Назад  |   Начало  »  Медия  »  Любопитно  »  Необяснимо и загадъчно  »  Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война

Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война

Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война

Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През 1871г. той пише писмо до Джузепе Мацини, ръководителя на Илюминатите по онова време, в което описва трите световни войни, през които трябва да премине човечеството. Звучи невероятно но Албърт Пайк удивително точно описва първите две световни войни.

Писмото до Мацини е било изложено и достъпно за всеки в Британския музей в Лондон до 1977г., когато необяснимо достъпа до него е бил забранен.

Албърт Пайк е бил 33-та степен масон окултист, Велик Майстор и създател на южното подразделение на Шотландския масонски орден.

Представяме ви извадки от писмото на Пайк, които показват как трите световни войни са внимателно планирани в продължение на много поколения.

За Първата световна война Албърт Пайк пише: „Първата световна война трябва да позволи на Илюминатите да свалят царската династия в Русия и да направи тази страна крепост на атеистичния комунизъм. Агентите на Илюминатите в Британската и Германската империи, трябва да разпалят тази война. В края на войната комунистическия строй трябва да бъде създаден в Русия и да бъде използван за унищожаване на държавни правителства и отслабване влиянието на религиите.

Ето какво споменава Албърт Пайк за Втората световна война: Втората световна война трябва да бъде подклаждана като се възползваме от фундаменталните различия между фашистите и ционистите. Тази война трябва да доведе до пълното унищожение на нацизма, а ционизма да бъде достатъчно силен, за създаването на независима държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война Интернационалния Комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да балансира християнския свят. Ще имаме нужда от комунизма, докато не дойде времето за последните социални катаклизми, които трябва да настъпят.“

За предстоящата Трета световна война Пайк пише следното: „Третата световна война трябва да бъде подклаждана от агентите на Илюминатите. Целта е войната да избухне между ционистите и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да бъде проведена по такъв начин, че ислямът (мюсюлманския арабски свят) и ционизма (държавата Израел) да се унищожат взаимно. Останалите народи също ще бъдат разделени и принудени да воюват до пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение. Ние трябва да отприщим нихилистите и атеистите и да провокираме грандиозни социални катаклизми, които ясно да покажат на народите всички ужаси, породени от абсолютния атеизъм. Това ще доведе до невиждана диващина и кръвопролития. Тогава навсякъде гражданите ще бъдат принудени да се защитават срещу световното малцинство от революционери. В резултат на тези социални катаклизми ще започне упадъка на християнството и хората най-накрая ще видят истинската светлина, чрез универсалната проява на чистата доктрина на Луцифер. Последвалите реакционни движения ще разрушат християнството и атеизма, като ги завладеят и унищожат по едно и също време.“

Дали тези мрачни прогнози на Албърт Пайк ще се сбъднат зависи от всички нас. Той успешно е прогнозирал развитието на двете световни войни, повече от 40 години преди започването на Първата световна война. Очертаващата се Трета световна война може да бъде избегната, само ако всички хора се обединят и изобличат тъмните сили, които стоят зад държавните правителства.

Рейтинг: 3.7/5 на базата на 31 оценки
прегледи 87035

Препоръчани продукти

Коментари за Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война

 1. .

  Албърт Пайк обаче забравя едно много съществено нещо, едно древно учение и "религия", а това е ТАНГРИЗМА. Всички религии, които са били след тангризма са водили войни, унищожение и т.н., тези които са истински тангристи, те ще уцелят, те няма да бъдат намесени в световния дисбаланс и войните, защото те на са фанатизирани от тъй нареченото хтистянство и ислям..., дете нови и агресивни религии, които в продължение на хилядолетия са водили войни. 1ва, 2ра и 3та световна война..., че тя войната винаги е била и винаги ще я има, докато тези религии не се самоунищожат...

 2. 1.

  По–голям "Луцифер"от човека аз не познавам!

 3. 2.

