Назад до Природа и здраве

Канабиноидите лекуват всички видове рак

Вече е официално! Канабиноидите лекуват всички видове рак!

Ron Marczyk

На 7 март 2013 година Американският Patent&Trade Office издаде на GW Pharma патент, обхващащ всички растителни канабиноиди и тяхната употреба за превенция и лечение на практически всички форми на рак при хората.

Entitled: PHYTOCANNABINOIDS IN THE TREATMENT OF CANCER
United States Patent Application # 20130059018
Assignee: GW Pharma

Publication Date: 03/07/2013
Filing Date: 03/11/2011
http://www.freepatentsonline.com/y2013/0059018.html

Всички фитоканабиноиди, в множествено число? Това се отнася за всяка субстанция, синтезирана от марихуаната и използването й за лечение на рак при хората.

Историята: на 17 януари 2013 год. Националният Институт по рака актуализира своята уеб страница Cannabis and Cannabinoids PDQ® със следната нова информация за канабис и рак, което „случайно" подкрепя новия предварително одобрен патент на GW Pharma и полага основите на бъдещ „грандиозен успех" на GW Pharma в борбата с рака.
http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/cam/cannabis/healthprofessional/page4

От Канабис и Канабиноиди (PDQ ®) Последна промяна: 01.17.2013:

"Канабиноидите осъществяват противотуморния си ефект чрез различни механизми, включващи индуциране на клетъчна смърт, потискане на нарастването на раковите клетки, потискане на ангиогенезиса на туморите (образуване на кръвоносни съдове, които го снабдяват с кръв), потискане на инвазивността на тумора и потискане на метастазите."
"Обзорна статия обобщава молекулярните механизми, чрез които канабиноидите осъществяват антитуморното си действие. Те убиват туморните клетки, без да засягат здравите и дори ги защитават от клетъчна смърт."

"Има доказателства, че тези субстанции индуцират апоптозис (клетъчна смърт) в глиома клетки (вид злокачествен мозъчен тумор) в клетъчни култури и индуцират намаляване на глиома туморите в мишки и плъхове. Канабиноидите защитават здравите глиални клетки от апоптизиса, медииран от CB1 рецептора."

С други думи: Канабиноидите на марихуаната карат безсмъртните ракови клетки да се „самоубиват", спират нарастването им, спират кръвоснабдяването и разпространяването им, като в същото време не увреждат здравите клетки, за разлика от химио- и лъчетерапията.

Още малко история:
По-долу е същият тип актуализация на уеб страницата Cannabis and Cannabinoids PDQ® на Националния Институт по рака, която се появява на 17 март 2011 година, но е цензурирана и отстранена само след 11 дни: Това се случи преди две години.

"Действието на медицинският канабис за хора, болни от онкологични заболявания включва: антиеметично действие, стимулиране на апетита, облекчаване на болката, и подобряване на съня. В светлината на интегративната онкология, специалистът може да препоръча медицински канабис не само за лечение на симптомите, но също поради директния им противораков ефект."

Понастоящем:
12 март, 2013:

Федералното правителство докладва, че марихуаната е ефективна в борбата с определени видове рак, съобщават от Advocates for the Disabled and Seriously Ill

„Националния Институт по рака проверява дали пациенти, които пушат марихуана са по-изложени на риск от рак на белия дроб и храносмилателната система от тези, които я приемат през устата..."

"Съгласно доклад на правителството, 19 проучвания не успяват да докажат статистически значима връзка между пушенето на марихуана и рака на белия дроб." Докладът също така включва отделно изследване на 611 пациенти с рак на белия дроб, което показва, че пушенето на марихуана не е свързано с повишен риск от рак на белия дроб или други видове рак на респираторната и храносмилателна система. Не е намерена никаква положителна връзка с какъвто и да е вид рак"

В своя доклад National Cancer Institute също така съобщава за "изследване на противотуморното действие делта-9-THC при пациенти с рецидивираща глиобластома (злокачествен рак на мозъка), при които се наблюдава редуциране на тумора"
"В допълнение към противораковото действие, в отделни проучвания се установява, че марихуаната има нервнопротективно действие и е потенциално средство за лечение на много невродегенеративни заболявания."

