Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Самоконтрол и мотивация  »  Когато търсите проблеми, ще ги намерите!

Когато търсите проблеми, ще ги намерите!

Когато търсите проблеми, ще ги намерите!

Има много хора по света, които подсъзнателно търсят проблеми. Те гледат маниакално на всяка грешка и търсят скрити проблеми зад всяка дума. Непрестанно са мнителни към заобикалящите ги личности, следят маниакално телефона на партньора си, не вярват на хубаво което чуват и търсят нечестни намерения в останалите.

Признайте си, ако и вие сте сред тези личностi! Нека ви кажем, че обикновено не всичко, за което си помислите е голям проблем, но ако го търсите ще го получите!

Вие сте усвоили закона за привличането от обратната му страна и това не е добре за вас. Фокусът и мисленето на една ситуация за непоправим проблем ще доведе точно до това. Личният подсъзнателен избор на човек да вижда и да търси само проблеми около него създава порочен кръг, от който трудно може да се излезе, докато сам не реши да спре да търси проблем във всяко решение.

Прекъсване на цикъла:

Освободете се от зависимостите, които не ви дават мира. Опитайте се да погледнете и от друга гледна точка, не е необходимо да си слагате „ розови очила“, а апросто да помислите и за хубавата страна на всяко нещо от живота. Не ограничавайте себе си и не ограничавайте хората около вас. Не мислете, че вашето мнение трябва да бъде днакво с тяхното. Дайте си почивка и се занимавайте с неща, които носят спокойствие на душата и ума. Четете книги. Защо не препрочетете любимата си детска книга? 

Общувайте с положително настроени хора, запишете се на групови танци, медитация, йога. Открийте нови места, които ви зареждат с хубави емоции.

Чак когато успеете да промените собствения си мироглед, вие ще успеете да промениете съзнанието и Душата си, а светът около вас ще ви изглежда като прероден!

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 3552

Препоръчани продукти

Коментари за Когато търсите проблеми, ще ги намерите!

    Подобни статии