  Но забравяте още нещо! Библията казва че тези неща трябва да се случат и че човешкия син сиреч Христос ще дойде за да вземе своите си, всички които вярват в него но и ще царува на тази земя 1000 години със тях тук на земята! След тези хиляда години всички които възстанат заедно с Луци ще бъдат хвърлени в приготвеното за тях огнено езеро! ОТКРОВЕНИ 20 глава: И видях, че слизаше от небето един ангел, който държеше в ръката си ключа на бездната и една голяма верига.
  2 Той улови змея, старовременната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години,
  3 и, като го хвърли в бездната, заключи и я запечата над него, за да не мами вече народите, преди да се свършат хилядата години, след което той трябва да бъде пуснат за малко време.
  4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.
  5 Другите мъртви не оживяха докле не се свършиха хилядата години. Това е първото възкресение.
  6 Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение; над такива втората смърт не ще има сила; а те ще бъдат свещеници Богу и на Христа и ще царуват с Него хиляда години.
  7 И когато се свършат хилядата години, сатана ще бъде пуснат от тъмницата си,
  8 и ще излезе да мами народите в четирите краища на земята, Гога и Магога, да ги събере за войната, - чието число е като морския пясък.
  9 И те се разпростряха по цялата широчина на земята и обиколиха стана на светиите и обичния град; но огън падна от [Бога из] небето, та ги изпояде.
  10 И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът; и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове.
  11 След това видях един голям бял престол и Онзи, Който седеше на него, от Чието лице побягнаха земята и небето, че не се намери място за тях.
  12 Видях и мъртвите големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е книгата на живота; и мъртвите бидоха съдени според делата си по написаното в книгите.
  13 И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си.
  14 И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - присъдата за в огненото езеро е втората смърт.
  15 И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро. 21 глава : 1 И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече.
  2 Видях и светия град, новия Ерусалим, да слиза из небето от Бога, приготвен като невеста украсена за мъжа си.
  3 И чух силен глас от престола, който казваше: Ето, скинията на Бога е с човеците; Той ще обитава с тях; те ще бъдат Негови люде; и сам Бог, техен Бог, ще бъде с тях.
  4 Той ще обърше всяка сълза от очите им, и смърт не ще има вече; нито ще има вече жалеене, ни плач, ни болка; първото премина.
  5 И Седящият на престола рече: Ето, подновявам всичко. И каза: Напиши, защото тия думи са верни и истинни.
  6 И рече ми: Сбъднаха се. Аз съм Алфа и Омега, началото и краят. На жадния ще дам даром от извора на водата на живота.
  7 Който побеждава, ще наследи тия неща; Аз ще му бъда Бог, и той ще Ми бъде син.
  8 А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.
  9 Тогава дойде един от седемте ангела, които бяха натоварени със седемте последни язви и държаха седемте чаши и ми проговори, казвайки: Дойди, ще ти покажа невестата, жената на Агнето.
  10 И отведе ме чрез Духа на една голяма и висока планина, и показа ми светия град, Ерусалим, който слизаше от небето от Бога,
  11 и имаше божествена слава като светеше, както свети някой много скъпоценен камък, като яспис, прозрачен като кристал.
  12 Градът имаше голяма и висока стена, с дванадесет порти, и на портите дванадесет ангела, и надписани над портите имена, които са имената на дванадесетте племена на израилтяните:
  13 откъм изток три порти, откъм север три порти, откъм юг три порти, и откъм запад три порти.
  14 И градската стена имаше дванадесет основни камъка с дванадесет имена на тях, имената на дванадесетте апостоли на Агнето.
  15 И тоя, който говореше с мене, имаше за мярка златна тръст, за да измери града, портите и стената му.
