Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Май 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Май
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Май

Лична година 4, 5, 6 месец Май

ЛИЧНА ГОДИНА 4 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Макар и да имате в себе си всичко онова, което може да се нарече умение за изява на свободна воля, вие го държите в железен ред и дисциплина. Смятате, че ако тези тенденции не се наложат първоначално като основен акорд, настройка на тялото и духа, подобна нагласа може да бъде вредна в по-голяма степен, отколкото полезна. Възможността да виждате света през призмата на вътрешна освободеност не е ограничавана в никакъв случай, а дисциплинирана, за да се знае, че всяко нещо, дори и самата свобода, има граници на полезно действие, а след него идва вредата от липсата на ред и посока. Познавайки желязната дисциплина, вие култивирате в себе си умението да бъдете непосредствени свидетели на всичко, което е ново и прогресивно и да сте адекватни, без да изгубите ума си и да правите хаотични движения на всички посоки. По този начин, макар и да потискате предоставената ви щедро възможност да виждате и действате на воля, без ограничения, вие не изпадате под пагубното въздействие на необузданите импулси, каквото може да има само човек, който не познава спазването на определени граници.

Това се отнася в пълна сила и за вашите приятелства. Макар и да чувствате потребност от такива, които да ви дадат широта на възгледи, познания и перспективи, първоначално вие изучавате подробно всяка възможност и ѝ давате само такава насока, която да я отведе на най-благоприятното за постигане на нещо значимо и оригинално място. Приятелствата за вас сами по себе си не означават нищо. Те са свързани с реализацията на едно екипно мислене, където всеки е на своето място.

Понякога може да бъдете и консервативни. Интересувате се само от онова, което според вашето виждане има шанс да даде конкретни плодове и без да мислите отхвърляте с решителен жест будещото съмнение действие, но после то може да пусне корени без ваше участие. Затова и често пропускате големия си шанс, поради липсата на умение да рискувате всичко. Въздържате се и макар и да рискувате, поставяте и риска в предварително зададените ви граници.

Ключова дума: Разкрепостяване, отпушване – намиране на сили и достатъчно силна мотивация да се излезе от ограниченията и да се погледне света в различна от досегашната перспектива.

Отхвърляне – отхвърляне на усещането за тежест и обремененоост и освобождаване на приглушените пориви за по-добър живот.

Образ: Вие сте прочут писател в родната страна, изминал дълъг и сложен път, помъдрял и достигнал свобода и световна слава.

Каране на колело, почти сте се научили, но ви е страх да махнете помощните гуми, много мислите и имате чувството, че ще паднете и не смеете да се отпуснете. Това е последния страх, който трябва да преодолеете.

Работа: В работата макар и съвестни, вие имате динамиката и потребността да налагате стабилната основа на всичко ново, да поемете в свои ръце кормилото на промяната, като държите здраво и не го пускате при никакви обстоятелства. Вие сте солидни за такива процеси, когато се правят кардинални промени, а когато нещата са спрели или са в застой, вие или ги предизвиквате с революционните си и аргументирани доводи, или си търсите ново място. Не се страхувате от промяна на работата, защото за вас движението е всичко, а застоят е бавна смърт, а във вас има твърде много живот и динамика.

Любов: Изпитвате недоверие и се чувствате не на място от това тежко и сякаш полепнало по вас като лепило чувство. Усещате ръцете си вързани, а себе си ограничени. Смятате, че в този си вид това чувство е изживяло времето и ако човекът не ви е партньор преди всичко, не ви разбира и подкрепя в дейността ви по принцип, то е напълно излишно да се изживява с поробващата и ограничителната страст. Изглежда ви немислимо човек да се посвети само и единствено на една емоция, която да се изживява сама по себе си. Любовта ви привлича със сигурността и основата, която ви дава да се завръщате на едно сигурно място и да си отпочивате.

Препоръчително поведение: Опитайте се да разберете кое ви е най-необходимото за момента, независимо от силата на порива ви за свобода и нестандартна реализация. Бъдете необикновени в обикновеното и обикновени в разтърсващите моменти.

