Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Природа и здраве  »  Козле с осем крака се роди в Хърватия - игра на природата или предизвикана от ГМО генетична мутация

Козле с осем крака се роди в Хърватия - игра на природата или предизвикана от ГМО генетична мутация

Козле с осем крака се роди в Хърватия - игра на природата или предизвикана от ГМО генетична мутация

Природата винаги може да ни учуди – коза в Хърватия е родила своето малко козле с осем, вместо с четири крака. Фермерът Зоран Папарич е много, много учуден:

"Преброих краката му и аз си помислих, че ми се привижда. След това се обадих на моя съсед да се уверите, че не съм луд. "

Осмокракото козле има както мъжки, така и женски полови органи. С него са родени още две напълно здрави козлета. Ветеринарите казват, че ако осмокракото козле може да оцелее в продължение на повече от седмица, то ще може да живее пълноценен живот. Те самите нямат логично обяснение за това невероятно явление – игра на природата или генетична мутация, предизвикана от ГМО фуражен продукт.

 

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1505

Препоръчани продукти

Коментари за Козле с осем крака се роди в Хърватия - игра на природата или предизвикана от ГМО генетична мутация

  1. .

    амии това козле всищност може да са 2 козлета слепени близнаци мьжко и женско но с 1а глава може да се провери с ренгенова снимка за костите и видеозон за витрещните му органи. Има такова явление при момиче родено вьв Индия

  2. 1.

    ТЕЗИ БИОЛОГИЧНИ АНОМАЛИЙ СА ПЛОД НА ЖЕСТОКАТА ХИМИЗАЦИЯ, НА ПРИРОДАТА, по ВИНА на най безодговорната и безогледна дейност, на човешкият (ТЕХНИЧЕСКИ ПРОГРЕС). Със други думи: ЧОВЕЧЕСТВОТО, СИ Е ЗАГУБИЛО УМЪТ. Племена, които наричаме ДИВИ, във джунглите, не постъпват така. Ситуацията се променя, когато там, навлезе ЦИВИЛИЗАЦИЯТА.

Подобни статии