Назад до Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014

Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014

  1. Нумеролого-психологичен хороскоп за месец Април 2014
  2. Лична година 4, 5, 6 месец Април
  3. Лична година 7, 8, 9 месец Април

Лична година 7, 8, 9 месец Април

ЛИЧНА ГОДИНА 7 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Вие изглеждате неустрашими, упорити и твърди в подхода си към всичко, което се изпречи пред вас и което трябва да преодолеете, но истината е доста по-дълбока. Когото се заемете с нещо сте наистина последователни и самостоятелни, но това е вашият начин да реагирате на заложената ви несигурност и колебание, които качества от характера си не само че не харесвате и не одобрявате, но имате желание да премахнете. И бихте го направили, ако това беше възможно. И тъй като не може да се изличи част от вас, вие залагате на решително, грубо и често не допускащо възражения поведение, което ви създава слава на отблъскващи и брутални хора. Демонстрирате, че не зачитате чувствата на другите, защото се мъчите да потиснете своите. В момента, в който разберете сложността на собствения си характер и емоции, вие ще се отворите към света и ще намерите пресечната точка между личните си амбиции и копнежи и онова, което е актуално и значимо в момента. Ще разберете, че вашата несигурност се явява моторът, който ви създава напрежението отвътре, стимулиращо ви да вървите напред, въпреки страховете и колебанията си.

Когато отворите душата си, ще разберете колко привлекателност съдържа възможността да сте обградени от верни, сигурни и обичащи ви хора и че самотата не е тази, която ви прави неуязвими, силни и недосегаеми.

Ключова дума: Изразяване: умението да изразиш задържаното в себе си и да го направиш ясно.

Образ: Смелият лъв от страната на Оз е страхлив, но осмисляйки този факт се научава как да бъде смел.

Работа: В работата си умеете да поемате персонална отговорност и са много малко хората, на които се доверявате и с които можете да работите в екип. Вие имате добри и интересни идеи, но не се решавате да ги доизкажете докрай, като избирате от тях само най-сигурната и предсказуема част. Прикривате плахостта си зад строгост и въздържаност. Когато успеете да я преодолеете, вие показвате силата на логическата и творческата си мисъл и твърдостта да реализирате идеите си.

Любов: Макар и да сте упорити и да не се предавате в преследване на чувствата си, вие трудно изразявате тяхната сила и дълбочина. Изпитвате смущение да говорите за тях, както и да покажете наяве факта, че се нуждаете от топлина и вярност.

Препоръчително поведение: Вашата несигурност се явява моторът, който ви създава напрежението отвътре, стимулиращо ви да вървите напред, въпреки страховете и колебанията си. Затова не се притеснявайте от нея и не я подтискайте, а разберете причината.

Възможни събития в близко бъдеще: Независимо от стремежа ви да постигнете вътрешна устойчивост и стабилност в живота си, вие често сте разколебани в посоката и смисъла на целите си.

Неочакван шанс за работа и развитие в нея. Трудно ще вземете решение и ще се решите на промяната.

Вашата мълчаливост и липсата на доверие ще ви създадат конфликти в работата ви.

Служебна командировка зад граница ще е поводът да срещнете половинката си.

Неочаквано получавате изход от заплетена и забавена в разрешаването си ситуация.

Конфликти в личен план ще ви отдръпнат от партньора ви.

Нещо, което е свързано с вашето самоусъвършенстване и е било забавено и срещало спънки ще се разреши неочаквано бърза.

След огромния и продължителен труд, който сте положили, ще получите заслужена слава и удовлетворение.

ЛИЧНА ГОДИНА 8 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: За вас движението към целта е всичко, а резултатът, нищо. Вашата безспорна амбиция е продиктувана обикновено от алтруистични чувства. Вие сте от онази рядко срещана категория хора, които могат да извършат огромно жертви за постигането на определена цел със завидно търпение и сила на характера и то не единствено за собствена изгода, а за да покажете издръжливостта и качествата си, както и умението да се организирате и мобилизирате. Чуждото мнение не ви е безразлично и то ви тласка към желанието ви за успех, като постигнатото не ви интересува изобщо. Вие го раздавате с много шум и фойерверки, като това е част от играта за популярност, която ви носи истинска наслада. Резултатът отива за знайни и по-малко знайни хора около вас. И след като постигнете целта си, сякаш губите интерес и с лека ръка се оттегляте. Сега можете да си позволите да участвате в празника и да си отдъхнете, събирайки около себе си тълпа от поклонници. Те обаче едва ли могат да бъдат наречени истински приятели, защото нито вие ги смятате за такива, нито те се чувстват толкова допуснати и близо до вас.

Все пак е несериозно да се отнасяте с подобно безгрижие към толкова ценни резултати от огромните усилия и да ги разпръсквате безотговорно.

Ключова дума: Разпускане, отпускане – след период на огромно напрежение може да последва пълно и заслужено отпускане.