  16 Градът беше четвъртит, с дължина равна на широчината му; и като измери града с тръста, излезе дванадесет хиляди стадии. Дължината, широчината и височината му са еднакви.
  17 Измери и стената му, която излезе сто и четиридесет и четири лакти; а това беше човешка мярка, употребена от ангела.
  18 Стената му беше съградена от яспис, а самият град от чисто злато, подобно на чисто стъкло.
  19 Основните камъни на градските стени бяха украсени с всякакви скъпоценни камъни: първият основен камък беше яспис, вторият сапфир, третият халкидон, четвъртият смарагд,
  20 петият сардоникс, шестият сард, седмият хрисолит, осмият вирил, деветият топаз, десетият хрисопрас, единадесетият яцинт, дванадесетият аметист.
  21 И дванадесетте порти бяха дванадесет бисера; всяка порта бе от един бисер; и улицата на града беше от чисто злато, прозрачно като стъкло.
  22 И храм не видях в него, защото неговият храм е Господ Бог Всемогъщият и Агнето.
  23 И градът нямаше нужда от слънце, нито от луна да го осветява, защото Божията слава го осветяваше, и неговото светило е Агнето.
  24 И народите ще ходят по неговата светлина: земните царе ще донасят в него своите славни неща.
  25 Портите му не ще се затварят денем, (а нощ не ще има там);
  26 па и народите ще донасят в него славните си и ценни неща.
  27 И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето.22ГЛАВА ;1 След това, ангелът ми показа река с вода на живот, бистра като кристал, която извираше от престола на Бога и на Агнето и течеше всред улицата му.
  2 И от двете страни на реката имаше дърво на живот, което раждаше плод дванадесет пъти, като даваше плод всеки месец; и листата на дърветата бяха за изцеление на народите.
  3 Нищо проклето не ще има вече; и престолът на Бога и на Агнето ще бъде в него, и Неговите слуги ще Му служат.
  4 Те ще гледат лицето Му; и Неговото име ще бъде на челата им.
  5 Нощ не ще има вече; и не ще имат нужда от светене на светило или от слънчева светлина, защото Господ Бог ги осветява. И те ще царуват до вечни векове.
  6 И рече ми: Тия думи са верни и истинни; и Господ Бог на пророческите духове, прати ангела Си да покаже на Неговите слуги това, което трябва скоро да стане.
  7 И, ето, ида скоро. Блажен, който пази думите на написаното в тая книга пророчество.
  8 Аз, Иоан, съм, който чух и видях, и когато чух и видях, паднах да се поклоня пред нозете на ангела, който ми, беше показал това.
  9 Но той ми рече: Недей! Аз съм служител на тебе и на братята ти пророците и на тия, които пазят думите на тая книга. Поклони се Богу.
  10 Още ми каза: Не запечатвай думите на написаното в тая книга пророчество; защото времето за изпълнението му е близо.
  11 Който върши неправда, нека върши и за напред неправда; и който е нечист, нека бъде и за напред нечист; и праведният нека върши и за напред правда, и светият нека бъде и за напред свет.
  12 Ето, ида скоро; и у Мене е наградата, която давам, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му.
  13 Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят.
  14 Блажени, които изперат дрехите си, за да имат право да дойдат при дървото на живота, и да влязат през портите на града.
  15 А отвън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже.
  16 Аз, Исус, изпратих ангела Си, за да ви засвидетелствува това за църквите. Аз съм коренът и потомъкът Давидов, светлата утринна звезда.
  17 И Духът и невестата казват: Дойди. И който чуе, нека рече: Дойди. И който е жаден нека дойде. Който иска, нека вземе даром водата на живота.
  18 Аз свидетелствувам на всекиго, който слуша думите на пророчеството в тая книга: Ако някой притури на тях, Бог ще притури върху него язвите, написани в тая книга,
  19 и, ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга, Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град, които са описани в тая книга.
  20 Оня, Който свидетелствува за това, казва: Наистина ида скоро. Амин! Дойди, Господи Исусе!
  21 Благодатта на Господа Исуса Христа да бъде със светиите. Амин.

