PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Самоконтрол и мотивация

Какво може да блокира връзката с духовните водачи

Ангелите и духовните водачи трябва да се свързват и комуникират с нас, давайки насоки за живота и действайки като източник на светлина и насърчаване. Какъв може да бъде проблема, ако не можем да установим връзка с духовните водачи? В повечето случаи ние сами блокираме тази връзка и пречим на духовните водачи да комуникират с нас. Много неща могат да блокират тази връзка. Като се започне от цялостното ни отношение към живота и се стигне до дребни неща, например с какво се храним.

Никога не трябва да изпитвате страх. Има много неща, които можете да направите, за да отворите отново духовните канали. Вие сте проблема и вие сте решението.

В настоящата статия ще ви представим няколко основни проблема, пред които почти всички хора са изправени. Разбира се има много други неща, които можете да откриете по време на своето пътуване. Засегнатите тук проблеми могат да ви послужат като отправна точка да погледнете дълбоко в сърцето и да промените начина си на живот.

Неопитност

Навлизайки в духовния свят лесно можем да се отклоним от правилния път, ако не знаем какво да правим. Най-добрата тактика е в началото да не правим много неща едновременно. Разбира се ума и сърцето ни трябва да са отворени. Трябва обаче да се научим да отпускаме ума си. Това може да става благодарение на ежедневна медитация . Трябва да се научите да бъдете търпеливи и да имате реалистични очаквания.

Може да се упражнявате в това да увеличите възприятията на сетивата си, за да сте по-осъзнати. Разбира се не трябва постоянно да сте бдителни, вместо това отваряйте по малко каналите на вашата възприемчивост.

Дезорганизация

Ние привличаме това, с което сме заобиколени. Подредете дома и офиса си. Подредеността в заобикалящата ни среда може да се отрази на сърцето и душата. Ето защо правилното подреждане на пространството е толкова важно според Фън Шуй. Чисто пространство, чист дух!

Духовните водачи ще се свържат по-лесно с нас, когато дома, сърцето и душата ни са чисти. Направете нещата възможно най-лесни за тях и създайте привлекателна атмосфера. От там нататък те знаят как точно да ви помогнат.

Очаквания

Много хора буквално чакат огромни знаци с указания за живота, които да паднат от небето и да ги цапардосат по главата. Няма такова нещо, вместо това се концентрирайте върху връзката с вашите духовни водачи.

Няма как да знаете как духовните водачи ще се свържат с вас. Задавайки големи очаквания вие сами се ограничавате повече от всичко. Понякога знаците ще бъдат наистина големи, друг път те ще бъдат някакво нежно потрепване, нежно прошепване на сърцето или кратко визуално преживяване. Понякога тези знаци са по-силни дори от мощна гръмотевица.

Търсете малките знаци, а големите могат да се проявят или да не се проявят. Това няма никакво значение. След като се свържете с вашите духовни водачи ще разберете какви са знаците и съвместното ви духовно пътуване ще започне.

Нетърпение

Ако непрекъснато се чудите и тревожите, чакайки послания от духовните водачи, вашата вътрешна тревога и безпокойство могат да ви накарат да пропуснете наистина важните неща. Освен това, когато сте в такова състояние вие нямате вяра в духовните водачи.

Търпението изгражда доверието в духовните водачи, укрепвайки връзката помежду ви още повече. Когато се изправяте пред предизвикателства ще знаете, че духовните водачи от сърце ви желаят най-доброто. Те ще бъдат там точно за вас винаги в точното време.

Когато не ги търсите всякакви велики неща могат да се случат неочаквано. При по-силна връзка с вашите водачи ще започнете да осъзнавате, че съвпаденията, които в миналото са изглеждали толкова случайни, всъщност са били умишлени послания и напътствия от духовните водачи, които се грижат за вас.

Драма

Хаосът в определени взаимоотношения и ситуации със сигурност може да бъде много силно разсейване. Когато постоянно се карате с хората или се опитвате да направите всички щастливи, вие самите не сте щастливи. В такива ситуации вие сте развълнувани, затворени и несвързани. Това може сериозно да затрудни връзката с духовните водачи.

Помолете за помощ и изчистете сърцето си. Отървете се от негативността и страха и го заменете с мирната и любяща енергия на позитивността. Помолете духовните водачи да ви посочат всички взаимоотношения, които все още не сте надживели, те могат само да забавят развитието ви и повече вредят, отколкото помагат. Добре е да се откажете от взаимоотношения, които отнемат ценната емоционална и духовна енергия.

Показвайте любов към околните, но избирайте внимателно човека, с който ще имате интимни отношения. Колкото по-негативна енергия събирате около себе си, толкова по-трудно ще бъде на духовните водачи да се свържат с вас.

Храна

Хората са едно струпване на енергийни вълни, които се движат по-бързо и по-бързо през цялото време. Всичко, което правите и мислите, всичко, което ядете и пиете, всъщност всичко което влагате в тялото си, влияе върху цялостната ви вибрация. В крайна сметка ние сме енергия, а храната е енергия за нас, а това няма как да не се отразява на нашата енергия като цяло.

Ето защо е много важно да обърнете внимание на вибрациите на храните, които ядете. Когато ядете храни, които имат висока и бърза вибрация е много по-вероятно да бъдете здрав, весел и радостен. От друга страна, когато ядете храни с по-бавна и ниска честота, вие намалявате вибрациите си и това ви кара да се чувствате зле.

Представяме ви някои от храните с по-ниски вибрации, които трябва да избягвате:

  • Генетично модифицирани храни (ГМО) или конвенционална храна, която е била третирана с химикали и пестициди.
  • Бял ориз и бяло брашно
  • Захар и изкуствени подсладители
  • Кафе
  • Безалкохолни напитки
  • Алкохол
  • Месо, риба и домашни птици
  • Преработени, опаковани и консервирани храни
  • Храна от вериги за бързо хранене
  • Нездравословни масла като рапица, памучно семе, маргарин и растителни масла
  • Замразени храни
  • Пастьоризирано краве мляко, кисело мляко и сирене
  • Пържени храни и храни приготвени или стоплени с микровълнова печка

Прекомерно анализиране на нещата

Нашето его е един от най-сериозните предизвикателства, с които трябва да се справим. Когато егото ви нашепва в ушите опитайте се да го заглушите. Прекаленото анализиране на нещата може да прекъсне връзката с вашите духовни водачи. Някои от най-сладките моменти са когато получите внезапно прозрение и яснота за нещата, каквито не сте имали преди.

Вашите духовни водачи искат да имате вяра в тях, защото вярата отваря пътя към всички чудеса, които те искат за вас. Оставете ги да намерят пътя към вас вместо да анализирате всяко дребно нещо. Така ще извличате по-голяма полза от тях и ще бъдете изумени от простата им красота.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Таня

Статията ми хареса, но да ми казва някой, че не трябва да ям млечни продукти, месо /птиче и риба/ и да не пия кафе, защото няма да мога да се свържа с ангелите и духовният свят, моля Ви... Няма нужда!

Виж още отзиви
Коментирай
loading...