Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  Признаци, че сте открили вашата половинка в Любовта

Признаци, че сте открили вашата половинка в Любовта

Признаци, че сте открили вашата половинка в Любовта

Погрешно е схващането, че животът с твоята сродна душа трябва да бъде абсолютно безоблачен и розов. В действителност животът с вашата половинка е едно истинско предизвикателство, през което минавате заедно ръка за ръка.

Първа среща

Имате или сте имали усещането, че това не е първата ви, а поредица от безброй предишни срещи. Изпитвате комфорт и спокойствие в компанията на партньора си. Не бързате за никъде и внимателно се изслушвате, вниквайки във всяка казана дума.

Мисълта за него/нея

Често пъти спонтанно се сещате за хубави моменти с вашата половинка или просто се усмихвате докато на ум споменавате името й. В следващия момент получавате телефонно обаждане от нея или направо чувате позвъняване на входната врата. В разговор съвсем непринудено завършвате изречението на другия, сякаш сте прочели неговите мисли или позиция по дадена тема. Хапва ви се нещо сладко и след малко получавате изненадващ жест на обич с кутия бонбони, шоколад или друга любима храна. Макар, че може да го приемате или наречете случайност – ние го наричаме знак!

Предишни критерии

Имали сте критерий за това, как точно трябва да изглежда вашата бъдеща половинка. След известно време е твърде вероятно да осъзнаете, че вие държите за ръка човек с много по-различни от предварително заявените от вас критерий. Не напразно е казано, че любовта е сляпа.

Химията между вас е вашата вътрешна сила

Помежду ви има нещо, което не можете да опишете с думи. Можете да си говорите, дори когато мълчите- тоест разпознавате мълчанието на другия и това какво точно е възможно да е породено то. Знаете, кога този човек иска да бъде сам и кога трябва да го държите за ръка. За някои това може да прозвучи прекалено сантиментално, но психолозите имат редица подобни случаи. Описани са и такива, при които единият партньор се оттегля точно защото не иска да нарани или притесни по някакъв начин другия, въпреки, че обичта и болката от раздялата са прекалено силни.

Ценности

Сродните души не бива да се възприемат като абсолютни копия една на друга. И въпреки това е възможно и съвсем нормално да имат сходни разбирания, хобита, интереси, или поне да бъдат в една обща насока. Възможно е единият да бъде затруднен, а другият да е намерил начина и посоката. Вие и вашата половинка вървите заедно по избрания път и изпълнявате кармничната си задача.

Мир и хармония

Въпреки възникналите малки различия, вие успявате да намерите баланса и решението във възникналата ситуация. Разбирате и осъзнавате, че няма друг човек, който да приема и разбира всичките ви възходи и падения по този начин. Чувствате се щастливи, изпълнени с живот, желание за развитие, обичате и държите на човека до вас.

Усещате, че вашият живот е част от този на половинката ви и обратно

Направете си малък експеримент. Дали, ако останете сами, дори без телефонна връзка с вашият партньор животът ви ще бъде същия? Вероятно ще усетите неговата липса навсякъде и във всяко нещо, което той е правил за вас. Дори малките неща и детайли ще ви се струват трудни и непосилни без помощта на другия.

Още ли не сте намерили своята половинка?!  Знайте, че всички хубави неща идват при този, който вярва в тях. Понякога е нужно само да разширите хоризонта си... Ако, вече имате правилният човек до вас, то наслаждавайте се на всеки миг заедно и бъдете щастливи!

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 13422

Препоръчани продукти

Коментари за Признаци, че сте открили вашата половинка в Любовта

    Подобни статии