PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Природа и здраве

4 причини да консумираме повече джинджифил

Джинджифилът притежава уникални свойства, които го правят изключително ефективен за подпомагане на много процеси в организма. За неговото приложение съществуват множество рецепти, които варират от напитки и чайове до ястия и предястия включващи джинджифил.

Отличен антиоксидант
Приемът на антиоксиданти е важен, защото те се борят срещу увреждането на клетките в организма. Джинджифилът е изключително богат на антиоксидантни съединения. По-големият прием на тези вещества, може да предпази организма от ракови заболявания.Подходящ за подсилване на имунитета при настинка и хрема.

Подобрява храносмилането
Може би напоследък това е най-известната способност на джинджифила. Използва се ефективно при гадене,различни раздразнения на стомашно-чревния тракт. Полезен е при газове и подуване на корема. Действа отлично в съчетание със спорт и подходящ хранителен режим за намаляване на телесното тегло.

Намалява риска от ракови заболявания
Съдържа ценни антиоксиданти, минерали и витамини, които могат да помогнат за намаляване на оксидативния стрес в клетките и да насърчат здравето на имунната система. Това дава възможност за борба с раковите клетки, преди да имат време да се превърнат в тумори.

Намалява възпалението
Оказва силно противовъзпалително действие. Подкрепя здравните процеси при състояния на артрит, хронични възпаления, улцерозен колит и други.
Съдържа над 50 ценни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали в тялото и стимулират процеса на зарастване на увредените клетки. Джинджифилът подобрява еластичността на кожата, заглажда фините линии около очите, намалява бръчките по челото и отпускането на кожата. 

Един от най-лесните начини за прием на джинджифил е под формата на чай. Към ароматната напитка добавете резен лимон и лъжичка мед. Осигурете си истинска наслада са сетивата и силна доза от полезни за организма вещества.

Рейтинг:
3.6/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...