Назад до Медитации

Медитация в център Самхита, град Пловдив

Диагностики, консултации, терапии, йога, медитации и  др.

Аура център „Самхита“  Ви предлага едно комплексно решение за постигане на  вътрешен баланс на психическо, енергийно и физическо ниво с помощта на  аура диагностика, психологични консултации, рейки, медитации, терапии и йога.

Медитацията (лат. meditatio) е практика, в която дадено лице тренира ума и / или предизвиква режим на съзнанието, за да постигне физическо, емоционално, умствено и духовно развитие. Медитацията е съществен компонент на източните религии, философии и духовни учения. Тя се практикува на изток повече от 5000 години, а в последно време с навлизането на източните духовни практики тя става популярна в Европа и на Запад

Понятието медитация се отнася за широк спектър от практики, като резултат може да има получаване на психични видения, тя може да доближи практикуващия по-близо до Бог, може да му даде възможност да вижда и осъзнава минали животи, да осъществява далечни, в други светове и измерения пътувания и т.н., също съдържа технически упражнения, насочени към развитието на състрадание, любов, търпение, щедрост, прошка и към по-широкообхватни цели като устойчива еднопосочна концентрация без усилие, едно посочен анализ, и неразрушимо чувство за благосъстояние по време на извършване на всякакви и всички дейности в живота.

ЦЕНА: Индивидуална-30лв. Групова- 10лв.

www.auracentersamhita.com

Facebook: Аура център "Самхита"

e-mail: auracentersamhita@gmail.com

тел: 0988 805113

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...