Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  История, митове и легенд...  »  Странната колекция от предмети, мебели и декорации със сексуални послания на Екатерина Велика

Странната колекция от предмети, мебели и декорации със сексуални послания на Екатерина Велика

Странната колекция от предмети, мебели и декорации със сексуални послания на Екатерина Велика

Екатерина Велика/1729-1796/ е управлявала Русия по време на Златната епоха - противоречиво време на възход и падение. По нейно  време се родили и много от градските легенди, които говорили за разюздания и сексуален живот. Не е случайна и легендата за  нейната смърт, която сочи за причина за смъртта инцидент при секс с кон. Нямаме идея дали това е било истина или не, но днес ще ви  разкажем за една друга легенда...за нейния кабинет.
Легенди се носят за екзотичните мебели, които тя поръчала за двореца в Гатчина, изработени от тежко дърво и наситени със  сексуален контекст. Едни от малкото снимки на тези предмети са от Втората световна война, когато двама офицери от Вермахт се  натъкват на колекцията в един от дворците, които немската армия била покорила. След това следите на повечето предмети се губят.
Руските власти винаги са били изключително потайни и не са имали охота да разкрият подробностите около това конкретно културно  наследство от управлението на Екатерина Велика.

 
Рейтинг: 3.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 5103

Препоръчани продукти

Коментари за Странната колекция от предмети, мебели и декорации със сексуални послания на Екатерина Велика

  1. .

    Всеки с акъла си,но е била велика императрица...

Подобни статии