Назад до Самоконтрол и мотивация

Мистичната сила на това да обичаш...докато смъртта ви раздели

Преди много години Хелън и Кенет Фелумли разбрали, че не могат да живеят един без друг. За следващите 70 години нямало нито една нощ, през която не били спали заедно. Всяка сутрин влюбените се държали за ръце на закуската, като деца.


Оженили се тайно от родителите си и това било началото на 70 години семеен живот, непрекъсван от никакви конфликти и скандали. Тих премерен живот, скромен дом в Охайо, осем деца, работлив съпруг и съпруга домакиня. През 1983 Кенет се пенсионирал и тогава за първи път се отделили от дома си, за една пълна обиколка на автобус из американските щати.


В последните години здравето на Кенет рязко се влошило и за него се грижела самата Хелън. Деветдесет годишната жена се грижела непрекъснато за съпруга си, без да мисли за себе си и здравето си. Внезапно тя изгубила сили и починала в нощта на 12 април, 2014 година. Само 15 часа след това починал и съпругът и. Влюбените починали от старост в обкръжение на семейството им.


Тяхната дъщеря Линда разказва: "Когато почина Хелън, знаехме, че ще си отиде и Кенет. Той беше готов да приеме смъртта, никога не я беше оставял сама".
Тази невероятна история трябва да ви замисли за чувствата ви и за желанията ви - за мистичната сила на любовта.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Дизи
Ето това е истинската любов-всеотдайна и красива!Явно Бог ги е Благословил!
И децата им изглеждат щастливи! Имат перфектния пример как се гради семейство..
anonim
Az pomnâ kopayat na jenata oşte groba saobştavat da izkopayat drug imajai pçiva
Анонимен
Aide be vsihko e otnositelno vapros na gledna tohka prosto sa bili sviknali edin s drug i zatova Ne mojeli da jiveqt edin bez drug tova lubovta e lajovno huvstvo
Анонимен
Това е щастието. ..чувството, че не си живял напразно. .че си бил Жив! !!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...