Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Май
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Май

Лична година 7, 8, 9 месец Май

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Вие притежавате силна философска мисъл и потребност да опознавате нови и нови страни от света и себе си. За вас основният въпрос е как да използвате неусетно събитията, така че от тях да произтече радост и задоволство за всички. Смятате, че научаването е в основата на всичко, което е свързано с добър шанс, а непринудеността на вашите действия ви дават възможност за обогатяване на опита ви и ви изпълва с вълнение и желание за участие. Вашата свобода и неподвластност на чувствата е свързана с умението ви да правите проблемите ясни и съжденията бистри, така че реалната ситуация отчетливо да се изправи пред вас с цялото си достолепие. Вие не се страхувате да я видите в очите, защото сърцето ви е изпълнено с оптимизъм, въпреки че когато е необходимо, в името на някаква цел сте готови да скриете за света част от него. Колкото до вашите цели, те са повече игра, отколкото високи върхове и вие неусетно и без усилие ги постигате.

Естествено е такива непосредствени хора като вас, които винаги има какво да кажат, да бъдат притегателен център за много хора. Вие сте щедри, но ви липсва отговорността на истинския приятел, защото ви е трудно да се задържите на едно място, прекалено подвижни сте.

Ключова дума: Безотговорност – лекотата на живеене и заразяващата радост на действията често е твърде спонтанна, непосредствена и неочаквана, за да води до поемане на конкретни отговорности.

Образ: Поставяте на цветната си градина новото, закупено от вас съоръжение за поливане, което се върти и хвърля вода на всички страни и посоки. Така самите вие сте облекчени, а благодарение на бързината на въртенето цветята ви са напоени във всеки един момент и разцъфтяват с невиждана скорост, като омайват и привличат с красотата си.

Работа: Вие схващате нещата в крачка и се ориентирате бързо в ситуацията. Благодарение на вашата компетентност и оптимизъм успявате да излезете невредими и с печалба от рискованите стъпки, които предприемате. Готови сте да направите остър завой, когато нещата се поизчерпат и загубят блясъка си, като авантюристичната ви жилка ви помага да действате без страх. Не се страхувате и от неуспех, защото много бързо се изправяте на крака и се съвземате.

Любов: Макар и романтици, вашето чувство е свързано повече с удовлетворяване на потребността ви от срещи и пътувания, като любовта ви може да съществува само в този ритъм.

Препоръчително поведение: Не бъдете излишно спонтанни и разпилени, колкото и импулсивни да сте, а се опитайте да откриете смисъла на всеки импулс и да го реализирате.

Възможни събития в близко бъдеще: Усещате в себе си сила да реализирате с лекота много свои цели.

Благодарение на ваши доброжелатели ще откриете и изявите най-доброто у себе си.

Имате оригинални хрумвания, които са свързани с вашите интереси.

Сред обособен кръг от хора, свързани с общи интереси ще откриете възможности за личностно развитие и изява.

Ще имате публични изяви и ваши предложения ще бъдат приети радушно и шумно аплодирани.

Среща с хора на път, което ще ви даде нова отправна и вярна позиция.

Очакват ви поредица от близки и далечни пътувания, които ще подпомогнат процеса на личното ви усъвършенстване.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Вие сте енергични и изобретателни, познавате смисъла на премерения риск, както и докъде се простират границите на разумното. Защото за вас животът трябва да е осигурен и да се чувствате спокойни, за да добиете куража и увереността, че можете да си позволите да рискувате, и то, за да удвоите тази сигурност.

Подобна сигурност и предвиждане не винаги е възможно и тази мисъл често ви плаши до смърт и ви кара да се вкопчвате в творенията си.

В творческите си пориви тръгвате твърде отдалече и навлизате много надълбоко в търсенията си, като получавате откровения от освободеното си в процеса на конкретното действие въображение. Въпреки това вие прецизирате получената информация до най-големия детайл, за да получите високо и полезно качество на онова, което представлява обект на настойчивите ви търсения. Искате приложения на разтърсващия ритъм, с който събирате посланията оттам, където не е достигал до момента друг. Вие сте първи и затова може да се наречете завоеватели. Самите вие наричате постигнатото свой пристан, убежище и това за вас е по-важно от всичко останало. В риска ви крепи чувството за взаимна принадлежност с отвоюваната от вас позиция. Тя е истинска новост, непозната за никой и се намира и на високо, и на дълбоко място.

Залагате на разнообразието откъм приятели по-малко, отколкото на сигурността на старите и проверените от различни аспекти и обстоятелства близки хора. Все пак нямате нищо против нови запознанства, което обогатява вас и живота ви, но сте умерени и дори пестеливи.

