнете тази промяна с каквото можете. Макар и рядко, но се случва да сте твърде настоятелни и ви липсва търпение да изчакате да дойде точното време. Тогава вие не само, че не закъснявате, но избързвате, загубвайки от нетърпение своя шанс и възможността да сте адекватни на времето и точни като часовник, както би ви се искало. Не забравяйте, обаче, че часовникът не само може да закъснява, но и да избързва.

Прекалено сте капризни към най-близките си хора и много трудно удостоявате някой с честта да бъде ваш приятел. Смятате приятелството за много рядко и трудно осъществимо и затова чакате и търсите дълго, за да намерите един или двама, много рядко малко повече, истински приятели, които да са издържали на всичките ви високи изисквания.

Ключова дума: Предвестник, предтеча – нещо дава знак, че предстои някакво събитие. Умението да се улови този знак и да се използва актуалната информация.

Образ: Работите като куриери в много важно ведомство и знаете, че от вашата точност на пренасяне на писмата от едно място на друго зависи понякога съдбата на държавата. Точността и отговорността ви са безспорни и за това до този момент не е имало провал.

Работа: Обичате да ви се гласува доверие и да ви се даде свобода на действие, защото знаете какво правите, стига да не минете на прекалено бързи обороти на действие. Тогава ще занемарите качеството поради липсата на реално време, което за вас е недопустимо. Така влизате във вътрешен конфликт със себе си.

В състояние сте да превърнете в уникат всичко, до което се докоснете. Самият ви подход в работата е уникален. Вие сте извънредно прецизни и никога не повтаряте начините си на действие. Може да има малко, но реално подобрение, което да отличава вчерашния от днешния ден. Това е много интригуващо и внася разнообразие, стига да не се превърне в самоцел и да стане промяна заради самата промяна.

Любов: Считате че тя е необходима само тогава, когато съдбата ви срещне с подходящия човек. Когато не усещате силата на подобно привличане, вие сте несериозни и твърде капризни, за да просъществува по-дълго във времето една подобна връзка. Наличието на определени чувства, които ви тласкат силно към някой, за вас са единственият знак, че е дошъл мигът на Срещата с подходящия човек. Тогава се предоверявате на чувствата си и когато останете разочаровани по някакъв начин, ви е по-трудно да излезете от подобна криза.

Препоръчително поведение: Внимавайте в изискванията си към света и реагирайте бързо на промените, които ви се налагат, за да постигнете вътрешен комфорт и баланс.

Възможни събития в близко бъдеще: Проявявате високи изисквания и искате да постигнете с бързи действия възможно най-добрия резултат.

Желанието ви да достигнете перфектния вариант затруднява достигането ви до финала.

Неочаквана и съдбовна любовна среща на път.

Пазете се от лъжa или кражба в дома ви.

Предприемате пътуване със семейството си или с любим човек.

Неочаквана промяна в личен план.

Някаква несериозна на пръв поглед връзка може да прерасне в брак.

Вие сте комбинативни и постигате стабилно положение благодарение на това си качество.

Много благоприятни за вас срещи на път или с чужденци.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Предразположеност: Балансираното ви отношение към всичко, което ви заобикаля в настоящия момент намира отзвук, проявяващ се като благодарност и своеобразно прераждане. Вие сте разчистили напълно своя живот от онова, което преценявате за излишно и смятате, че ще ви тежи. В живота си търсите простота и уют, които ще ви доведат до състояние на естествена наслада, а простотата ще ви изправи очи в очи пред реалното положение на нещата, което според вас е най-доброто. Осъзнаването на действителността такава, каквато е най-голямото умение и нищо не може да ви достави по-голямо и пълно задоволство. Това ви дава естествени способности да навлизате в самата същност на проблемите и да ги разрешавате с лекота, поради факта, че не се слисвате пред реалностите. Вие по-добре от всеки друг умеете да ги приемате хладнокръвно, без да им оказвате отпор. Затова и всичко върви гладко, но мнението, че това става без каквито и да е усилия от ваша страна е твърде пресилено. Като залог вие оставяте навика си да разпускате и да се веселите безгрижно с любимите си хора. Вие сте като добре опъната, но не и пренапрегната струна, която е в най-доброто си състояние всеки миг, за да извади прекрасен звук, а затова се изисква истинска вътрешна работа и внимание.

