Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  7 признака, че закона на привличането работи за вас

7 признака, че закона на привличането работи за вас

7 признака, че закона на привличането работи за вас

Дори и добре да познавате закона за привличането, ще отнеме малко време да разберете, че той наистина работи. Докато чакате вашата нова реалност, можете да вникнете в следващите 7 стъпки, които ясно подсказват, че вървите в правилната посока и закона за привличането работи за вас.

1. Когато слушате любимата си песен, изведнъж целите настръхвате. Усещате тръпки по тялото и имате странно и приятно изживяване. Силните положителни емоции могат до доведат точно до тези ''симптоми''. Това е и солидна индикация, че сте свързани с висшия Аз и вибрационните полета усещат вашата енергия.

2. Движите се без проблеми в трафика и хващате всички ''зелени'' вълни. Това е добра индикация, че бързо привличате това, което искате.

3. Виждате твърде често повтарящи се знаци и числа. Символично, всяка едно такова съвпадение, може да представлява вибрационна енергия. Такива числа може да забележите върху информационни табла, регистрационни номера, телефонни номера и други.

4. Виждате положителни образувания в облаците. Случвало ли ви се е да вдигнете поглед към небето и да видите красиви сърца, животни или други форми? Това, може да се приеме като символ от ангелите, че вие вървите по правилния път.

5. Мислите за някого и след кратко време го срещате или получавате телефонно обаждане от него. Може да се каже, че точно в този момент, вашата интуиция е невероятно добре развита и вашите вибрации достигат много бързо до Вселената.

6. Чувате често любимите си песни. Дали по радиото, телевизията или просто преминавате от някъде и вие чувате любимата си песен. Вселената усеща вашето високо емоционално състояние.

7. Често получавате комплименти, прегръдки и положително внимание от страна на околните. Вие изпращате любов към света и затова тя рефлектира обратно към вас.

Всеки път, когато видите или усетите тези малки знаци, отделете частица от времето си, за да благодарите на Вселената, която ви води все по-близо до вашите мечти.

Рейтинг: 4.8/5 на базата на 18 оценки
прегледи 40187

Препоръчани продукти

Коментари за 7 признака, че закона на привличането работи за вас

 1. .

  Продължавай те да пишете

 2. 1.

  На мен често ми се случва да виждам и получавам такива знаци и винаги Благодаря и се усмихвам на Ангелите че със мен.

 3. 2.

  Благодаря на Вселената за всички блага!Благодаря ,Благодаря,Благодаря!!!

 4. 3.

  Благодаря!:)))))))))

 5. 4.

  И аз благодаря,че съм положителен човек и ми се случват невероятни неща!Не всичко е цветя и рози,но си е друго да си с положителен заряд!

 6. 5.

  аз благодаря

 7. 6.

  Благодаря за хубавото подсещане за тези някъде забравени в съзнанието ни

 8. 7.

  Недялка Стоянова - Човек е такъв каквито са мислите му. Никога не е сам -винаги си има закрилник. Не правете това , което не искате на вас да ви се случи! Правете ДОБРО- ДОБРО ви се ВРЪЩА ! , А ЛОШОТО - СТОКРАТНО ВИ СЕ ВРЪЩА .

 9. 8.

  БЛАГОДАРЯ !!!

 10. 9.

  Бог е Любов!

 11. 10.

  И аз съм от тези щастливци!Благодаря!

 12. 11.

  Наистина човек когато е позитивен, излъчва доброта. Правете добро и ще ви се върне.

 13. 12.

  ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

 14. 13.

  Благодаря на Вселената и всички Божественни сили за изпутанята,които ми пращат.Знам,че всичко ,което ми се случва е добре за мен.Благодарна съм и обичам хората около себе си...и всички останали.

 15. 14.

  Благодаря!

 16. 15.

  И аз Благодаря от цялото си сърце!

 17. 16.

  Благодаря от цялото си сърце за силната интуиция и приятните емоции,които ми предоставя Вселената.

 18. 17.

  Благодаря!!!

 19. 18.

  Благодаря!


 20. 19.

  Ешафодаря на Всекената и се радвам, че съм една от щастливките

 21. 20.

  Благодаря от сърце и душа за всичко добро и красиво,за любовта ,която съм получила от Вселената за да мога да я отдам ,споделя и направя този свят по-добър, по-красив и хармоничен!

 22. 21.

  Blagodarq!

 23. 22.

  Благодаря на Вселената.!!!

 24. 23.

  Благодаря на Бог и на Вселената, която е сътворил!

 25. 24.

  Благодаря на вселената

 26. 25.

  Blagodaria

 27. 26.

  Blagodarq mnogo!-na vselenata i na vas,4e vi ima!

 28. 27.

  Благодаря, има много истина!

 29. 28.

  Задължително трябва да виждам седемте признака или само някои от тях?

 30. 29.

  Благодаря на Господ и Вселената!

 31. 30.

  благодаря на вселената

Подобни статии