 4. 3.

  Хайде сега да видим какво ще кажете !

 5. 4.

  ti si napalno lud

 6. 5.

  Мдаааааааааааааа.....................

 7. 6.

  ЗА ГОЛЯМА ЖАЛОСТ, от Акашовите хроники, потвърждават, че предсказанията на Масона Албърт Пайк, ще се сбъднат.

 8. 7.

  Имало ли е фашисти през 1871 г.?

 9. 8.

  Пак разни зомбита преразказват тая зглобка на сценарии още от едно време битиета божий точно с тая цел написани да им вярват християнско-просветените Защо да са предсказания и на Пайк Тва си е глобален план от други измерения викат му окултизъм Разбирането подреждането посоката на развитие на големи непонятни за обикновените хора периоди от време Ето ви разкритие от Илюминат стотна степен. Направили са и клип сценария сичко пред очите им (на хората) като подигравка какво ще се случи И формули на бъдещето са записани на учебната дъска,но само най-просветените ги знаят Клипа е официално name I Pet Goat II Ето казвам ви основната формула с която дърпат конците F=-F (Future) 2111 година е равна (беше) 2011 100 години е палър $100 новите с 3D защитна холограмна лента Така наречения проект Blue Beam Третата War почна Март 2011 Сирия оттам нататъка само разпространяват по сценария Ето ви пророчества с доказстелства от българският Пайк haha И битката във F-a която доведе до забавянето дефект в 3D доларите и пускането им през единайста година Тва са ви Акашовите записи 5D информационното поле преведени по това накратко

 10. 9.

  http://369news.net/albert-pike-control-islam-well-use-destroy-west-ww3/
  ИЗТОЧНИКА :)

 11. 10.

  Приказки от шипковия храст...И зайците изпаднаха в несвяст...

 12. 11.

  религии казвате, библия..... стадооо, стадо!!!

 13. 12.

  Както коментатор 8 каза - Фашизмът като термин тръгва в Италия през 1919. Айде четете малко преди да се мятате на овчи "медии".

 14. 13.

  И днес 25 те точки на илюминатите се изпълняват педантично в Русия. А Главния жрец на масоните, чиито предсказания повтаря Пайк е Исак Нютон. Всичко каквото е предсказал се сбъдва с точност до година. Даже и началото слага от своето рождение.

 15. 14.

  Интересно.

 16. 15.

  Албърт Пайк ми е любим! Виж в Гугъл той става 33 о за 3-4 години, други цял живот стоят в 3 о!!!

 17. 16.

  Зa Πъpвaтa cвeтoвнa вoйнa Aлбъpт Πaйĸ пишe: „Πъpвaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa пoзвoли нa Илюминaтитe дa cвaлят цapcĸaтa динacтия в Pycия и дa нaпpaви тaзи cтpaнa ĸpeпocт нa aтeиcтичния ĸoмyнизъм. Aгeнтитe нa Илюминaтитe в Бpитaнcĸaтa и Гepмaнcĸaтa импepии, тpябвa дa paзпaлят тaзи вoйнa. B ĸpaя нa вoйнaтa ĸoмyниcтичecĸия cтpoй тpябвa дa бъдe cъздaдeн в Pycия и дa бъдe изпoлзвaн зa yнищoжaвaнe нa дъpжaвни пpaвитeлcтвa и oтcлaбвaнe влияниeтo нa peлигиитe.

  Eтo ĸaĸвo cпoмeнaвa Aлбъpт Πaйĸ зa Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa: Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa бъдe пoдĸлaждaнa ĸaтo ce възпoлзвaмe oт фyндaмeнтaлнитe paзличия мeждy фaшиcтитe и циoниcтитe. Taзи вoйнa тpябвa дa дoвeдe дo пълнoтo yнищoжeниe нa нaцизмa, a циoнизмa дa бъдe дocтaтъчнo cилeн, зa cъздaвaнeтo нa нeзaвиcимa дъpжaвa Изpaeл в Πaлecтинa. Πo вpeмe нa Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa Интepнaциoнaлния Koмyнизъм тpябвa дa cтaнe дocтaтъчнo cилeн, зa дa бaлaнcиpa xpиcтиянcĸия cвят. Щe имaмe нyждa oт ĸoмyнизмa, дoĸaтo нe дoйдe вpeмeтo зa пocлeднитe coциaлни ĸaтaĸлизми, ĸoитo тpябвa дa нacтъпят.“