По начина, по който откривате своя вътрешен свят и го съхранявате, със същата точност вие намирате близки за себе си хора, които не предавате за нищо на света. Мълчаливо отправяте знаци на обич към тях, като с точното си око едва ли можете да бъдете подведени за качествата им на истински приятели.

Ключова дума: Отсяване – премахването на всичко, което е излишно, оставяйки само онова, което е истински необходимо.

Образ: Бързоструйна река, която минава до вашия двор на семейната ви къща. Направили сте каналчета за поливане и градината ви е прекрасна и винаги свежа, дори и в най-големите жеги.

Работа: Макар и да умеете да поемате пълна отговорност, това не бива да се свързва с наличието на някакви лидерски качества, които за вас са твърде ограничаващи и изземващи енергия, внимание и време. По скоро отговорността за вас е свързана с начина на налагане на собствен подход, като не търсите силови методи и конфликти. За съжаление обаче ви е трудно да се оправите в една конфликта ситуация, защото тя по никакъв начин не е свързана със светоусещането и собствения ви мир. Една по-завързана и сложна ситуация ви връзва ръцете и ви прави отчуждени и самотни.

Любов Любовта е онова чувство, което ви помага да намерите сили да се огледате и да навлезете в себе си. То ви дава спокойствието и равновесието, което спомага за безпристрастна оценка на действителността. Изживявате я в мълчание, като не обичате да се шуми около дома ви и обекта на любовта ви.

Препоръчително поведение: Използвайте своето усещане за нещата, защото то ще ви доведе до най-подходящото за вас място.

Възможни събития в близко бъдеще: Опитът ви да достигате до същността на нещата, които ви вълнуват ще ви направят уравновесени и доволни от себе си.

Ще преживеете неповторима любов и ще се питате истина ли е било или не.

Прекаленото вглеждане в себе си може да ви отчужди от семейството ви или любимия ви човек.

Спокойствието и ведрината около вас ще ви окуражат да предприемете истинско пътешествие към себе си.

Ще вземете решение за дълго пътуване, което ще ви откъсне от дома ви за дълго време.

Внимавайте от напрежение в дома, тъй като не желаете да споделяте мислите си.

Ще срещнете взаимност в чувствата там, където учите.

Опитвате се да наложите своя стил в дома си, граничещ с елитарност, като не допускате каквото и да е било чуждо мнение.

Домът ви е тихо у спокойно място, където получавате вдъхновение.

Нов просторен дом, в който всички членове ще имат своето кътче.

Предстои ви изненадващо далечно пътуване на цялото семейство.

Съдбоносна връзка по време на дълъг път.

Високите ви изисквания са причината за вашата дълга и насилствена самота.

Рейтинг:

Отзиви

Ани Хаджиева
Даи съществува такова число, както и 22, но това е по-специален случай, а тук нещата са обобщени, без да се навлиза в частните случаи. Опитала съм се максимално да обобщя числата, така че да съществува информация за колкото се може повече хора, което ме ограничава да навлизам в детайлиет и тънкостите.
Анонимен
Т.е. лична година 11 за 2014 и тук я няма описана :)
Анонимен
Здравейте, при сбора на числата излиза, числото 11... четох. че то не се събира, когато е 1+1, а си остава 11...но не мога да намеря информация, така добре и подробно описана като Вашата. Благодаря
Ани Хаджиева
Тъй като личната ви година за 2014 е 1 (1+2+2+0+1+4=10, 1+0=1) ще четете лична година 1 месец октомври.
Анонимен
Родена съм на 01.02.,числото 3 не се редуцира,как да го изчисля.Благодаря предварително
Виж още отзиви
Коментирай
loading...