Образ: След период на тежка работа и мълчание единственото, което искате и правите е да се срещате с хора и да говорите за изпитанието и вашата роля.

Работа: Отнасяте се с много сериозно отношение и набелязвате целите си, като никой не смее да ви се изпречи насреща срещу такова твърдо намерение. Но там нищо не е както изглежда. Вие обичате да виждате финала и после да разпускате, като се възнаграждавате сами.

Ако ви изберат за лидер сте неоценими, тъй като сте готови да дадете всичко от себе си за подчинените си, да работите наравно и повече от тях и в крайна сметка щедро да лишите себе си в тяхно име и услуга.

Любов: Вие сте затворени и ако има нещо, което да ви осветява пътя, то това е доброто, човешкото отношение.

За съжаление изпитвате недоверие и предпочитате приятелската компания пред такава изгаряща ви страст, която ви плаши и привлича едновременно.

Препоръчително поведение: Вие имате способността да правите много, но трябва да погледнете по-сериозно на вашите успехи, а не само на пътя към целта и аплодисментите на финала.

Възможни събития в близко бъдеще: Измъчвате се, защото искате да постигнете успех и мобилизирате цялата си налична сила, като в трудностите ви помага единствено непресъхващия оптимизъм и вярата в благоприятния край.

Тежък период приключва и дважди ще бъдете възнаградени за ограниченията и неизвестността, на която сте били подложени.

Неочакван шанс за лидерска позиция в добре платена работа.

Край на стагнацията. Някаква тайна ще се разбере и ще се отвори късмета ви.

Вие сте гневни и притеснени от изневяра.

Много добър шанс за намиране на високоплатена работа.

Много полза за вас от неформална група хора.

Добре платена работа далече зад граница.

ЛИЧНА ГОДИНА 9 МЕСЕЦ АПРИЛ

Предразположеност: Решимостта ви да извършите и материализирате чудото е свързана с проявата на голяма упоритост и последователност. Житейската ви философия изповядва решителността, наред с търпението и постоянството, с които можете да постигнете всичко. Вие сте изключително издръжливи и е трудно да бъдете пречупени по какъвто и да начин. Успехът ви се дължи и на умението да опростявате нещата, заявявайки, че всяко наглед сложно е сбор от редица прости елементи. Именно до тези малки и обикновени части достигате, за да направите мечтите си достъпни и възможни, колкото и големи да са те.

Не обичате обаче да влагате твърде много усилия за незначителни неща. А за вас нещата, които си струват, са свързани само с мащабни и обществени каузи. И все пак колкото и величави да изглеждат, вие знаете, че не са нищо по-особено, ако човек се вгледа внимателно в техните отделни детайли, както правите и вие. В действията си не допускате никой да се доближава твърде близо до вас и държите на голямо разстояние любопитните. Вие респектирате със строгото си изражение и непроницаемост и предпочитате самостоятелното действие, както и отговорността да произтича единствено от вас.

Така включвате отделните стъпки в един естествено протичащ живот, като не се спирате там, където ви се струва неуместно. Значителните етапи преценявате за важни и достойни за себе си и тогава само прекъсвате естествеността на процеса, наблягайки на единични негови части.

Ключова дума: Зазимяване, замразяване – временно спиране на възхода, ограничаване на инициативата.

Образ: Според фокусника всичко, всяка магия е въпрос на сръчност и научаване и в нея няма нищо изключително. Подобно обяснение лишава живота от неговата изключителност и опростява твърде много нещата.

Работа: Вършите я с отдаденост, ентусиазъм и най-вече пословично търпение. Не се спирате пред никакви трудности, защото сте жилави като душевност и не обичате да изоставяте нищо от започнатото.

Въпреки проявата на сила, за вас е трудно да излезете от традицията. Макар и да се отдавате на значителни в същността си проекти, вие обичате стандартния начин, който е застрахован от всякакъв риск. Трудно ви е да проявите творчество.

Любов: В любовта макар и да започвате с ентусиазъм, след първоначалната искра сякаш се стъписвате от това непредсказуемо чувство и спирате нещата до границите на видимото от разума. Не обичате нищо, колкото и значително да е то, да излиза извън контрола на закона.

Препоръчително поведение: Не бъдете така пословично последователни, защото пресъхва възможността за проява на вашето живо въображение.

Възможни събития в близко бъдеще: Решавате да отмените всички инициативи и свеждате живота си до наличното и насъщното.

Екип от съмишленици в работата ви.

Полагате огромни усилия за приключването на нещо значително.

Ще се приземите.

Трудности около приключването на проект.

Командировка на далече,

Ще се реализирате много сложна идея, макар и с големи перипетии.

Неочаквани, но заслужени пари в работата.

Имате да свършите много работа до финала.

Бурен скандал в работата ви. Може дори да я напуснете.

Много добър шанс за работа на далече.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...