Назад до Самоконтрол и мотивация

Световния елит и неговата заробваща система на контрол срещу пробуждащото се човечество: Кой ще победи?

Живеем в ключов от историческа гледна точка момент. Епоха, в която много хора стигат до пробуждане, благодарение на истината и прозрачността. Много хора осъзнават добре, колко важна е борбата за свобода сега. От едната страна имаме все по-разрушителната система за контрол, наложена от световните елити. Това е една добре смазана машина, която ни залива с фалшиви новини и подменя нашата ценностна система, с цел да ни направи по-лесни за манипулация. От другата страна сме ние хората, които отказваме да попаднем под пипалата на тази система. Много хора по света се пробуждат и променят съзнанието си, а това увеличава потенциала да се трансформира цялата планета.

Кой ще спечели: управляващите елити или силата на нашето пробуждане? 

Системата за контрол

Всичко на този свят е енергия. Паразитната система за контрол има една основна цел и тя е да унищожи нашата сърдечна енергия. Тя иска да заглуши нашата мощна и интуитивна сърдечна дейност. Управляващия елит иска да станем като тях, безсърдечни. Те се опитват да ни програмират и промиват мозъците ни, за да повярваме на лъжите им. Искат да ни изкарат от баланс и да станем безсърдечни един към друг. Вземете например непрестанните борби за власт, печалба и политическа полза. В тези непрестанни борби за власт единственото сигурно нещо е, че от едната страна сме ние обикновените хора, а от другата са те и войната между нас никога няма да престане, всичко останало е илюзия.

Повечето конфликти по земята са изкуствено създадени и имат някаква скрита зла цел. Става въпрос са военните конфликти, противопоставянето на расова или верска основа, икономическите крахове и т.н.

От раждането до смъртта нашата интуитивна сърдечна енергия е задушавана. Като се започне от тотално опорочената образователна система и след това стигнем до работното място. Мозъка ни бива програмиран в това да почитаме печалбата, да обслужваме алчната система на корпоративните банки. От нас се иска да се превърнем в едни слепи консуматори, които да не задават неудобни въпроси.

Много силно оръжие в ръцете на световните елити са водещите медии. Те имат за цел да моделират нашето мислене и поведение. Телевизиите бълват филми, в които хората са третирани по ужасен начин. Безбройните реалити шоута също оказват голямо влияние за моделиране на общественото съзнание. Фалшивите новини предизвикват измамни страхове. Телевизията е много мощно оръжие за промиване на мозъци и ние трябва да сме дълбоко наясно с това.

Окултизъм

Друг начин да се заглуши сърдечната енергия е посредством окултизма. Управляващите елити тайно се събират в стаи, за които се смята, че имат определена геометрия и симетрия, благоприятстващи задържането на отрицателна енергия. Техните негативни енергийни ритуали или окултната символика, като например корпоративните лога, са предназначени да имат негативен ефект върху човечеството, тъй като засягат нашата психика в морфогенетичното поле.

Трансхуманизъм

Нашите човешки качества са сериозно застрашени от налагания трансхуманизъм. Навлизането на нови технологии като нанотехнологиите, генното инженерство, фармацията, роботиката и биотехниката увеличават опасността да загубим сърдечната си връзка и да станем безсилни срещу системата за контрол, наложена от управляващите елити.

Земята и нашето енергийно изключване

Нашата сърдечна енергия достига до енергийна връзка със Земята. Не случайно на английски думата Земя е анаграма на сърце (EARTH и HEART). Управляващия елит унищожава сърдечната енергия на планетата, като замърсява земята, въздуха, храната и водата чрез геоинженерство, фракинг, химическо замърсяване, радиация, генетични модификации и т.н. Протестите на индианците срещу петролопровода Standing Rock в щата Дакота изразяваха сърдечната енергия. Там имаше ситуация, в която протестиращите третираха едно парче земя като дадено от Бог свещено същество, осигуряващо плодородна почва и чиста вода. От другата страна бяха корпорациите и подкупните политици, които завладени от своята алчност изпратиха полицейски сили за брутално разправяне с мирните протестиращи, които възпрепятстваха строителството на тръбопровода.

Нашето пробуждане

Духовното пробуждане е единствения път към истината. След като сме избрали пътя да служим на обществото, трябва повече от всякога да демонстрираме благодарност, състрадание, съпричастност, щедрост, доброта и грижа един към друг.

Самоприемането, намирането на мир със себе си ни позволява да запазим връзката със сърцето си. Сърцето е мястото, където паразитната система за контрол не може да пробие и да се възползва от нас.

Трябва да предефинираме образователната система с повече теория и практика, която да надхвърля сегашната парадигма. Трябва да демонстрираме повече честност и почтеност в действията си. Ние като раса сами се вкарахме в капана на илюзиите и сега трябва да излезем от него, посредством повишаване на съзнанието. Съзнанието е ключът към промяната в света. Света ще се промени към по-добро, когато започнем да чувстваме, мислим и действаме от сърце.

Трябва да преживеем настоящата трансформация посредством колективното съзнание. Това ще ни позволи да съгласуваме нашето съзнателно намерение и да създадем една нова опитност в парадигмата, свят, в който всеки да бъде от значение. Това ще ни помогне да осъзнаем, че всички сме свързани помежду си и когато нараняваме другите, ние всъщност нараняваме себе си.

Заключение

Всяка реалност, независимо дали е фалшива или реална, се проявява в зависимост от това, къде съзнателно се намираме в живота си. Пробуждащото се човечество ще спечели. Промяната на колективното съзнание към сърдечната енергия ще създаде една нова реалност, която ще ни помогне да се справим със системата за контрол, наложена от световните елити.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

ДА БЪДЕ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...