Възможни събития в близко бъдеще: След като смятате, че сте предвидили и планирани всичко, смятате, че може да се отпуснете и да действате на воля.

Драматични скандали заради лъжа.

Далечни и близки пътувания и много конкретни резултати.

Точното ви око и хапливият ви език ви създават врагове.

Реализация на ваши проекти, които са били трудни за изпълнение, защото досега не са прокопани пътеките за тях.

Динамични и светкавични промени. Отпушване.

Неумението да се изясните след някакво недоразумение или лъжа води до край на близки отношения.

Сериозни и изненадващи предложения за пътуване далеч .

Важна промяна събира голям екип в едно.

ЛИЧНА ГОДИНА 5 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: Наблюдателността ви стои в основата на познанието ви за живота и за вашето място в него. Вие непрекъснато забелязвате, отбелязвате, сравнявате, правите в главата си статистически отметки на събития, съвпадения, образи и случки. Животът за вас присъства по вълнуващ начин в съзнанието ви и вие забелязвате закономерности, които остават незабелязани за мнозина.

Имате болезнено чувство за себе си и искате в цялото това многообразие да се впишете по най-точния начин, което вие осъзнавате като много трудно и изискващо освен посвещение, но и известна доза хитрост и шанс. В крайна сметка успявате да нанесете последния удар със свръхконцентрация, който освен, че е ударът на мига, е ударът на живота ви. Това е така, защото умеете да оценявате високо времето и мига като негова съставна част, като не обичате да изпускате времето да изтича неотбелязано и незабелязано. Затова и вие игнорирате от съзнанието всякаква мисъл за миналото и бъдещето. Поради свободата, която получавате, преодолявайки всякакви обвързаности, резултатите ви са максимално продуктивни.

Тази трудна за изпълнение задача изисква максимална концентрация, излизането от която би ви коствало пропадане в дълбока бездна. Излизате благодарение на вашите любопитство и контакти, които ви помагат да обогатите себе си по бърз и приятен начин, без да губите лично време. При изчерпването на възможностите им вие губите интереса си към тях.

Приятелствата са ви важни, за да отчетете вашата настояща цел.

Образ: Дон Хуан от “Пътуване към Иксланд” казва, че смъртта е зад лявото ни рамо и човек трябва да върши нещо с усещането, че това е последната стъпка в живота му.

Ключова дума: Гъвкавост, подвижност – човек трябва да има мигновена реакция, когато преследва цел.

Работа: В работата си искате пространство, и то е онова, което ви е необходимо, за да покажете на какво сте способни. Авангардните ви идеи изискват доверие, а вие сте доказали, че такова може да ви се гласува, защото отговорно заставате зад дръзките си проекти. Силни сте в предприемането на кардинални промени и довеждането на рисковани начинания до успешен финал. Не изпитвате страх от риска, защото според вас той стои в основата на прогреса.

Онова, което правите е свързано единствено и само със собствените ви решения. Не можете, а и не смятате за нужно да служите за чужди каузи, което стеснява кръгът на възможностите ви. Така или иначе се смятате, и то не без основание, за достатъчно изявени, за да тръгнете след чужди идеи. Ако е необходимо сте хитри, но за вас целта оправдава средствата. Нямате морални задръжки и ограничения на свободната си воля.

Любов: Любовта за вас е силно чувство, което изисква и се подхранва с разнообразие. То трябва да бъде разтърсващо. Скуката и леността са най-големите му врагове, които бавно го убиват. Вие сте динамични и интересни и осигурявате здравословна атмосфера, за да вирее. Изискванията към партньора ви са не по-малки и при най-лекия повей на скука и рутина реагирате остро с последно предупреждение.

Умеете да зачитате личността на другия, но държите да бъдете чувани ясно и разбирани правилно.

Препоръчително поведение: Вие сте твърде независими и неуловими, за да се спрете на едно място и да постигнете нещо конкретно за собствената си реализация и налагане, както би ви се искало.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие сте настроени да освободите творческите си валенции и да покажете на света кои сте.

С много ловки ходове постигате целите си.

Успешно представяне на поредица от кратки пътувания.

