Назад до Самоконтрол и мотивация

Пламъци Близнаци – Познавате ли Вашият Близнак

Нашето сърце може да е разбито, разтърсено от мъка и страдащо от болка, когато изведнъж се появява някой от нищото и преобръща света ни. В други случаи се появява някой, с който времето лети, а красивите емоции нямат край. Понякога е възможно без да осъзнаваме да пренебрегнем, омаловажим или приемем като даденост присъствоето на нашия Пламък Близнак.

Каквото и да е вашето емоционално и психическо състояние и на какъвто и етап да се намирате от живота си, винаги е важно да познавате и откривате вашите Пламъци.

Следващите съвети ще ви дадат ценни насоки за откриване на нови пътища и Души Близнаци:

1. Когато срещнете определено лице, вие се чувствате странно. Имате усещане за дежа вю или вътрешно усещане, че сте виждали и познавате този човек много отдавна.

2. Усещате, че лицето оказва влияние върху вашата личност. Нямате точно обяснение защо и как се случва това.

3. Имате силна връзка помежду си. Вашите срещи ви се отразяват ободряващо, след това за дълго време усещате заряд от положителна енергия.

4. Имате усещането, че сте открили вашето убежище и дом. Чувствате се в безопасност и спокойни.

5. Допълвате се като Ин и Ян. Преоткривате се с всеки миг и се допълвате чрез думи, действия, постъпки.

6. Усещате, че ставате по-добър човек. Търсите доброто в хората и всичко, което ви заобикаля.

7. Когато сте заедно се чувствате свързани, но свободни. С други думи постигнали сте хармония и въпреки връзката си имате своя лична свобода.

8. Фино настроени сте към енергията един на друг. Усещате с лекота настроението и емоцията на вашия Пламък.

9. Единият от вас е душевно по-мъдър, а другият се учи и стреми към усъвършенстване. Вашият Пламък би могъл да бъде за вас най-добрият учител и приятел. Тук може да се получи връзка тип „съветник и довереник“.

10. Откривате и учите заедно уроците на живота. Такива са и емоциите като прошка, знание, уважение, морал и прочее.

11. Можете да бъдете честни един пред друг. Лъжата, фалша и задкулисието не са сред „главните герои“ във вашите отношения.

Нашите Пламъци Близнаци биха могли да бъдат: родители, братя, сестри, близки и далечни роднини и такива, с които нямаме никаква родствена връзка. Пламъците Близнаци се откриват в различни моменти и ситуации, времето и Вселената са тези, които решават как и кога. 

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...