Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Необяснимо и загадъчно  »  Нови изследвания потвърждават теорията, че водата има памет

Нови изследвания потвърждават теорията, че водата има памет

Нови изследвания потвърждават теорията, че водата има памет

Невероятни нови открития, свързани със свойствата на водата, могат да доведат до истинска революция в нашия свят!

Режисьорът и еколог Дайвид Середа споделя, че най-вероятно водата притежава памет и съзнание. Както добре знаем човешкото тяло е съставено главно от вода, затова се предполага, че преструктурирането на водата може да има лечебни свойства върху телата ни. Един от примерите, които представя Середа е за това как преструктурирането на водата може да превърне замърсената вода в чиста, свежа и годна за пиене.

Дейвид Середа изложил вода под звуците на Слънцето и водните кристали преминават в една блажена форма. След това доброволци са пиели тази преструктурирана вода и техните кръвни клетки показали един много здравословен отговор. Това показва нагледно как промяната в структурата на водата повлиява благоприятно на организма. Преструктурираната вода обаче трябва да се изпие веднага, тъй като благоприятното преструктуриране може да е само временно.

Възможно ли е водата да има някакъв вид памет и всъщност да съдържа Акашови записи? Освен изцелителните си функции преструктурираната вода може да бъде полезна при проучването на ядрения синтез и разработване на „супер сензори“ - моментни сигнали, които могат да бъдат изпратени в галактиката.

Какво всъщност представлява водата? Дали е само течност или нещо много повече? Много изследователи са убедени, че има памет и може да съхранява информацията, която извлича. Възможните приложения от всичко това са неизброими. Безграничното запаметяване и съхранение на информацията във водата може да е ключа към откриване на произхода на живота на нашата планета. Задълбочените изследвания на възможността на водата да има памет тепърва започват!

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 4188

Препоръчани продукти

Коментари за Нови изследвания потвърждават теорията, че водата има памет

    Подобни статии