Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Необяснимо и загадъчно  »  Няколко лесни начина за свързване с Ангелите

Няколко лесни начина за свързване с Ангелите

Няколко лесни начина за свързване с Ангелите

Ангелите са пратеници, лечители и закрилници в живота на всеки човек. Те ни помагат в трудни моменти и отварят пътя към истинската и безусловна любов. За да влязат в живота на някого е нужно да бъдат поканени. 


 


В следващите редове ще стане дума за 6 начина за свързване с Ангелското царство, които са лесни за изпълнение дори и за хора, които нямат големи познания в тази област. 

Камъни и кристали – Носенето на някои видове камъни, може да ви свърже с ангелите. Такива са: лапис лазули, ровозовият кварц, содалит, аметист, серпентин и други.

Звънец (камбана) – Според някои експерти в тази област, за да повикате ангелите е достатъчно да ''ударите'' звънеца точно 3 пъти, през еднакъв и кратък интервал от време.

Молитви и медитация – Спомагат за духовното свързване с ангелските същества. Освен това, споменатите практики отлично успокояват и изчистват ума и духа, което спомага за по-ясното усещане на ангелите около вас.

Ангелски карти – Използването на ангелските карти е един лесен начин за диалог с ангелите. Може да поставите карта под възглавницата, за да получите известие в съня си или да носите карта със себе си, когато трябва да вземете важно решение, за да получите напътствие изберете три карти.

Използване на свещи с различни цветове – според хората занимаващи се с ангели, всеки цвят свещ извиква различен ангел. В някои книги са описани съвсем точно всички цветове и ангелите, които идват с тях. Запалената свещ с бял цвят ни свързва с всички ангели.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 5 оценки
прегледи 18112

Препоръчани продукти

Коментари за Няколко лесни начина за свързване с Ангелите

 1. .

  ТОВАСА ГЛУПОСТИ И ЕЗИЧЕСКИ ПОСТУЛАТИ... АНГЕЛИТЕ СА ВИНАГИ ПРИ НАС, ВИДИМИ И НЕВИДИМИ.ТЕ НЕ СЕ КРИЯТ, ПРОСТО ТРЯБВА ДА СИ С ОТВОРЕНИ ОЧИ ЗА ТЯХ ЗА ДА ГИ РАЗЛИЧИШ В ТЪЛПАТА, МОЖЕ И ДА ГИ ВИДИШ И НА УЛИЦАТА ИЛИ В МАГАЗИНА ИЛИ В ДОМА ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА МОЖЕ ДА ГИ ВИДИШ И УСЕТИШ ПРИСЪСТВИЕТО ИМ.

 2. 1.

  Нaй -вече след еднa тревa!!!

 3. 2.

  Пълни глупости!!!Освен молитвата,всичко друго са човешки измислици,които могат да те отведат директно при дявола....

 4. 3.

  ne sa

 5. 4.

  NISHTO NE MOZE DA NI OTVEDE PRI DQVOLA OSVEN NIE SAMITE.. I VSICHKO SVARZANO S PRIROF
  DATA .VQRAT V NEJA I LUBOVTA NI SVARZVAT S NASHITE ANGELI PAZITELI..KRISTALITE I KAMANITE IMAT GOLQMA SILA STIGA DA SI DOSTATACHNO VQRVASHT I ZAPOZNAT S TQH

 6. 5.

  Ангелите сами решават ,кога да се свържат с нас,било със случайно прочетен текст,случайна среща с човек и т,н...всичко останало са пълни глупости

 7. 6.

  Всеки от вас е прав до някаква степен и на всеки казвам да, така е, но съберете всички мнения и ще видите че това са асти от едно цяло, защото цялото е многоизмерно и не е добре да се фиксираме в една от тях, тя не е цялата истина, цялото е съставено и безкрай много частици и е добре да се има информация от различни източници за да се види то, като цяло със вътрешното зрение. Във всяко от изказванията ви има истинност, но това наистина са малки части от цялото и бунт, поставяне на граници и рамкиране на съзнанието, което пречи да се разчирява и развива. Но винаги свободната воля е оплитала съзнанието в илюзии или го е разплитала :) <3

 8. 7.

  Ако ангел се свърже с нас, той ще наруши Божиите закони. Затова всеки такъв контакт е с рогатия. Има молитва. Чакаме смирено резултата от нея. Това е.

 9. 8.

  Ангелите са реални. виждала съм ги. След това от вълнение и радост не бях на себе си цяла седмица.Бях в еуфория.

 10. 9.

  Добре де, като се свържете с ангелите после какво...?

 11. 10.

  Винаги съм се страхувала от хора които се опитват са манипулират и заплашват хората с Господ и дявола.Писна ми от тия постулати.Господ и Ангелите са навсякъде около нас и в нас и ни помагат по всяко време стига само да ги помолиме.

 12. 11.

  Ангелите са около нас и ако искаме да ни се покажат е достатьчно да ги повикаме ,от пьрвия пьт може и да не стане ,да са нужни няколко дни да се говори на ангела , той ще намери начин да се покаже .На мен специално ми се показа и му Благодаря!

 13. 12.

  В този сайт, трябва да се премахне възможността за коментиране. Някои хора имат средновековни разбирания.

 14. 13.

  Лечно аз съм пробвала всеки от тези методи..И има резултат. И свободната ни воля избира в какво да вярва..

Подобни статии

Лечебната сила на сълзите

Лечебната сила на сълзите

Сълзите са естествения клапан на тялото за освобождаване на стрес, тъга, гняв, тревожност и неудовле...