Лъжите и сплетните около вас ви карат да се затворите в себе си.

Много добре се аргументиране по време на спорове и доказвате правотата си.

Пазете се от дребни крадци и мошеници.

Пътуване ще ви помогне да блеснете с целия си блясък.

Неочаквано раздвижване около вас и пълна промяна.

Ще осъществите неочаквано хрумнало решение.

Ваша инициатива ще се възприеме радушно и с нея ще сложите началото на нов начин на извършване на конкретен работен процес.

ЛИЧНА ГОДИНА 6 МЕСЕЦ МАЙ

Предразположеност: В себе си търсите онова уникално зрънце, което да ви даде спокойната увереност, че сте на правия път и че никой не може да заеме вашето място. Изобретателни и в същото време рационални, за вас не представлява проблем да се насочите без усилие в правилната посока. Но душевните колизии идват по-късно, когато осъзнаете факта, че колкото и близко да сте до себе си, винаги съществува съмнение и неудовлетворение. Това ви кара да търсите още и още. Понякога чувствате, че това е изтощително и ненужно, но сте твърде правдиви като хора, за да се задоволите с вариант, който може да бъде подобрен и подложен на обработка.

Въпреки че имате мило и вежливо отношение към хората, избягвате да се обвързвате. Но ако все пак допуснете до себе си някой, то това ще е наистина сърдечно приятелство. Съзнавате, че човек трябва да има до себе малко на брой, но истински приятели, на които може да се осланя. Още повече, че вие определено се нуждаете от приятелска ръка в моментите на депресия, която ви залива периодично.

Ключова дума: Раздвоеност, колебания – появяват се по отношение на вземане на някакво решение.

Образ: На пазара сте и продавате плодове, отглеждани в градината ви. Известни сте с качеството на работата си, но напоследък е спрял притокът на клиенти, тъй като се е изчерпал интересът към вашата реколта, продавана от толкова дълго време. Иска ви се да възвърнете своята стара слава, но се двоумите какво точно да предприемете и промените. Идеи не ви липсват, но никоя от тях не ви изглежда достатъчно добра.

Работа: Изглеждате спокойни и дори невъзмутими, но не спирате да мислите трескаво какво да предприемете, за да направите някои подобрения и облекчения. За вас промяната е задължителна, още повече когато човек е пълен с идеи за нея. Но това, което не може да се отвоюва с предприемчивост, вие трябва да превземате с кураж и увереност по отношение на своите собствени възможности.

Считате, че вашата работа трябва да ви дава възможности за развитието ви, като същевременно сте от хората, които, обвързвайки се емоционално, изпитват дълбока болка при необходимостта да се разделят. Но тази раздяла е задължителна и продиктувана от желанието да видите и да се справите с възможно повече и различни ситуации и предизвикателства.

Любов: Привързаността обикновено ви създава тревоги, защото посяга на усещането за лична свобода и неприкосновеност. Създавате впечатление у своите партньори, че искате пълна обвързаност и само най-прозорливите разбират, че в себе си запазвате недосегаема част, което да ви съхранява усещането за свобода.

Препоръчително поведение: Макар и да имате желание да поразчупите живота си и да намерите нещо оригинално и вълнуващо, вие не се решавате на това. Затова сте едновременно недоволни и нерешителни и този омагьосан кръг ви измъчва. Трябва накрая да се решите на някакви стъпки за промяна.

Възможни събития в близко бъдеще: Вие се борите между желанието да бъдете осигурени и същевременно свободни и този конфликт ви обърква все повече и повече.

Скандали в семейството поради лъжа или липса на искреност.

Неочаквана силна и противоречива връзка, която ще завърши с брак.

Неочаквано предложение за пътуване със семейството ви.

Иска ви се да се оттеглите от любовната ви авантюра, но трябва да премислите, за да не допуснете грешка.

Любовна среща на път.

Някакво неочаквано събитие в дома ви.

Творческа изява.

Ще получите признание за ваше предложение.

Непостоянството в личните взаимоотношения са причината за конфликти.

Разваляне на взаимоотношения покрай лъжа в някаква сделка.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Амин , дай Боже !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...