PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Когато търсите проблеми, ще ги намерите!

Има много хора по света, които подсъзнателно търсят проблеми. Те гледат маниакално на всяка грешка и търсят скрити проблеми зад всяка дума. Непрестанно са мнителни към заобикалящите ги личности, следят маниакално телефона на партньора си, не вярват на хубаво което чуват и търсят нечестни намерения в останалите.

Признайте си, ако и вие сте сред тези личностi! Нека ви кажем, че обикновено не всичко, за което си помислите е голям проблем, но ако го търсите ще го получите!

Вие сте усвоили закона за привличането от обратната му страна и това не е добре за вас. Фокусът и мисленето на една ситуация за непоправим проблем ще доведе точно до това. Личният подсъзнателен избор на човек да вижда и да търси само проблеми около него създава порочен кръг, от който трудно може да се излезе, докато сам не реши да спре да търси проблем във всяко решение.

Прекъсване на цикъла:

Освободете се от зависимостите, които не ви дават мира. Опитайте се да погледнете и от друга гледна точка, не е необходимо да си слагате „ розови очила“, а апросто да помислите и за хубавата страна на всяко нещо от живота. Не ограничавайте себе си и не ограничавайте хората около вас. Не мислете, че вашето мнение трябва да бъде днакво с тяхното. Дайте си почивка и се занимавайте с неща, които носят спокойствие на душата и ума. Четете книги. Защо не препрочетете любимата си детска книга? 

Общувайте с положително настроени хора, запишете се на групови танци, медитация, йога. Открийте нови места, които ви зареждат с хубави емоции.

Чак когато успеете да промените собствения си мироглед, вие ще успеете да промениете съзнанието и Душата си, а светът около вас ще ви изглежда като прероден!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...