PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Необяснимо и загадъчно

Нови изследвания потвърждават теорията, че водата има памет

Невероятни нови открития, свързани със свойствата на водата, могат да доведат до истинска революция в нашия свят!

Режисьорът и еколог Дайвид Середа споделя, че най-вероятно водата притежава памет и съзнание. Както добре знаем човешкото тяло е съставено главно от вода, затова се предполага, че преструктурирането на водата може да има лечебни свойства върху телата ни. Един от примерите, които представя Середа е за това как преструктурирането на водата може да превърне замърсената вода в чиста, свежа и годна за пиене.

Дейвид Середа изложил вода под звуците на Слънцето и водните кристали преминават в една блажена форма. След това доброволци са пиели тази преструктурирана вода и техните кръвни клетки показали един много здравословен отговор. Това показва нагледно как промяната в структурата на водата повлиява благоприятно на организма. Преструктурираната вода обаче трябва да се изпие веднага, тъй като благоприятното преструктуриране може да е само временно.

Възможно ли е водата да има някакъв вид памет и всъщност да съдържа Акашови записи? Освен изцелителните си функции преструктурираната вода може да бъде полезна при проучването на ядрения синтез и разработване на „супер сензори“ - моментни сигнали, които могат да бъдат изпратени в галактиката.

Какво всъщност представлява водата? Дали е само течност или нещо много повече? Много изследователи са убедени, че има памет и може да съхранява информацията, която извлича. Възможните приложения от всичко това са неизброими. Безграничното запаметяване и съхранение на информацията във водата може да е ключа към откриване на произхода на живота на нашата планета. Задълбочените изследвания на възможността на водата да има памет тепърва започват!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...