🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Януари 2014 година

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Януари 2014 година

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Януари 2014 година
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Януари
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Януари

Лична година 7, 8, 9 месец Януари

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Познавайки собствената си енергичност и желание за успех, вие сте наясно, че сте склонни да допускате грешки. Знаете, че всяко страстно желание замъглява разума и води до липса на контрол, организация и яснота. Затова първоначално се опитвате да се абстрахирате дори и от самите себе си и да вземете точното решение. Не загърбвате обаче целите си, а се мъчите да откриете най-правилния начин на действие, както и най-точния път. Опитвате се да използвате собствената си решимост, да направите най-доброто от живота си, да бъдете безстрастни, за да си спестите всяка груба грешка. Силата на характера е в унисон с това ваше решение, но винаги е предхождано от вашата трезва оценка на реалността. За вас е нормално собственият ви живот да е в собствените ви ръце, но вие се опитвате да го поглеждате от време на време отстрани, за да отхвърлите напълно субективния елемент и предубедения поглед. Това означава, че върху вас пада удвоената отговорност за случващото се, защото не смятате, че то е производно на странични и случайни фактори или е отломка в ръцете на вятъра. Напротив, ако има чувство за фаталност при вас, то е по отношение на собствената ви отговорност, на която понякога надценявате ролята. Съществува опасност обаче да си навлечете тежко чувство за вина, защото независимо от вашата сила и трезвост, странични фактори съществуват и понякога те са трудни за преодоляване дори за хора с вашия твърд характер.

В подобна напълно контролирана обстановка няма място много за приятели и обвързвания, които биха отвлекли вашето внимание от основното. Вие сте свикнали да разчитате на себе си и не се съюзявате. Изпитвате обаче чувство на уважение към други хора, показали подобна на вашата непоколебимост и сила, от които да черпите вдъхновение и да се зареждате с твърдост.

Ключова думаСамосъхранение – умението сами да съзирате дебнещите ви опасности и да се предпазвате.

Образ: Вие живеете на малка улица в централен район. Там има недостиг на осветление, а много възлови сгради се намират на нея, защото е близко до самия център. Вие успявате да се наложите след енергично ходене по инстанциите и да докажете необходимостта от повече лампи.

Работа: В работата си сте безукорни и мълчаливо проявявате характера и качествата си. Вдъхвате респект и без излишни приказки и убеждения налагате волята си. Умеете да пестите времето си, защото се ориентирате бързо и точно в обстановката, като действате енергично и с решимост. Вашата непогрешимост се дължи на познанията ви и желанието да се усъвършенствате непрекъснато. От друга страна вие проявявате затвореност и недоверчивост към своите колеги, защото завишавате твърде много изискванията и се страхувате от грешки и компромиси, които се налагат в екипната работа. Подобно отстъпление от самите себе си ви е чуждо и вие го приемате болезнено, но бягайки от екипа, настройвате против себе си много хора и може да се окажете сами в твърде враждебна среда.

Любов: Обичате много силно и всеотдайно, но не можете да изразите тази своя привързаност. Не изпитвате и желание да я показвате, което отнема голяма част от блясъка и колорита на чувствата ви.

 Това е много мъчително както за вас, така и за партньора ви, защото липсва яснота и често ви е трудно спонтанно да изживеете връзката си и да се усетите щастливи.

Препоръчително поведение: Внимавайте с контрола върху личната си сила, защото е възможно да го изпуснете и да излезете извън предначертаното. Но и новата ситуация е търсена от вас и по-подходяща за размера на силата ви, както и за вашия размах.

Възможни събития: Разбиранията ви са изключително задълбочени. Прозрели сте много истини и имате чувство за ориентация по отношение на живота си.

Около вас има някаква недоизказаност и тайна, която ви измъчва.

Правите огромни прозрение за себе си.

Пари от ваше изобретение или идея.

Неочакван тежък удар от съперници.

Ще получите материална помощ за образование или усъвършенстване

Научавате не много ласкави истини за себе си, което ви хвърля в дълбока депресия.

Благодарение на познанията си и своята непреклонност постигате успехи в работата си.

Лидерска позиция благодарение на начетеността ви.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Амбицията в живота или във всичко в него ви е огромна. Вие умеете да отдавате необходимото, за да бъдете победители. За вас е важно да се определи курса и посоката и оттам нямате граници в действието си. Мощта на личната ви амбиция подкрепя вярата и волята ви за победа. Не се спирате, а и не можете да се спрете пред нищо, защото сте неудържими в стихията, която се отприщва. Вие сте бойци и целта ви възбужда сетивата, държи ви бдителни и в непрекъснато състояние на готовност. За вас животът е сражение и битките са основната му дейност. Вие се учите от тях, наблюдавате, правите дълбоки и същностни заключения, като израствате и подобрявате уменията и стратегиите си ежедневно. В тези непрекъснати битки за вас истински приятели са онези, които са участвали в тях на ваша страна. За вас именно в тях се създава нещо истинско и вечно, защото е изпитано в борбите, които са на живот и смърт.

