Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  Позата, която заемате по време на сън издава вашият характер

Позата, която заемате по време на сън издава вашият характер

Позата, която заемате по време на сън издава вашият характер

1. Свити на една страна

В ляво или дясно, обикновено тези хора поставят и едната си ръка под възглавницата. Привидно силни пред останалите, но много чувствителни и раними отвътре. Когато създават контакти се държат леко дистанцирани, но постепенно скъсяват дистанцията. Имат спокоен и уравновесен нрав.

2. Сън в поза с изпънати крака и ръце

Изключително доверчиви и открити личности. Обичат да общуват и създават нови контакти, но понякога са прекалено доверчиви. Обичат силно и лесно се привързват. Изключително трудно преживяват предателството.

3. На една страна с изпънати напред ръце

Изключително отворени за запознанства и компания личности. Понякога са леко цинични. Препдазливи са и никога не прибързват със вземането на решения. Държат на своята позиция и за да бъдат разубеди са нужни сериозни аргументи и желание за дебат от отсрещната страна. 

4. По гръб с изпънати ръце и крака

Хората спящи по този начин се смятат за предпазливи и прекалено сдържани. Често имат много високи очаквания както за околните, така и за сами себе си. Често са осъдителни спрямо другите. Винаги са честни и открити спрямо останалите, макар това да им носи и някои негативи. 

5. По корем с изпънати крака и ръце поставени под възглавницата

Общителни и любвеобилни. Приемат много трудно критика и не обичат да признават собствените си грешки. Деликатни са и към грешките на другите – рядко си позволяват да посочат чуждата грешка, не от лицемерие, а от страх да не загубят приятел.

6. По гръб с изпънати крака и присвити ръце

Тази поза на сън се нарича още "Морска звезда". Скромни, често затворени в себе си личности. Не обичат да бъдат център на внимание и всячески се опитват да избягват подобни ситуации. Винаги са готови да помогнат на приятел или близък човек. Добронамерени са, но винаги успяват да разпознаят фалша и лъжата.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 4 оценки
прегледи 7080

Препоръчани продукти

Коментари за Позата, която заемате по време на сън издава вашият характер

    Подобни статии