Д-р Доналд Ташкин, Калифорнийски Университет Лос Анжелис (UKLA)

„Оказа се, че повишената употреба на марихуана не води до повишаване на опасността от белодробни и фарингеални тумори, докато за пушачите на тютюн риска се повишава, когато пушат повече. Хората, които пушат тютюн и марихуана са изложени на по-малък риск от тези, които пушат само тютюн."

Д-р Доналд Ташкин, Калифорнийски Университет Лос Анжелис (UKLA)

Цялата тази информация е в пълен унисон с изследванията, проведени от д-р Доналд Ташкин:

http://tokesignals.com/worth-repeating-smoking-cannabis-does-not-cause-lung-cancer/

Подробности за новоиздаденият патент на GW Pharmaе ФИТОКАНАБИНОИДИ при лечението на рак /07 март, 2013/

United States Patent Application # 20130059018 / GW Pharma

"Изобретението се отнася до използването на фитоканабиноиди, в изолирана форма или под формата на растително лекарствено вещество (не е ли това канабис?) при лечението на рак. Преференциално трябва да се лекува рак на простатата, рак на гърдата или рак на дебелото черво. "

Това е растението, което отглеждат и от което синтезират лекарствата си. Тази радваща окото снимка е взета директно от уебсайта на GW! http://www.gwpharm.com/library.aspx

Фактът, че употребата на марихуана съпътства човешката цивилизация няма никакво значение. Как е възможно да е незаконна за хората, но не и за корпорациите? Всички хора имат право на равноправно третиране от закона и равноправен достъп до лекарства.

Патентоването на канабиса е все едно да патентоват царевицата и всички продукти, които се правят от нея, след което да ни кажат, че отглеждането на царевица в задния ни двор е незаконно. Как патентовате природата, ограничавате достъпа на хората до нея, след което ги карате да си плащат, за да можете да реализирате огромни печалби?

Коя е лошата новина?

Този патент е одобрен и е направен така, че включва продукти от канабис, произведени само от GW Pharma.

Въпреки че федералното правителство оторизира доклада на Националния Институт по рака, Конгреса и администрацията на Обама продължават да осуетяват изследванията върху марихуаната. В усилията си да омаловажи щатските закони за марихуаната, в документ на своя уебсайт Office of National Drug Control Policy описва марихуаната като „мит, подхранващ обезпокоителни заблуди".

Оранжериите на GW. Те не продават марихуана, те продават лекарство. Виждате ли някаква разлика?

Федералното правителство е фокусирано върху изобретяването на нови химически лекарства, много от които са обект на различни телевизионни реклами, насочени към онези, които са неблагоприятно засегнати от тези лекарства.

Те ще раздробят растението на парчета и ще ви продават лекарства с различно съдържание на канабиноиди, защото притежават правата да го правят.
Ще се опитват да продават скъпо платена вода на брга на реката.

"Те не искат вие да използвате вашите лекарства, искат да използвате техните" ~ Chris Rock

И ето, че идва денят в които трябва да се разделиш с големите пари. Колко струва лечението със 'Сативекс' за един пациент? По мои груби сметки струва по 2000 долара на месец или 24,000 долара за една година. Сравнете това със средната цена от 200 до 400 долара за канабис на пациент за 1 месец.

[GW Pharmaceuticals]

Предлагам Американското правителство да национализира под формата на национален кооператив едва прохождащата индустрия с марихуана, а не да я дава на корпорациите.

Ние, гражданите на Съединените Щати притежаваме първият лиценз върху растението и то от 2003 г.
Това трябва да се счита за изплащане на репарация за народа, поради войната която водехме със себе си поради незнание.
Какво ще кажете ако ние, народа на Америка, спечелим поне веднъж една война.

GW Pharma е част от конгломерат от международни фармацевтични корпорации, който току-що патентова растение, което можете да отглеждате в задния си двор и ще контролира използването му за лечение на рак

http://tokesignals.com/worth-repeating-its-official-cannabinoids-kill-all-types-of-cancer-2/

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...