Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  7 начина да привлечете положителната енергия в живота си

7 начина да привлечете положителната енергия в живота си

7 начина да привлечете положителната енергия в живота си

Ако сте от хората смятащи, че над главата им е надвиснал черен облак и енергията на хората около вас ви влияе негативно, то помислете върху следващите съвети за привличане на положителна енергия.

 

 

Не се поддавайте на негативните емоции

На всеки се случва да изпадне в трудна ситуация и душевна болка, но се опитайте да гледате реалистично на нещата, без да правите мрачни предположения за бъдещето и следващите етапи във вашия живот. Извлечете си уроците от дадената ситуация и не позволявайте това да е единствената тема за разговор с околните. Събраната отрицателна енергия, може бързо да се върне при вас като бумеранг. Наслаждавайте се на малките неща като глъка чист въздух или топлите ласки на първите утринни лъчи.

Приемете себе си с Любов

Оценявайте и малките неща, които ви правят щастливи. Помислете си, че сте заслужили хубавите моменти в живота си. Ако чуете 1 отрицателен коментар за вас – избройте поне 5 комплимента към себе си.

Забравете трудното минало

Не живейте с проблемите от миналото, когато вече са зад гърба ви. Простете на другите, простете и на себе си. Отпуснете се и позволете на положителната енергия да ви обземе, като забравите за състоянията на гняв, вина, разочарования и прочее. Отдайте се на хубави моменти и спомени, които ви карат да се усмихвате.

Не казвайте Да, когато искате да кажете Не

Бъдете честни със самите себе си и с хората около вас. Спестете ценно време и енергия за нещата, които са значими за вас. Направете нещо, ако то ще ви достави радост и удовлетворение, в противен случай откажете любезно.

Усмихвайте се

Смейте се и не потискайте хубавите емоции и моменти от живота. Подберете си подходяща среда и оптимистично настроени, позитивни приятели.

Бъдете благодарни

Открийте силата на благодарността. Оценявайте възходите и радостите, но и труда и трудните моменти, които сте преминали, за да достигнете до тях. Има нещо, за което трябва да бъдем особено благодарни, но често забравяме – това, че сме живи и можем да се радваме на щастието всеки ден.

Мислете правилно

Използвайте въображението си визуализирайте дадена ситуация с мисъл какво може да се направи, а не какво може да се обърка. Мислете върху идеалното решение, а не за настъпилата вече проблемна ситуация.

Вие имате силата сами да контролирате своето настроение. Повишете вашата положителна енергия като се придържате до изброените методи. Не след дълго ще усетите слънчевия лъч на високите вибрации.

Рейтинг: 4.3/5 на базата на 29 оценки
прегледи 63702

Препоръчани продукти

Коментари за 7 начина да привлечете положителната енергия в живота си

 1. .

  Благодаря Ви за прекрасната страница и толкова полезни неща!

 2. 1.

  Tova e prosti4ko i istinsko ,takiva sa istinskite ne6ta.Dobra rabota

 3. 2.

  Много хубава статия..толкова лесна за прилагане.Благодаря ви.

 4. 3.

  Днес имах нужда от това

 5. 4.

  Blagodarq Vi

 6. 5.

  Благодаря за хубавите съвети. Ще си ги препрочитам всяка сутрин

 7. 6.

  Браво на автора! Много хубави съвети!

 8. 7.

  От четири месеца съм в дълбока яма и не мога да изляза. Едно след друго следват лоши неща. Смятате ли че има край....

 9. 8.

  Изключително полезни съвети! Много харесвам страницата! Благодаря! Продължавайте да ни радвате и вдъхновявате!

 10. 9.

  Към Анджи: нищо лошо не продължава вечно, но идеята тук е, че ако се опитвате поне за 5 минутки на ден да се съсредоточите върху нещо положително (например да слушате музика, която ви харесва, да се опитате да се отпуснете и да медитирате), постепенно ще възвърнете баланса между положителното и негативното. Зная, че е лесно да се каже и трудно да се направи, но трябва да вярвате и да се опитвате да премахвате лошите мисли от главата си и да ги заменяте с положителни.

 11. 10.

  Незнам на кой как действат описаните неща,но при мен всичко е на обратно.Когато имам положителни мисли,благодарности,прошки и пр.ми се случват все лоши неща,а за себе си зная ,че не съм лош човек и никога не съм пожелавала лошо на някой друг.Може ли някой да ми обясни какво е това?

 12. 11.

  da taka e,mnogo to4no

 13. 12.

  da tova e istina mislete pozitivno i chte privlechete samo xubavi nechta uspex i badete dobri i tarpelivi kam vsichki dori kam vragovete i te chte se promenqt

 14. 13.

  Представете си , че имаме някакъв съд ; чаша . Коятотрябва да напълним. Привас ,чашата е спукана от предишна карма ,може би или друга причина ,Първо трябва да поправите покнатините и след това да запълните чашата .Всичкототова ,придрожено със ,вяра и постоянство ,като продължавате да сте все същия чист и спокоен ,уравновесен човек.Дано съм Ви помогнал.Успех и дерзаите.

 15. 14.

  Bravo blagodaria za savetite

 16. 15.

  имах нужда от тези съвети

 17. 16.

  Благодаря ! :)

 18. 17.

  Прочетете"Тайната" на Ронда Бърн.Там има отговори на всички въпроси.

 19. 18.

  Da prosto I mnogo lesno Blagodaria

 20. 19.

  Чудесна статия! Благодаря! :)

 21. 20.

  Към Мими - мисля, че мога да помогна. Посетете http://prorochicateo.eu

 22. 21.

  Благодаря,Ви!Когато имам проблеми мисля положително и си казвам-всичко ще отмине и на моята улица ще изгрее слънце!Не се изолирайте и затваряйте вкъщи!Правете добро,дарявайте обич и всичко ще бъде наред!

 23. 22.

  Vsyako zlo e za dobro,tova si go kazvam mnogo piti

Подобни статии