Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Космос и непознати терит...  »  Русия е готова да разкрие истината за извънземните

Русия е готова да разкрие истината за извънземните

Русия е готова да разкрие истината за извънземните

Удивителна информация изтече за дневния ред на руския премиер Дмитрий Медведев на предстоящата тази седмица среща на Световния икономически форум (World Economic Forum (WEF)). На нея Медведев ще предупреди САЩ, че е настъпил момента хората по света да научат истината за извънземните и ако САЩ не се съгласи съвместно да обявят тайните за извънземните, Русия ще го направи сама.

Ежегодната среща на Световния икономически форум в Давос, Швейцария ще бъде посетена от повече от 2500 политически и икономически лидери, подбрани интелектуалци и журналисти, които ще обсъждат най-належащите световни проблеми, включително здравето и околната среда.

Още на срещата през 2013 година е записано, че една от дневните точки на тазгодишната сбирка ще бъде „откриването на извънземни форми на живот“. Според световните лидери обаче: „Доказателствата за живот на други места из Вселената може да има дълбоки психологически последици за хората, оповаващи се на традиционните системи от вярвания.

В едно интервю от 7-ми декември 2012г. Дмитрий Медведев продължава да отговаря на журналистите след края на интервюто, неосъзнавайки, че микрофона му е още включен. На въпрос извън ефир: „Има ли достъп президента до секретни файлове за извънземни, когато получава куфарчето с кодовете за едрените глави“ - Медведев отговаря:

„Заедно с куфарчето президента на страната получава и папка с надпис „Строго Секретно“. Тази папка съдържа информация за извънземни същества, които са посетили нашата планета. Освен това президента получава и доклад на най-тайната специална служба, която упражнява контрол върху извънземните, които се намират на територията на страната. По-подробна информация по тази тема можете да получите от един известен филм „Men In Black”. Аз няма да ви казвам колко много от тях са сред нас, защото това може да предизвика паника.

Западната преса веднага побърза да съобщи, че Медведев се шегувал споменавайки филма „Men In Black”, мислейки си, че става въпрос за холивудската продукция с Уил Смит от 1997г. Всъщност Медведев е имал в предвид известния руски документален филм Men In Black, който подробно описва много аномалии, свързани с НЛО и извънземни.

Западните пропагандни медии умишлено да изопачиха думите на Медведев и започнаха целенасочена подигравателна кампания срещу него и хората, които са се доверили на думите му.

Да предположим, че бившия руски президент си измисля и всичко това е едно голямо шоу, какво да кажем обаче за Ватикана от където още през 2009г. обявиха, че се подготвят за разкриването на извънземните същества.

Наскоро в близост до руския град Владивосток бе открита част от НЛО на възраст 300 милиона години; учени, астронавти и потребители на YouTube отчитат все по-странните неща, които се случват на Луната; учени от Великобритания и Шри Ланка, заявиха, че имат неопровержими доказателства за извънземен живот, след като откриха вкаменелости на водорасли в метеорит.

Единствените, които упорито отричат наличието на извънземен живот са пропагандните, най-вече американски медии, които в продължение на десетилетия прикриват едно от най-важните неща в човешката история – това, че не сме сами.

Дали Медведев ще убеди американските институции да признаят и разкрият тайните около извънземните, все още не е ясно. Това, което е ясно е, че със или без подкрепата на Вашингтон от Кремъл са обещали да започнат да разкриват истината, за това което повечето хора по Земята вече приемат за истина.

Рейтинг: 4.1/5 на базата на 20 оценки
прегледи 27878

Препоръчани продукти

Коментари за Русия е готова да разкрие истината за извънземните

 1. .

  Samo glupacite i amerikancite otrichat

 2. 1.

  А какво , ако Русия и Америка играят заедно за налагането на новия световен ред ?!!! Нато вече си има причина за вкарване на армия и военна техника в европейски държави , включително България !!! Какво , ако идеята за извънземни се лансира с цел поробване на човечеството ?!!! Какви ли пъклени опити се провеждат от години в генното инженерство ? Ако видим едно същество създадено изкуствено бихме ли го сметнали за извънземно ?!!! И какво , ако Америка , Русия , Китай и европейския съюз се обединят ? И , ако хората най накрая се осъзнаят и се разбунтуват какво ? Те вече си имат военна техника и армия на всякъде за да наложат със сила проклетият си ред !!!....

 3. 2.

  много точно. правят ни на будали.

 4. 3.

  Незнам кво ще казва русия, но аз видях извънземен кораб, ходейки на зиг-зак, а освен това същият човек с когото бях го е видял на следващата година с други хора. Изводът е ваш.

 5. 4.

  15 септември 2015г.

 6. 5.

  на зиг заг .. сигурно в петък вечер е било след парти

 7. 6.

  qko
  mngo
  nikoi
  nee
  dokazal
  че
  sastestvuvat

 8. 7.

  Az sasto viarvam vizvan zemnia zhivot! 200%tesa srednas.

 9. 8.

  Gospod vkoito viarvame sa samite te. Tesa nisazdali'. Anynakite. stomviarvame vbog znachi viarvame vtiah.

 10. 9.

  Въпросът е защо са криели тази истина? Има толкова много статии които са свързани ис други същества които живеят години под нас. Говори се че и те ни управляват и манипулират. Защо да не разбере човечеството затова и да се сложи край на тази безумна игра? Ако това е истината и русия е решила да сподели с човечеството че не са сами хората би трябвало да отворят очите си и да видят защо и кой подтиска хората и ги унищожява бавно с тия самолети и техните тежки метали които всеки ден ние виждаме в небето под формата на решетка. Отвличанията от много години на сам не са измислици. Безследно изчезнали хора. Кой според вас е виновен за това? Според много доклади и статии виновниците са така наречените СИВИТЕ. Толкова много технологии и такъв голям скок и напредък има човечеството от към технологиите които са благодарение на СИВИТЕ но в замяна на тях са загинали страшно много хора за да може да си правят експерименти ония гадове сивите. Ще се радвам ако русия направи тази стъпка. САЩ няма да я направи.

 11. 10.

  Първо искам да се извиня на сайта мегавселена за това че ще пусна тук един линк от друг сайт. Това е нещо което трябва да прочетете. Надявам се няма да бъде премахнат или ако възможно да бъде поместено някак си в сайта ви. http://kpohoc.blogspot.de/2012_01_01_archive.html?m=1

Подобни статии