Ключова дума: Подсигуряване – независимо от творческата ориентация, виждания и намерения най-важна остава сигурността, за да се добие увереност и кураж, както и желание за действие.

Образ: Извличане на истинско самородно висококаратово злато. Трябва тежък труд за да се постигне.

Работа: Търсите конкретната реализация на новаторските си виждания, а останалото изхвърляте като ненужно. Дисциплинирате творческото си мислене не само да е оригинално, но и да е приложимо. Сентенция ‘Успехът е 90% труд и само 10% талант.’ Залагате на труда повече.

Вие умеете да налагате нов темп на работа, да внедрявате онези новости, които биха осигурили спокойствие и сигурност в един дълъг период, да се движите в правилна посока, но не позволявате някаква друга намеса. Сякаш се наемате сами да свършите нещо, считайки, че другите няма да могат да го направят като вас самите.

Любов: Въпреки че сте играчи и на вас може да се разчита, ако усетите, че има смисъл, оставяте игрите да се провеждат под строгия ви контрол. Те са с определени и строги правила.

Препоръчително поведение: Внимавайте да не изпуснете интересните си идеи от строгия си контрол, но не ги орязвайте и ограничавайте порива им.

Възможни събития в близко бъдеще: Давате много от себе си и не знаете прегради, нито пък се съобразявате с каквото и да е били, за да постигнете удобство и сигурност в живота си.

Много добро представяне пред аудитория ще ви донесе стабилитет и популярност.

Ще спечелите голяма сума пари, което ще ви накара да се почувствате стабилни.

Неочаквана печалба и налагане, както и стабилитет в работата ви.

Лъжа за нещо материално и значимо може да стигне и до съда.

Интриги и лъжи за пари или власт в работата.

Много добро и убедително представяне в работата.

Предложение за добре платена работа, свързана с пътувания.

Край на несигурността. Период на стабилитет и замогване.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Вашата предприемчивост е свързана с многобройните ви идеи. Когато вземете някакво решение, скоростта на действие е почти светкавична. Не се нуждаете да бъдете подкрепяни, нито пък имате нужда да споделяте плановете си. Решимостта ви за някои е самонадеяност, но вие не се страхувате да рискувате, когато решите да предприемете конкретни стъпки и сами поемате отговорността за делата си. Енергичността ви е заразителна, а действията ви са заредени с голямо количество положителна енергия, вяра и оптимизъм. Находчивостта ви е слисваща, когато става въпрос за конкретни стъпки и преориентация, така че вие сте напълно независими. Въпреки това липсата на сърдечност в отношенията с хората, които са покрай вас е свързана със страховете ви да не загубите свободата си. Затова и избягвате да ги определяте като приятели, а сътрудници, полезни за даден момент и етап. Това може да ги отчужди от вас, а без тях вие няма да имате силата и куража за иначе смелите си инициативи.

Ключова дума: Находчивост – умението да се откриват начини за реализация и на наглед невъзможни мечти.

Образ: Историята на хрумването на блестяща идея и бърз успех, буквално осеняване за една нощ, последвано от бърза реализация и грандиозен успех. Успех за една нощ.

Работа. Вие сте човекът на активните действия. Искате да изпреварите всичко и всички. Държите се като на състезание, но оставяйте малко повече време да премисляте нещата.

Знаете кога и с какво точно да се заемете, за да имате успехи. Не се оставате никога да лежите на стари лаври, а изучавате, мислите, търсите и атакувате, за да сте първите и най-запомнящият се пример. Не ви е страх да оставите старото, което съвсем не е старо, но вие го намирате такова. Само непознатото и напълно новото ви изпълва с възбуда и трепет на ловджийско куче.

Понякога така сте се засилили, че не си премервате крачките и новото ви начинание може да завърши с грандиозен неуспех.

Любов: В любовта искате да оплетете жертвата, защото тя буквално е такава, искате да ѝ замаете главата и да играете различни игри с нея.

Препоръчително поведение: Държите се като на състезание, но оставяйте малко повече време да премисляте нещата.

Възможни събития в близко бъдеще: Правите остър и неочакван завой в желанието да постигнете нещо значимо. Нищо не е в състояние да ви спре и изплаши, а още по-малко непознатото.

Много прогресивни идеи на далечен път.

Срещи и оживени контакти в името на нещо значимо.

Мнозина, които считате за приятели, ви лъжат.

Неочаквано получавате предложението на живота си.

Може да рискувате. Имате шанс.

Прогресивните ви идеи ще добият популярност и ще бъдат приети от мнозина.

Ще обогатите неимоверно познанията си.

Неочаквано ще ви дойде много добра идея.

Неочаквани и светкавично заминаване на дълъг път.

Много авангарден проект с екип.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Амин , дай Боже !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...