PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

6 признака показващи прераждането на душата

Всички знаем за принципите на Природата като: деня и нощта, цикличното движение на Слънцето, Земята, Луната и дори Слънчевата система. Виждаме и приемаме и приемаме като част от живота раждането и края на малките неща, като това на едно цвете, което расте, умира, семена му падат и поникват отново разцъфвайки в нов живот.

Учените намират все повече доказателства за съществуването на цикличност и в душите на хората или казано с други думи „Прераждане“.

Прераждането или възраждането на енергия се случва всеки ден и навсякъде около нас. Понякога ние усещаме съвсем неволно всичко това, имайки странни усещания и случки. Истината е , че всеки един от нас е прероден, но някои души са преминали през този цикъл повече от други и поради това усещат много по-силно следните симптоми:

Минали животи, прераждания:

Афинитет към определени исторически периоди и култури

Вероятно това е порив на душата към нещо, което ѝ липсва или е ''преживяла'' точно в този период и тези географски ширини. Например: Можете да имате необясним афинитет към Азиатската култура и да изпитвате силно желание да посетите континента, без дори да си спомняте кога точно се е зародил този интерес, без да сте гледали филми или чели книги за Азия. Точно този порив на душата може да ви подтикне към по-подробно изучаване и запознаване с историята и начин на живот през вековете в Азия. Съществува и обратният ефект: Без конкретна житейска ситуация, вие никога да не пожелаете да посетите дадено място, въпреки, че нямата пряка и основателна за момента причина.

Чувствате се по-стари или по-млади за годините, на които сте в момента

Както се казва ''Не е важно на колко години си, а на на колко усещаш душата си'' В тази кратка мисъл можем да открием много проницателни и точни думи. Думи, които изразяват вътрешното ни емоционално и духовно състояние, което не подлежи на контрол през годините. Вие може да сте на едва 18 – 20 години, но да притежавате мъдростта и интелекта на 100 годишен тибетски монах, както и да сте възрастен човек, жаден за приключения и нови вълнуващи емоции.

Чести предчувствия за развитието на дадени ситуации

Предчувствието е способност да се получи информация за бъдещи събития. Предчувствие може да се преживее с видения, чувства, физически усещания, мечти. Макар и не винаги да е абсолютно точно, предчувствието е отражение на душата и нейните връщания към дадена ситуация. За душата това усещане може да не е съвсем ясна поради различните нейни прераждания.

Вие сте Емпат

Емпатите поглъщат емоциите, а в някои случаи дори физическата болка на хората около тях. Изпитват силна съпричастност и социална ангажираност, чувстват и усещат преживяванията на страдащите.

Зачестени Дажавю усещания

В някакъв момент от своя живот всеки е изпитал това странно и понякога объркващо усещане. Дежавю е усещане за момент, който сте изживели и преди, но нямате конкретен спомен, кога и как се е случило. Дежавю идва спонтанно, предизвикано от различни звукове, ситуации, гледки, миризми и други усещания. Докато някои твърдят, че това усещане е неврологичен дисонанс, други смятат, че дежавю отразява възможността за навлизане в други измерения (т. Е паралелни светове).

Силна интуиция

Интуицията е способността да балансира съзнателно и несъзнателно ума и да се включи в нашите решения с извор на мъдрост и знания. Смята се, че в колкото по-голямо душевно пълнолетие се намира човек, толкова по-близо стои той до ''източника'' (единство, нирвана, вечност).

Рейтинг:
3.9/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

И на мен ми се случва да виждам негри. Черни и здрави, яки мъже. Потни мъже. Имам виждане за подводница. Сигурно сме били на път, 6 месеца затворен с други мъже! Яки мъже. Черни мъже...
Трябва да съм била чернокожа преди некви животи Защото усещам черната музика без да съм видяла че черни я пеят или свирят Полудявам просто от тази музика От кеф се И ми става некакси топло Топло уютно Пълно мине на душата Наемам нужда от нищо друго в този момент Се едно за последно Много е яко това усещане Некой път направо си завиждам на мене си Сега посмеете се на това изказване Хахаха И аз се смея
Виж още отзиви
Коментирай
loading...