PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

3 симптома на изгубените души и как да им помогнем

Изгубените души по някакъв начин са блокирани за много от нещата, които могат да усетят и възприемат. Те са съпътствани от чувства като гняв и тъга. В резултат на това животът на изгубените души е изключително предизвикателен.

Ако в момента работите за повишаване на вашите вибрации е твърде вероятно подсъзнателно да се откажете от контакт с изгубени души. Тези лица могат да бъдат едни от най-големите ви разочарования и контактът с тях да се окаже много труден, защото те излъчват много по-ниска вибрационна енергия.

Въпреки това, ако искаме да помогнем на тези хора ние трябва да реагираме със съчувствие, а не с гняв и враждебност. Изгубените души се нуждаят от безусловна любов, защото обичта и любовта липсват в пъзела на тяхната душа.

Кои са симптомите на изгубените души и как можем да им помогнем:

1. Отбранителност

Човекът с изгубена душа е „опериран“ от егото си. Много често тези лица се опитват да защитават  своята позиция, проявявайки яростна отбранителност. Приеме го! Не се ангажирайте в спор с една изгубена душа, дори да сте убедени, че вашият съвет е точно това, от което се нуждае тя в момента. Не забравяйте изгубените души блокират вътрешните си насоки и най-вероятно вашите полезни съвети също ще бъдат блокирани. Най-доброто, което можете да направите е да изберете тих и спокоен момент, когато деликатно да изложите вашите идеи, без да настоявате те непременно да бъдат приети.

2. Затворена непредубеденост (безпристрастие, незаангажираност)

Много често изгубените души не са заинтересовани от различните възможности за избор. Те дават своята любов само на определени хора, които се държат по начин, който егото им одобрява. Много често тези души са определяни от обществото като тесногръди, егоистични, недобронамерени и прочее. Вашата най-добра реакция?! Не забравяйте спорът със загубена душа винаги е загуба на време. Оставете човекът срещу вас да каже всичко, което иска и накрая попитайте дали искат и вашите думи да бъдат чути. Не им повтаряйте думи като " за твое добро е", "ако ме беше послушал" и прочее. Вместо това изречете с любов думи като " чуй ме и сам реши дали е добре", "позволи ми да изкажа и своето мнение" ... 

3. Повтарят една и съща грешка отново и отново

Това може да се случи не веднъж на всеки, но при изгубените души схемата се повтаря до без край. Повтарящите се грешки са много болезнени за изгубените души и им носят много лична тъга. Как да им помогнете? Тези хора не допускат грешки защото непрестанно се опитват да наранят себе си или някой друг, а защото са останали слепи за Вселената и нейните закони. Помогнете им да намерят пътя, благодарение на който ще сложат край на тези хаотични бури. Можете да им предложите подходящо четиво, филм или друга насока водеща по пътя към личностното извисяване. Направете това внимателно без натрапване.

Добре е да помним, че всички ние вървим по нашите собствени пътища и всеки от нас има право да пътува през живота по начин избран от самия него. Въпреки, че ние може да сме намерили своето високо призвание, изгубените души избират да живеят живота си по по-ограничен начин и това е техен избор. Ако искаме свободен избор за себе си, трябва да умеем да даваме такъв и на останалите. Приемете ги такива каквито са.

Рейтинг:
3.6/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

ЕД

Здравейте. Аз съм в такова състояние. Почти няма изход. Много е болезнено. Както и да го мисля. Може ли да посъветвате къде да отидат, за да не се стига до край на живота? Мерси

Тя
Здравейте ! Казвате Можете да им предложите подходящо четиво, филм или друга насока водеща по пътя към личностното извисяване. " Бихте ли дали конкретни насоки за такива помощни средства? Благодаря ви ????????
Статиите се пишат от айляци.
Любопитен
Кой пише статиите?
Евтини психо глупости
Виж още отзиви
Коментирай
loading...