  Зa пpeдcтoящaтa Tpeтa cвeтoвнa вoйнa Πaйĸ пишe cлeднoтo: „Tpeтaтa cвeтoвнa вoйнa тpябвa дa бъдe пoдĸлaждaнa oт aгeнтитe нa Илюминaтитe. Цeлтa e вoйнaтa дa избyxнe мeждy циoниcтитe и лидepитe нa иcлямcĸия cвят. Boйнaтa тpябвa дa бъдe пpoвeдeнa пo тaĸъв нaчин, чe иcлямът (мюcюлмaнcĸия apaбcĸи cвят) и циoнизмa (дъpжaвaтa Изpaeл) дa ce yнищoжaт взaимнo. Ocтaнaлитe нapoди cъщo щe бъдaт paздeлeни и пpинyдeни дa вoювaт дo пълнo физичecĸo, мopaлнo, дyxoвнo и иĸoнoмичecĸo изтoщeниe. Hиe тpябвa дa oтпpищим ниxилиcтитe и aтeиcтитe и дa пpoвoĸиpaмe гpaндиoзни coциaлни ĸaтaĸлизми, ĸoитo яcнo дa пoĸaжaт нa нapoдитe вcичĸи yжacи, пopoдeни oт aбcoлютния aтeизъм. Toвa щe дoвeдe дo нeвиждaнa дивaщинa и ĸpъвoпpoлития. Toгaвa нaвcяĸъдe гpaждaнитe щe бъдaт пpинyдeни дa ce зaщитaвaт cpeщy cвeтoвнoтo мaлцинcтвo oт peвoлюциoнepи. B peзyлтaт нa тeзи coциaлни ĸaтaĸлизми щe зaпoчнe yпaдъĸa нa xpиcтиянcтвoтo и xopaтa нaй-нaĸpaя щe видят иcтинcĸaтa cвeтлинa, чpeз yнивepcaлнaтa пpoявa нa чиcтaтa дoĸтpинa нa Лyцифep. Πocлeдвaлитe peaĸциoнни движeния щe paзpyшaт xpиcтиянcтвoтo и aтeизмa, ĸaтo ги зaвлaдeят и yнищoжaт пo eднo и cъщo вpeмe.“

  Дaли тeзи мpaчни пpoгнoзи нa Aлбъpт Πaйĸ щe ce cбъднaт зaвиcи oт вcичĸи нac. Toй ycпeшнo e пpoгнoзиpaл paзвитиeтo нa двeтe cвeтoвни .вoйни, пoвeчe oт 40 гoдини пpeди зaпoчвaнeтo нa Πъpвaтa cвeтoвнa вoйнa. Oчepтaвaщaтa ce Tpeтa cвeтoвнa вoйнa мoжe дa бъдe избeгнaтa, caмo aĸo вcичĸи xopa ce oбeдинят и изoбличaт тъмнитe cили, ĸoитo cтoят зaд дъpжaвнитe пpaвитeлcтвa.

  https://media.newage.bg/любопитно/известен-масон-описва-детайлно-как-развият-двете-световни-войни-предрича-какво-очакваме-третата-световна-война

 18. 17.

  теодор херцел определя Палестина за новата Ционска хазарска държава , не Алберт Пайк.

 19. 18.

  Фашизъв и нацизъм....през 1871 ??? Хахаха, четиво за зомбирани .умпени ,които търсят пос вола теле !!

 20. 19.

  Не ми стана ясно кои са Тангристите. Само да допълня че траките, тоест имам предвид българите никога не са били тангристи.

 21. 20.

  Kakcı obşto imat trackite s bulgatite.

 22. 21.

  Къф тангринизъм ви гони , баси заблудените офце

Подобни статии