Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  Чие лице виждате на снимката? Изпробвайте зрението си чрез това хибридно изображение

Чие лице виждате на снимката? Изпробвайте зрението си чрез това хибридно изображение

Чие лице виждате на снимката? Изпробвайте зрението си чрез това хибридно изображение

Това хибродно изображение е създадено oт д-р Ауде Оливия, която споделя че хибридните изображения могат да определят качеството на човешкото зрение, благодарение на способността да се съсредоточим и фокусираме върху ясни и фини детайли от всяко разстояние.

Мерилин Монро или Алберт Айнщайн? Ако има някой наоколо попитайте го дали и той вижда това, което виждате вие.

 

Вероятно няма да се изненадате, ако повечето хора около вас виждат лика на Алберт Айнщайн. Но, въщност изоборажението се променя с промяната на местоположението на наблюдаващия. Когато са по-далеч от образа, повечето хора са шокирани от внезапната трансформация на лика. Същото ще се случи и ако промените размера на изображението. По-малкият формат ще се възприеме като Мерилин Монро, а по-големия като Айнщайн. 

Виждате ясно Айнщайн? Чудесно, сега присвийте  добре очи и вижте прекрасната Мерилин! Имате отлично фокусиране и зрението ви не ви подвежда.

Ако ви е трудно да видите образа на Айнщайн, то ще трябва да посестите очен лекар, тъй-като зрението ви веротно не е много добро. Ако вече сте с очила, то тогава имате нужда от по-силни.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 2234

Препоръчани продукти

Коментари за Чие лице виждате на снимката? Изпробвайте зрението си чрез това хибридно изображение

    Подобни статии