Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Необяснимо и загадъчно  »  НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Снимки, на самолети пръскащи химикали, които не са виждани преди!

НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Снимки, на самолети пръскащи химикали, които не са виждани преди!

НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Снимки, на самолети пръскащи химикали, които не са виждани преди!

Грег Прескът е основател и редактор на сайтовете www.in5d.com и www.bodymindsoulspirit.com. В началото на март Грег е получил лично съобщение на своята фейсбук страница, което гласяло следното:

„Здравей Грег, следя статиите, които пишеш в твоите сайтове и се чувствам обнадежден, че имаш много читатели и съмишленици. Вие осъзнавате много добре какво се случва реално на глобалната сцена. Аз също съм наясно с мръсните тайни на световния елит още от малко момиче. Скоро получих някои много интересни снимки от надежден източник, който е бил част от екипажа на самолети, които се използват за разпръскване на чемтрейлс. Изпращам ви всички снимки, за да ги разпространите и да научат повече хора какво се случва в действителност в небето над главите ни. Благодаря ви, че ви има, продължавайте в същия дух!"

На въпрос, дали източника иска обсъдят заедно снимките, Грег получил следния отговор:

„За съжаление моя източник не иска да бъде разкрит и предпочита да остане анонимен. Сигурен съм, че той има причина да остане анонимен и уважавам неговото желание. Най-важното е да излиза все повече информация по тази тема, за да бъдат хората по-осведомени. Ще ви изпратя още снимки, които получих!“

Представяме ви снимките, които Грег е публикувал в своя сайт:


Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 7085

Препоръчани продукти

Коментари за НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Снимки, на самолети пръскащи химикали, които не са виждани преди!

    Подобни статии