PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Природа и здраве

Изохроничните тонове в честота 1862Hz могат да въздействат положително при онкологични заболявания, нарушен имунитет, умора и стрес

Изохроничните тонове представляват резки усилвания и намалявания на силата на звука на даден тон. Това създава остри и отчетливи пулсации, които човешкият организъм възприема по особен начин. Те често са прикрити с музика, защото неприкрити, те могат да бъдат неприятни за слушане. Смята се, че изохроничните тонове могат да променят и да моделират мозъчните вълни, като по този начин имат ефект и върху нашето здраве. Те карат човешкия мозък да работи на определена честота и подпомагат при стрес, умора, главоболие, увеличен серотонин, липса на концентрация. Това е една от най-новите идеи в американската алтернативна медицина, подкрепяна от много болни и лечители, търсещи изход от заболявания, за които официалната медицина мълчи или все още не е намерила подходяща форма на лечение.


На вашето внимание предлагаме изхроничен тон в честота 1862Hz, за която се смята, че може да въздейства положително при онкологични заболявания, нарушен имунитет, силен стрес, хронично главоболие.

 

 За най-добри резултати, изключете еквилайзера на звуковата ви карта и не променяйте тоналността на звука на вашите компютърни колони.

 

 

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...