В буйството си към успеха нямате прегради и това е доста опасно.

Ключова думаРазтърсване – когато нещата са значими, те неминуемо водят до силни и дори опустошителни сътресения.

Образ: Дон Хуан казва, че за воинът всяка битка трябва да се води така, като че ли е последната в живота му – с пълно отдаване.

Работа: Вие сте работохолици, като влагате енергия, въображение и лично творчество. В работата си сте истински и не познавате прегради по пътя към успеха. Умеете да го достигате, независимо от живота, защото не можете да си представите ролята на победени. Това би ви съкрушило и предпочитате да преодолеете всички опасности. Рискът за вас не представлява проблем и доброто е, че умеете да се изправяте след главоломно падание и да продължите напред. За вас няма друга реалност освен шумния успех.

Притежавате лидерски качества. Умеете да запалите колектива по своите цели и да се раздавате безрезервно.

Любов: Страстта идва първа и запалва пожара у вас. Вие сте толкова спонтанни в желанието си, че буквално повличате партньора си след себе си.

Препоръчително поведение: Необходимо е да знаете къде да спрете, за да не загубите точката на възможно и невъзможно, на реално и нереално.

Възможни събития: Знаете много добре каква е посоката, която трябва да следвате и че трябва да заложите всичко в нея, като в последна битка.

Неочаквано ви връхлита грандиозен успех и то с материален еквивалент.

Предстои ви работа в чужбина.

Неочаквана и драматична развръзка в работата и напускане след бурен скандал.

Дълбоки чувства ви лишават от реализъм. Вие давате всичко от себе си, но страстта ви е плашеща.

Лидерско място в работата.

Много добро представяне в работата по важен проект.

Печалба от работа или лотария. Много пари.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Предразположеност: Имате дръзки мечти и налагате себе си по уникален начин. Служите на нещо голямо и смятате, че вие като личности можете да се занимавате само с големи идеи и мащабни проекти. Всичко останало е отвъд полезрението ви. Искате да се раздавате, но в никакъв случай това да не остане незабелязано. Мислите за подвизи, но под тях да се откроява ясно и отчетливо вашето име. Безименните геройства не са ви по вкуса, но те съществуват, както съществуват и обикновените дела на обикновения делник. Откриването на изключителното в ежедневието се превръща в твърде пресилено занимание, да намирате начини да блестите с уникалност всеки ден. Обичате да правите добро, но то отново е вашето разбиране за добро. Избягвате конкретни съюзи и приятелства. Обичате да ръководите сдружения и да обединявате хора в името на някаква конкретна цел, която отново е вашата цел.

Ключова думаРазширяване – пространството, на което се помещава всичко се оказва твърде тясно. Предстои работа да се намери начин за по-широко поле за лична реализация.

Образ: За първи път летите с парашут и завинаги оставате влюбени в това да се реете във висините и да се чувствате част от всеобятния космос. Чувството ви дава усещане за неповторимост и изключителност.

Работа: В работата си давате всичко от себе си, като търсите начини да се изявите максимално. Тази натрапчива показност често е в ущърб на самата ви дейност. Вие сте готови на подвизи, за да се чува за вас, но понякога те не са толкова прагматични, не вършат толкова работа, не дават такива бляскави резултати, каквито би ви се искало. Това, което трябва да правят е да създават вятър около името ви. Затова вие трябва се научите да сте повече в конкретността на ежедневието, защото иначе се губи смисълът и всичко се върти около вас и вашата лидерска амбиция.

Любов: Зад намерението ви да я превърнете в единствена, божествена и почти нетленна прозира често собственият ви почерк. В крайна сметка вие налагате възгледите си, които са доста трудни за изпълнение. Обичате силно, но някак уморително и е възможно да сте досадни с натрапената си добродетелност.

Препоръчително поведение: Недейте да изпълвате с егоизъм и желание за личностно представяне светлата идея, от която е започнало всичко.

Възможни събития: Умело ще се възползвате от нещо неочаквано, което ще ви помогне да заблестите с пълния си блясък.

Много добре ще приключите нещо и излизате на чиста улица.

Чистотата на идеалите ви и вярата ви създават у вас ореола на изключителност.

Предстои ви нещо наистина вълнуващо.

Най-доброто за вас е да смените местоживеенето и да емигрирате далеч. Авантюрата няма да ви навреди.

След блестящо свършена задача ви се дава отново шанс да се проявите.

Предстои ви духовно издигане. Ще осмислите духовните принципи на вярата и смисъла да се помага.

Предстои ви дълъг път за да достигнете до цялостната реализация на ваш проект и всичко зависи и е единствено във вашите ръце. Трябва да се доверите на себе си.

Ще блеснете пред света с някаква уникална идея.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...