PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Космос и непознати територии

Настъпващият Ретрограден Меркурий (12.08 – 05.09.17г.) – Период носещ нови възможности, финансови успехи и любов

Ретроградният Меркурий започва на 12 август и завършва на 5 септември. Преминава под знаците на Дева и Лъв.
Чувство на страх, несигурност, подозрение, изневери, мнителност и изневери – това са част от проблемите, които могат да възникнат през този период. Независимо дали сте сами или имате партньор до себе си, трябва да бъдете особено внимателни.

Ако се намирате в период на разочарование по време на Ретроградния Меркурий можете да очаквате вълнуващи възможности за подобряване на любовните емоции и финансовите възможности.

Смисъла на Ретроградния Меркурий е да усъвършенствате онези области и фази от вашият живот, които през изминали периоди са ви „дърпали надолу“. През този период обикновено се получава хаос в мислите, комуникацията и електрониката. Ако усетите умора или прекалено забързано темпо премислете всичко отначало, спокойно и без излишни емоции. Бизнес преговорите е добре да оставите на по-заден план и да ги подновите след периода на Ретроградния Меркурий.

Съвпада на Венера в Сатурн е изключително мощен, защото настъпва само 12 минути преди Меркурий да влезе в сянка. Тъгата в отношенията или липсата на пари ще бъдат важни проблеми в тези два месеца.

Меркурий в Уран носи нови възможности, стимулиращи връзки, светлина и прозрение, които водят до положителна промяна.
Недоверието и объркването ще продължат и през трите седмици от началото на 12 август.  Имайте вяра, че малко след това Сириус ще ви донесе вяра и любов, аспектите на Венера честна и безусловна любов.

Слънчевото затъмнение, което се очаква на 21 август прави Ретроградния Меркурий особено значим. Очакват се смели и уверение промени, водещи до дългосрочен успех. Постоянният стремеж ще ви донесе щастието, което желаете. Отваря ума към нови възможности, идват нови срещи с положително настроени хора, новите идеи се избистрят и по-лесно могат да бъдат реализирани.

Ретроградния период приключва на 5 септември, 2017 г. Но неговото въздействие продължава до две седмици след тази дата - докато Меркурий напусне ретроградната зона на 19 септември. Вече спокойно можете да преминете към вземане на решения свързани с любовта и парите. Бъдете търпеливи, агресивното или така наречено „отбранително мислене“ може да доведе до изблици на гняв и необмислени действия, които да объркат плановете ви.

През настъпващия ретрограден период е добре да работите върху чувството си на несигурност и неудовлетвореност. Ретроградния Меркурий настъпващ през август 2017 година, може да ви донесе точно такива ситуации, които да изпитат вашите възможности за справяне с подобни ситуации.

Ако се намирате в връзка с друг човек, ето какво можете да очаквате:

1. Ако сте измамили партньора си или мислите да го направите ще трябва да се изправите срещу срама и вината. В този период е твърде възможност с приключването на една връзка, веднага да започне нова.

2. Може да разберете, че сте лъгани в любовта, или още по-лошо да са ви изневерили. Този период ще бъде особено труден за вас. През ретроградния период ще срещнете трудности да понесете всичко това. Вашата решителност ще бъде изправена пред изпитания.

3. Възможно е да подозирате половинката си в изневяра или недостатъчна обич. Внимавайте, тези чувства може да са породени от собствената ви несигурност към вашите чувства. Трябва да се научите отново да се доверявате, в противен случай връзката ви може да бъде погубена безвъзвратно.

През периода на Ретрограден Меркурий ще получите възможност да подобрите самочувствието си, да разрешите любовни проблеми, както и да подобрите финансовото си положение. Вярата, доверието, честността и добрата комуникация са водещи за една любяща и трайна връзка.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...