Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Космос и непознати терит...  »  Черна Луна: Подгответе се за голяма енергийна промяна на 30-ти Септември 2016 г.

Черна Луна: Подгответе се за голяма енергийна промяна на 30-ти Септември 2016 г.

Черна Луна: Подгответе се за голяма енергийна промяна на 30-ти Септември 2016 г.

Този петък на 30-ти Септември ще станем свидетели на много специално и рядко лунно събитие. За втори път през този месец ще има Новолуние. Всеки път, когато имаме 2 Новолуния в рамките на един календарен месец, второто Новолуние се нарича Черна Луна.

Астрономическото събитие Черна Луна се случва веднъж на всеки 32 месеца. Често хората го бъркат с друго астрономическо събитие наречено Синя Луна. То обаче се наблюдава, когато има 2 Пълнолуния в рамките на 1 месец.

Новолунието е първата фаза на Луната и реално няма да се вижда нищо от нея, но това не означава, че тя не е там на небето, изпращаща силна енергия, която влияе на Земята и дори на нашия живот. Черната Луна носи промяна в космическата енергия, която по един или друг начин ще повлияе на всеки един от нас.

Астрологически погледнато Новолунието се асоциира като момент за ново начало. Това е добро време да се вслушате във вашите естествени инстинкти, затова през това време трябва да се вслушвате дълбоко в интуицията си. Черната Луна се отличава от обикновеното Новолуние, тъй като тя увеличава и усилва енергията, емоциите, промените и чувствата, които преливат в нашия живот.

Настоящата Черна Луна може да ви повлияе по един от следните начини:

 • В дните преди и след Новолунието за много от нас ще се открият нови интересни възможности. Ако се възползвате от създалите се възможности, крайния резултат от тях ще бъде по-голямо спокойствие и разбирателство. Ще имате повече яснота и ще намерите нова надежда и смисъл в живота си. Това ще ви тика напред и ще ви помогне да осъзнаете отново своите допълнителни възможности.
 • Някои хора ще постигнат голям напредък в своята творческа страна. Тези хора ще бъдат вдъхновени от промяната в енергията около тях и ще имат възможност несъзнателно да я използват в своя полза. Периода ще е особено ползотворен за дизайнери, художници, писатели и т.н, които ще открият нови хоризонти на творческо развитие.
 • Някои хора най-накрая ще могат да се изправят на крака и да продължат напред с живота си. Ако напоследък ежедневието ви се развива рутинно и шаблонна или живота ви е изпълнен с негативна енергия, енергията на Черната Луна може да ви помогне да преодолеете страховете си и всички останали препятствия, които спират развитието ви. Това е идеалния момент да се изправите срещу проблемите си и да ги решите, защото енергията, която носи това Новолуние е фокусирана върху започването на ново начало.
 • Някои хора ще се чувстват претоварени от Черната Луна, но трябва бързо да се окопитят и да не изпадат в безтегловност. Ако започнете да се чувствате слаби или несигурни може да обърнете тази негативност, като незабавно превключите на друга предавка. Регулирайте мисленето си веднага щом усетите тези негативни чувства и придружаващото ги объркване веднага ще изчезне.

Като цяло вибрационната промяна в енергията причинена от настоящата Черна Луна ще бъде положителна. Ако се отпуснете по течението и се свържете с тази енергия ще постигнете много положителни резултати, тъй като тя ще ви помогне да добавите повече баланс и информираност към живота си.

Рейтинг: 4.5/5 на базата на 10 оценки
прегледи 64979

Препоръчани продукти

Коментари за Черна Луна: Подгответе се за голяма енергийна промяна на 30-ти Септември 2016 г.

 1. .

  Каква Дева? Слънцето влезе във Везни

 2. 1.

  Новолунието е съвпад на Луна със Слънце. Щом слънцето е във Везни, значи и Новолунието е във Везни. Внимавайте, когато преписвате.

 3. 2.

  Новолунието е във Везни, и настъпва в 03:12 през ноща, което си е 01.10.2016. Не са две Новолуния в един месец.

 4. 3.

  Точно така - новолунието е във Везни и е на 1 октомври 2016 - в 03.11 ч. за София, България.
  По принцип теорията за Тъмна и Синя луна е информативно добра, но в случая не отговаря за нашите географски ширини.
  Новолунието ще се случи на 30 септември този следобед, например в Калифорния, САЩ, но дори и там отново ще е във Везни.
  Предполагам, че статията е преведена едно към едно от някой американски сайт, но не е адаптирана астрономически за България, затова се получават такива разминавания в данните.

 5. 4.

  Дева си замина на 22 09,30 е кантаркви ги мислите таквиз??!!

 6. 5.

  Голяма промяна.На това да излязат негативите от подсъзнанието.Черната луна провокира това.Пък като излязат подобни силиенергии

 7. 6.

  Трябва да си силен в обичта и да го преживееш като опитност...Всичко е любов и овладяване на емоции...


  всичко е въпрос на опитност и овладяване на емоциите...

Подобни статии